tavsiyerler_ Kiz cocugu olan adam ve bekar kiz evliligi

Kesinlikle doğru bi karar daha dün arkadaş açmıştı öyle bir konu evlenen hep pişman bundan sonra umarım daha kendine uygun biri olur bizim gibi pişman olmazsiniz en azindan
Valla arkadasca bitirdik..onunda kafasinda benim hakkimda soru isaretleri varmis sabirli olmayan cabuk heycanlanan ve biraz sinirli oldugum icin ileride ozellike kizi ergenlige girince sabirli olamam cok zor olurmus..

Valla arkadasca bitirdik..onunda kafasinda benim hakkimda soru isaretleri varmis sabirli olmayan cabuk heycanlanan ve biraz sinirli oldugum icin ileride ozellike kizi ergenlige girince sabirli olamam cok zor olurmus..

Bana kendine eş degil de daha cok kizina bir bakici abla vs neyse ondan ariyor gibi geldi. Senin adina sevindim. Evliligin dogal bir seyri var.
Evlilikte birinci donem: Romantik duygular. İkinci donem: Kisilik ve guc catismasi. Ucuncu donem: Baglilik
Birinci donemde su halde sıkınti yasardin.
Bir romana tam orta yerden baslamak gibi bir sey.

Çocuk sizde yatılı mı kalacak 15 gün? Ben böyle bir durumu istemezdim sanırım. Yeni evlenmişim, kocamla olacağım yerde çocuk avutacağım bir de şımarık.

Adamın her zaman önceliği de o kız çocuğu olur. Neticede evlat. Siz arka planda kalırsınız. Kendi çocuğunuz olur gözünüze batar.

Eski eş de problemli imiş mesela neden problemli? 2 insan doğru düzgün ayrılamamış. Bir kadın kolay kolay pes etmez. Arada neler döndü iyi bilmek lazım.

Çocuk için birlikte görüşmeleri gereken ortak zamanlar olur. Siz bunun dışında kalacaksınız. Ne hissedeceksiniz düşünün?

Her şey öyle toz pembe olmuyor.

Canım sakınn bulaşma hayatında o çocuk hep sorun olacak kendi denginde biriyle evlen kendine bu kötülüğü yapma

Siz herseyi ilk tatmanin heyecanini yasarken adam icin sredan seyler olacak.
Evlilik yurutmek zaten zor, ekstra atraksiyona gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…