- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
gidiyor .. 7 yasinda persembu cuma baba aliyor okul cikisi sonra cumartesi pazar full babada pazaretsi sabahi baba okula birakiyor sonra anne aliyor.. carsamba persembe okul cikisi aksam 9 a kadar baba ile yeniden,, garip bir vekalet durumuOkula gitmiyor mu bu çocuk,ayın 15er günü çok garip geldi. Kaç yaşında?
Cünkü iki örnekte de cocugu olan kadin :) Ama bence kadinlar genelde biraz daha tahammülsüz ve kiskanc. Benim bildigim örneklerde kadinlar eslerinin cocuklariyla gecirdigi zamani kiskaniyor, eski esleriyle cocuk icin de olsa görüsmelerini kiskaniyor, cocugun bakimi, yemegi vb seylerle ilgilenmek zor geliyor(erkegin evlendigi kadin cocuklu olsa da bakimi yapan kadin nasilsa) vs. Hatta yakin zamanda bi tanidigimizdan böyle dertlerini dinledik. Ben kadina hak verdim ama esim rahatsiz oldu bu konusmalardan.Ben de iyi ornekler gordum kendi cevremde.
En yakinimda bir cift var, kadinin 2 oglu var ve adamdan yasca buyuk, on kusur yildir birliktelermis ve disaridan cok mutlu gorunuyorlar. Ortak cocuklari yok.
zoe degil mi? ki senin kendi cocugun .. bende yapamicakmisin gibi geliyor yani yoldan donucem gibi umarim kimseyi kinamiyorumdur.. yari yolda adami boyle birakmakla kul hakkina girmem umarimİstisnai durumlar olabilir zor ve gereksiz bir durum, bazen kendi evladima tahammülde zorlanıyorum kaldı ki bir başka çocuğun nazını, niyazını çekmek çok daha zor olur..
canim saol yazmissin uzun uzun yasadgini.. vall sen cok beraber yasamadan ben topmada yilin 6 ayi cocukla geciricemCanım aynısı bende var eşim aldatilarak ayrilmis o yüzden hiç bir konuşma görüşme yok eski esle bir çocukları var ama erkek aşırı şımarık asla söz dinlemiyor her istediği olmazsa sıkıntı şımarık çocuğun ben eşimi seviyorum çokta mutluyum ama işte bir yerde sıkıntı mesela sen kendi çocuğunu da egitiyorsun kizadabiliyorsun ama ona öyle bi ses yukseltsen veya evinin kuralına uymasini istesen esin demese bile illa birisi üvey anne diyor hasta olsa ona bile bakmadı oluyor ben aynı evde çocukla hiç yasamadim ama arada bir gelir aksam babannesine gider buna rağmen sıkıntı ya ve bu laflar sözler sıkıntılar eşinle olan bagina zarar vermesede insanı eşinden bile sogutuyor sırf bitsin kafam rahatlasin diye çok açık anlatamamis olabilirim ama evlenme derim
saol canim paylastigin icin :)Cünkü iki örnekte de cocugu olan kadin :) Ama bence kadinlar genelde biraz daha tahammülsüz ve kiskanc. Benim bildigim örneklerde kadinlar eslerinin cocuklariyla gecirdigi zamani kiskaniyor, eski esleriyle cocuk icin de olsa görüsmelerini kiskaniyor, cocugun bakimi, yemegi vb seylerle ilgilenmek zor geliyor(erkegin evlendigi kadin cocuklu olsa da bakimi yapan kadin nasilsa) vs. Hatta yakin zamanda bi tanidigimizdan böyle dertlerini dinledik. Ben kadina hak verdim ama esim rahatsiz oldu bu konusmalardan.
annene cok selam:) ne guzel soylemis ....aynen tatlim erkekler daha sabirli oluyor boyle durumda.. onlar iicn kadinin kendi cocuguna oncelik vermesi cok onemli degil ama kadin kocasinin gozunde hep 1 numara olmak istiyor .. konu coocuk olunca erkek arkadasim benim varligimi bile unututor sonucta cocogu kendi kani.. ben de el oluyorum .. dis kapi mandal olayiEl çocuğuna bakanin mangiri elinde kalırmış der annem
Ne demek bilmiyorum ama bilmeden de anlaşılıyor ne demeye çalıştığı.
Çocuklu bir kadınla çocuksuz bir adamin evliliği nispeten daha sağlıklı olur.
Ama adamın çocuğu varsa ve kadının yoksa o evlilik daha sorunlu olacaktır. (Nasıl ki gelin kaynana sorunları daima fazladır. Ama kv ile gecinemiyorum diyen damat daha az rastladığımız bir durumdur).
Şu yazdiginizdan sonra,aşkınızdan ölüp bitmiyorsaniz hiç gerek yok böyle maceralara.canim saol yazmissin uzun uzun yasadgini.. vall sen cok beraber yasamadan ben topmada yilin 6 ayi cocukla geciricemyani benimde ilk evliligim olucak balayina bile en fazla 4 gunlugne gidebiliriz cunku cocugun okuldan alma gunune geliyor.. baba gun sektirmekten cok korkuyor anne sikayet edip velayete tam alir diye.. anneden korkimuzdan dakikalarai bile hesaplayarak yasiyoruz
valla %98 vazgecmis durumdayim .. baba kiz onlar acisindan daha rahat hayat yasarlar " uvey annesiz"Burada bununla ilgili bir suru konu var.
