tavsiyerler_ Kiz cocugu olan adam ve bekar kiz evliligi

yok cok cocuklu buyuk bir aile istiyomus:) birine cok iyi baktik halletik ikinci ucuncu ile super olur :)
Anlattığınıza göre çocukla ilgilenme, alma günleri çok katı. Yarın öbürgün bikaç günlük bir yere gitmek isteseniz gidemezsiniz, kafanıza göre işler yapamazsınız hep bağlı olacaksınız. Bunlar insanın kendi çocuğu olduğunda da sorun olur ama sizin anlattğınız şartlarda sorumluluklarınız artabilir. Zaten evlilik zor, bir de çocuk sizi yıpratabilir.
 
saol canim cok guzel ozetlemisiin ..
 
babam evlendiğinde ben 10 yaşındaydım hanımının çocuğu olmamış. Annesiz olduğum için babam ekstra üstüme düşerdi hem anne hem baba hem arkadaş oldu. Evlendiğinde çok üzüldüm sevgim ikiye bölündü diye gecelerce babam ben uyuyana kadar benimle yattı. Bu durum benim çocukluğum belki kabullenemememdi ama 5 yıl babamla hep gece günduz birlikteydik.

Velhasıl kelam hanim efendi bana düşman oldu babam yokken çok eziyet etti sağ olsun insanlara inancımı yitirdim. Belki benim suçumdu ama babam benimdi ve o sonradan gelendi beni anlaması lazımdı o kendini bana rakip gördü. Babamla gezmeye giderdi babam sende gel derdi arada sırada beni istemezdi babamla kavga ederdi küserdi. Büyüdükçe aralarından çekildim ama o soğuk savaş hiç bitmedi. Hala sevmeyiz birbirimizi.


Bir kısa örnek daha vereyim. Komşumuz vardı onunda annesi uveydi ama yıllar sonra öğrendik kadın öyle içten kızım der bağrına basardı ki kızda anne der başka birşey demezdi.

Bu size ve eş adayinıza bağlı. O denge kurulursa ve kız sizi babasını anlayabilecek yaştaysa olabilir. Ama annesi doldurup babasıda kızını haksızda olsa kayırırsa o iş çok zor.

Bence ölçüp tartın bu çok zor bir karar.
 
Bi arkadasimin boyle bi evliligi var.ama onun tek avantaji cok kucuk yasta biraraya gelmis olmalari.sadece haftasonlari cocuk babada kaliyo
Aralarindaki bag cok iyi aslinda ama diger kadin bi turlu firsat vermiyo.cocugu surekli dolduruyo.kac kere mahkemeye verdi cocugu yalan soylemeye bile zorladi
Gezmeye gidemiyolar herseylerini cocuga gore planlamak zorundalar.tatile bile gidemiyolar belirlenen gunde almak zorunda olduklari icin.
Yani demem.o ki isin cok zor.yol yakinken don bence
 
Bravo abinize toplumun boyle ahlaklı medeni ve kalbi güzel kibar erkeklere ihtiyacı var kesinlikle... Allah herseyi gönlüne gore versin ağızlarının tadı hiç bozulmasın insallah
 
Bravo abinize toplumun boyle ahlaklı medeni ve kalbi güzel kibar erkeklere ihtiyacı var kesinlikle... Allah herseyi gönlüne gore versin ağızlarının tadı hiç bozulmasın insallah
Amiin kuzum. Teşekkür ederim onların adına
 

Ay ne güzel maşallah. Allah bozmasın inşallah.
 
Benım 2.evliliğim , eşimin ilk.
13 aylıktan berı beraberiz esımle .
Şuanda 9 yasına gırecek buyuk oğlum, bır cocugumuz daha oldu 1 yasında oda. Esımın anne babasına babaanne,dede , kardeslerıne amca eslerıne yenge dıyor. Herkesın yapabılecegı bısey degıl hakketten, sadece ıs estede bıtmıyor, aılede sahıplenırse cok güzel, hemde cok buyuk sevap.
Bızde o sekılde kıskançlık olayları da hıc yaşanmadı , oğlum zaten kucuktu gecen seneye kadarda tek çocuktu , sımdı kardesı var .

