Tavsiyeye ihtiyacım var!!!

beauty0

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
3
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım ve hemen içimdeki problemi paylaşmak istedim. Yaklaşık 9 aydır diyet yapıyorum fakat 15 kilo verdim ve bu bana göre çok yetersiz. Artık dayanamıyorum ve diyetisyenimle bu konuyu konuşmaya çekiniyorum. Her gördüğüm lezzetli/lezzetsiz hiç fark etmez bütün yemeklere atlayasım geliyor. Kendime artık hakim olamıyorum. Kilo almaktan da çok korkuyorum. Lütfen bana tavsiyeler verin. İyi kötü her yorumunuzu bekliyorum...

canım vermem gereken 5 kilo var ,çok kilolu değilim ama asla diyete başlayamıyorum,bence 15 kilo çok iyi vermişsin ,sakın diyetini bozma yoksa tekrar başlamak çok zor ,sevgiler.

yorumunuz için çok teşekkür ederim. beş kilo için kendinizi zorlamayın lütfen gerçekten yemek yemeği seven bir insan için eziyet :) fakat ailem hastalanacağımdan korkuyor çünkü diyetim çok dengesizleşmeye başladı ve diyetisyenim pek yardımcı olamıyor...

yorumunuz için çok teşekkür ederim. beş kilo için kendinizi zorlamayın lütfen gerçekten yemek yemeği seven bir insan için eziyet :) fakat ailem hastalanacağımdan korkuyor çünkü diyetim çok dengesizleşmeye başladı ve diyetisyenim pek yardımcı olamıyor...

canım o zaman diyetisyen değiştirmeni tavsiye ederim,diyetisyeninde sonuçta önemi büyük seni motive etmesi gerekir,lütfen biraz daha sabret sonra sonuçtan sende çok memnun kalacaksın böyle düşün ,ayrıca ben ileri bir yaştayım ileri yaşlar için 5 + 5 derken sorun oluyor o yüzden şimdiden önlem almak istiyorum,sevgilerimle.

canım o zaman diyetisyen değiştirmeni tavsiye ederim,diyetisyeninde sonuçta önemi büyük seni motive etmesi gerekir,lütfen biraz daha sabret sonra sonuçtan sende çok memnun kalacaksın böyle düşün ,ayrıca ben ileri bir yaştayım ileri yaşlar için 5 + 5 derken sorun oluyor o yüzden şimdiden önlem almak istiyorum,sevgilerimle.

Haklısınız, çok teşekkür ederim. Biraz daha katlanacağız artık. Sizde istediğiniz kiloya ulaşırsınız umarım. Sağlıcakla kalın...

Back
X