Çocuğu olan biriyle olmayan birinin evlenmesi olarak cevap veriyorum. Abim bekardı, yengemin bir kızı var. Maşallah çok iyi anlaşıyorlar. Haftanın 6 günü birlikteler üstelik. 1 gün babasına gidiyor. Şimdi 1 tanede abimle birlikteliğinden çocukları olacak. Ama zaten abim baba olmuştu evlendiğinde. Çok bağlılar birbirlerine. Banada hala diyor bebeğim.
Velhasıl; olanda var olmayanda. Bizimkiler çok güzel oldu.
selam herkese
bu konunun cok tartisildigini biliyorum . herkesin deneyimli deneyimsiz super fikirler ortaya koydugunu okudum. ama yinede kafam cok karisik.. kiz cocugu olan bir adamla evlilik yapmis olanlariniz varsa ve deneyimlerini yazarsa cok sevinirim kiz babayla toplamda yilin 6 ayi beraber , ayda 15 gun oluyor... anne ve babanin arasi kotu ve kiz biraz simarik buyutulugu anladigim kadariyla.. tecrubesi olanlarda yardim istiyorum ..bana essekten dusmenin ne oldugunu anlatani degil essekten duseni getirin demis atalarimiz.. hepinize cok tesekurler ve iyi yilar :)
selam herkese
bu konunun cok tartisildigini biliyorum . herkesin deneyimli deneyimsiz super fikirler ortaya koydugunu okudum. ama yinede kafam cok karisik.. kiz cocugu olan bir adamla evlilik yapmis olanlariniz varsa ve deneyimlerini yazarsa cok sevinirim kiz babayla toplamda yilin 6 ayi beraber , ayda 15 gun oluyor... anne ve babanin arasi kotu ve kiz biraz simarik buyutulugu anladigim kadariyla.. tecrubesi olanlarda yardim istiyorum ..bana essekten dusmenin ne oldugunu anlatani degil essekten duseni getirin demis atalarimiz.. hepinize cok tesekurler ve iyi yilar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?