supergirl yaaa bayildim sana:) valla paralel hayat yasiyoruz aynen mantikli oluyoruzBana da hep dediği itham "korkak"tı. Ben mutsuz bir ömür geçirmektense, korkak olmayı tercih ettim. Ki bence bu korkaklık değil, mantıklı olmaktı.
Anlattığınıza göre çocukla ilgilenme, alma günleri çok katı. Yarın öbürgün bikaç günlük bir yere gitmek isteseniz gidemezsiniz, kafanıza göre işler yapamazsınız hep bağlı olacaksınız. Bunlar insanın kendi çocuğu olduğunda da sorun olur ama sizin anlattğınız şartlarda sorumluluklarınız artabilir. Zaten evlilik zor, bir de çocuk sizi yıpratabilir.yok cok cocuklu buyuk bir aile istiyomus:) birine cok iyi baktik halletik ikinci ucuncu ile super olur :)
saol canim cok guzel ozetlemisiin ..Öncelikle bekarım anne değilim.
Fakat çevremde şahit olduğum böyle evlilikler oldu onlardan örnekle fikrimi söyleyeceğim.
Eşlerden birinin önceki evliliğinden çocuğu var ise zaten zor bir durumdur.Burada hem çocuk var hem de çocuk şımarık bir kız çocuğu.
Yakınınız kıskançlık davranışlarına hazır olsun.
Ayrıca çok anaç ve sabırlı yapıda değilse çok zorlanır.
Bir de eğer muhtemelen kendi çocuğu olursa olacak sorunlar var.
Hele de kendisinin de kızı olursa..
Çocuklar arasında babayı paylaşamama durumu olabilir.
Ayrıca ablası,doğan kız kardeşine karşı agresif tavırlar sergileyebilir.Belki Allah korusun fiziksel saldırı bile yapabilir.
Büyük konuşmuyorum kesinlikle ama ben böyle birini reddederdim.
Bir de eşinin kızı 6 ay sürekli evde olacak.Sadece hafta sonu olsa belki bir ihtimal ama yakınınızın adama ciddi bir sevgisi, bağlılıği yoksa bence reddetsin.
Ben çok yıpratıcı bir evlilik olur gibi öngörüyorum.
Tabi karar yakınınızın.
Bravo abinize toplumun boyle ahlaklı medeni ve kalbi güzel kibar erkeklere ihtiyacı var kesinlikle... Allah herseyi gönlüne gore versin ağızlarının tadı hiç bozulmasın insallahÇocuğu olan biriyle olmayan birinin evlenmesi olarak cevap veriyorum. Abim bekardı, yengemin bir kızı var. Maşallah çok iyi anlaşıyorlar. Haftanın 6 günü birlikteler üstelik. 1 gün babasına gidiyor. Şimdi 1 tanede abimle birlikteliğinden çocukları olacak. Ama zaten abim baba olmuştu evlendiğinde. Çok bağlılar birbirlerine. Banada hala diyor bebeğim.
Velhasıl; olanda var olmayanda. Bizimkiler çok güzel oldu.
Amiin kuzum. Teşekkür ederim onların adınaBravo abinize toplumun boyle ahlaklı medeni ve kalbi güzel kibar erkeklere ihtiyacı var kesinlikle... Allah herseyi gönlüne gore versin ağızlarının tadı hiç bozulmasın insallah
Çocuğu olan biriyle olmayan birinin evlenmesi olarak cevap veriyorum. Abim bekardı, yengemin bir kızı var. Maşallah çok iyi anlaşıyorlar. Haftanın 6 günü birlikteler üstelik. 1 gün babasına gidiyor. Şimdi 1 tanede abimle birlikteliğinden çocukları olacak. Ama zaten abim baba olmuştu evlendiğinde. Çok bağlılar birbirlerine. Banada hala diyor bebeğim.
Velhasıl; olanda var olmayanda. Bizimkiler çok güzel oldu.
İnşallah kuzumAy ne güzel maşallah. Allah bozmasın inşallah.
Bir çocuk bin kumaya bedel derler ama bilmiyorum iyi geçinen de var.selam herkese
bu konunun cok tartisildigini biliyorum . herkesin deneyimli deneyimsiz super fikirler ortaya koydugunu okudum. ama yinede kafam cok karisik.. kiz cocugu olan bir adamla evlilik yapmis olanlariniz varsa ve deneyimlerini yazarsa cok sevinirim kiz babayla toplamda yilin 6 ayi beraber , ayda 15 gun oluyor... anne ve babanin arasi kotu ve kiz biraz simarik buyutulugu anladigim kadariyla.. tecrubesi olanlarda yardim istiyorum ..bana essekten dusmenin ne oldugunu anlatani degil essekten duseni getirin demis atalarimiz.. hepinize cok tesekurler ve iyi yilar :)
gidiyor .. 7 yasinda persembu cuma baba aliyor okul cikisi sonra cumartesi pazar full babada pazaretsi sabahi baba okula birakiyor sonra anne aliyor.. carsamba persembe okul cikisi aksam 9 a kadar baba ile yeniden,, garip bir vekalet durumu
Bana da hep dediği itham "korkak"tı. Ben mutsuz bir ömür geçirmektense, korkak olmayı tercih ettim. Ki bence bu korkaklık değil, mantıklı olmaktı.
selam herkese
bu konunun cok tartisildigini biliyorum . herkesin deneyimli deneyimsiz super fikirler ortaya koydugunu okudum. ama yinede kafam cok karisik.. kiz cocugu olan bir adamla evlilik yapmis olanlariniz varsa ve deneyimlerini yazarsa cok sevinirim kiz babayla toplamda yilin 6 ayi beraber , ayda 15 gun oluyor... anne ve babanin arasi kotu ve kiz biraz simarik buyutulugu anladigim kadariyla.. tecrubesi olanlarda yardim istiyorum ..bana essekten dusmenin ne oldugunu anlatani degil essekten duseni getirin demis atalarimiz.. hepinize cok tesekurler ve iyi yilar :)
Valla canım o sıkıntıymis ne yapmaya karar verdincanim saol yazmissin uzun uzun yasadgini.. vall sen cok beraber yasamadan ben topmada yilin 6 ayi cocukla geciricemyani benimde ilk evliligim olucak balayina bile en fazla 4 gunlugne gidebiliriz cunku cocugun okuldan alma gunune geliyor.. baba gun sektirmekten cok korkuyor anne sikayet edip velayete tam alir diye.. anneden korkimuzdan dakikalarai bile hesaplayarak yasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?