Bende ona sormuştum hıc kardesını kıskandığın oldu mu, olursa bana soyle tamam mı demıstım ? Dedı kı neden kıskanayım kı kardesım benım kardesım , başkasının kardesı olsaydı benım nıye bu tatlı çocuk kardesım degıl dıye kıskanırdım demıstı.
Esımle anne baba olarakta uyum ıcındeyız dıye düşünüyorum , esım adıl bırı . Banada hıc bısey yansıtmadı , bende uzerıne hıc dusunmedım . Ikısını aynı sevdıgını düşünüyorum ben
 
kocaman ornek war olmuyor bazi guzel birliktelikler haric. cocuk olunca tatsizlik oluyor o yuzden ya hic bulasmayin yada olacaklara bir kez daha ince eleyip sık dokuyup ilerleyin deri.
 
Bir çocuk bin kumaya bedel derler ama bilmiyorum iyi geçinen de var.
 
gidiyor .. 7 yasinda persembu cuma baba aliyor okul cikisi sonra cumartesi pazar full babada pazaretsi sabahi baba okula birakiyor sonra anne aliyor.. carsamba persembe okul cikisi aksam 9 a kadar baba ile yeniden,, garip bir vekalet durumu

Anneyle haftada 3 gün akşamdan akşama yani çok bağı yok. Tatil günleri vs hep babada, yani çoğu zamanı sizinle geçirecek. Ben pek sıcak bakamadım, benim karakterimde başkasının çocuğuna bakabilecek sabır yok mesela. Çok çok anaç. sabır taşı değilim, eve gidince kafamı dinlemek isterim falan.

Bence bir kaç kez haftasonu falan beraber olun, sakince gözlemleyin. Çok iyi düşünün, ama illaki hayatınızdaki öncelik o çocuk olacaktır, burası kesin.
 
Bana da hep dediği itham "korkak"tı. Ben mutsuz bir ömür geçirmektense, korkak olmayı tercih ettim. Ki bence bu korkaklık değil, mantıklı olmaktı.

Korkak mı?? Neden korkuyormuşsunuz, saçmalamasın. Ay bunu duyduktan sonra iyi ki ayrılmışsınız dedim. Bazen bir hareket, bir kelime kişinin karakterini belli eder. Adamlarla aynı eve girene kadar zaten %100 anlayamıyoruz karakterlerini, kimisi Oskarlık oyuncu çünkü, bir de böyle ithamlar...şaka gibi.
 

Kızlar babalarıni kiskanir ve paylasmak istemezler diye düsünuyorum.
 
Valla canım o sıkıntıymis ne yapmaya karar verdin
 
İşiniz zor.
Evlilik başlı başına zor birşey.
Daha önce hiç evlilik yaşamamış bireyler bile evliliklerini zor yürütürken, bir de sorunlu kız çocuğu barındıran bir evlilik yürütmek nasıl olur düşünmek gerek?
Tecrübeli veya tecrübesiz herkes size aynı tavsiyeyi verecektir, durup düşünün.
Mümkünse de böyle bir evliliğe asla adım atmayın.

Sorunsuz dahi olsa, önceki evliliğinden çocuğu olan eşler ile ve çocukları ile uyumu yakalamak çok zor.
 
Istisnai durumlar muhakkak vardır ama cok zor bi durum.yipranacaksiniz orasi kesin. Evliliklerde şartlar esit olmali diye dusunuyorum . Iki tarafın da cocugu olmali veya yoksa ikisinin de olmamalı gibi. Aksi halde yuzde yuz empati kurmak mümkün olmuyor. Hassas konular cunku.
 
Risk almaya değmez bence.
Okuduğum kadarıyla çocuk kadının olunca daha az sorunlu oluyor sanki o evlilik,
Erkekler fazla korumacı oluyor sanki çocuklarına karşı ikinci evlilikte, 2. eşleri ve çocuk arasında dengeyi kuramıyor (tabi bunlar konularda okuduklarım)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…