Bekar olyp cocuklu bosanmis adamlarla evlenen kadinlarin bir suru hikayeleri var...onlari okuyabilirsin. Eger evlilik dusunuyorsan pek kolay bir evlilik olmayabilir...kolay gelsin..
Merhabalar,
Ben böyle bir ilişkiden 1 ay önce çıktım. Çok tatlı ama senin de dediğin gibi anne-baba ayrı olmasından kaynaklı biraz şımartılmış, dede-babaanne elinde her istediği yapılmış bir kız çocuğunun babasına aşık oldum. 4 yıl boyunca hem de.
Bir kavga sonrası ben artık bu duruma tahammül edemediğimi ve onunla evlenmek istemediğimi anladım. 2 yıldır sabırla onunla evlenmemi bekledi kendisi, ama ben hep korktum. O kız çocuğunun istediği hayatı benim yüzümden yaşayamayacak olmasından, kendi hayallerimi gerçekleştirirken hep yarım kalacağımdan, ilk doğumumda dahi kendimizden çok o kız çocuğunu düşünecek olmamızdan, kendi çocuğunu severken kızı üzülmesin kırılmasın diye bizim çocuğumuzu severken bile korkacağından, eski eşinin saatsiz aramalarından, zamansız plansız çocuk sanki eşyaymış gibi babasının kapısına bırakmasından, işine gelmeyen ilk işte bana dahi dil uzatmasından, yarın sinirli olduğum bir anda kıza ufacık bir lafımda "kötü üvey anne" yaftası taşımaktan, insanlardan, sözlerden, yaşanmamış bir dolu şeyden korktum ve kaçtım.
İlk başta zordu, ama şimdi geçiyor. Düşündükçe "oh" diyorum, "çok şükür" diyorum. Artık kızı üzülmesin diye babasıyla dışarı dahi çıkamamaktan, eski eş sorunlarından, ondan bundan her şeyden kurtuldum diyorum. Evet bir daha karşıma böyle bir adam çıkmayabilir ama bir daha böyle bir ilişkide de ben olmayacağım, bunu çok iyi anladım. Ben o kadın değildim. Ben bunu yapabilecek biri değildim. Üzülür, hasta olurdum. Olmaya yakın da kaçtım zaten.
Benim deneyimlerim maalesef olumlu değil. Çok emek verdim. Kızı beni annesinden çok sevdi. Ama buna rağmen babasıyla onsuz yaptığımız ilk tatilde burnumuzdan getirdi. Biz 3 kişi yaşadık ilişkimizi, aksini vicdanım kaldırmadı. Sonra baktım olan bana oluyordu, iyi ki de bitti.
Aşk mı ? Kalıyor içinde uhde evet, ama o da geçer ya hu!
Daha simdiden boyle ise evlenince durum vahim.annene cok selam:) ne guzel soylemis ....aynen tatlim erkekler daha sabirli oluyor boyle durumda.. onlar iicn kadinin kendi cocuguna oncelik vermesi cok onemli degil ama kadin kocasinin gozunde hep 1 numara olmak istiyor .. konu coocuk olunca erkek arkadasim benim varligimi bile unututor sonucta cocogu kendi kani.. ben de el oluyorum .. dis kapi mandal olayi
yok cok cocuklu buyuk bir aile istiyomus:) birine cok iyi baktik halletik ikinci ucuncu ile super olur :)Eğer ilerde evlilik olursa eşiniz sizin de çocuğunuz olsun ister mi. Genelde böyle evliliklerde kimin çocuğu varsa tekrar çocuk sahibi olmak istemeyebiliyor. Belki sonradan sorun edebilirsiniz.
canim benim yaa ne guzel anlatmissin ... sanki beynimi kalbimi yazmissin buraya.. o kadar ikilemdeyim ki ama son 6 aydir surekli 2. plandayim..ben cocukla daha tanismadim cokta tanisasim yok..ama cocukla oldugu gunlerde adam gun boyu yazmayi birak bana iyi geceler mesaji bile atamiyor .. coocuk cok yoruyomus onu..kiz anne cogu zaman ama ayni senin durumun anneanne ve dede de var evde.. ne istese yapiliyor buyuk ihtimal..kendim hic simarik cocuk olmadim ve simarik cocuklara pekte tahammulum yok.. dedigin gibi erkek arkadasim super biri iyi niyetli, cok sabirli... belki bulamicam birdaha boyle karakterde birini ama iste bir hayat bu durumla nasil gecer.. yol yakindan donduk sayilir .. dun konustuk ve bitirdik.. insallah iyi karar vermisimdir, denemeden kacmisim gibi geliyor , icim bana korkaksin diyor ama mantigim iyi yaptin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?