Elektrikli Süpürgeler tavsiyeye ihtiyacim var

neveragain

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
142
14
318
500 tl ye kadar temizligi zahmetsiz cekim gucu kuvvetli iyi bi supurge ariyorum .tavsiyelerinizi bekliyorum

500 tl ye kadar temizligi zahmetsiz cekim gucu kuvvetli iyi bi supurge ariyorum .tavsiyelerinizi bekliyorum
canım ben de arıyorum.. ama kimseden cvp yok. sen buldun mu ya da aldın mı?
philips maraton öneriyolar bana nilfisk ve miele de iyi diye okudum ama miele normal süpürge gb geldi fazla para vermek istemedim.
sen ne düşünüyorsun?

UOTE=jang_bogo;34095026]canım ben de arıyorum.. ama kimseden cvp yok. sen buldun mu ya da aldın mı?
philips maraton öneriyolar bana nilfisk ve miele de iyi diye okudum ama miele normal süpürge gb geldi fazla para vermek istemedim.
sen ne düşünüyorsun?[/QUOTE]

http://www.bosch-home.com/tr/ürünle...trikli-süpürgeler/BGS42211.html?source=browse

http://www.philips.com.tr/c/vakum-t...-suepuerge-triactive-ve-baslik-fc9194_01/prd/

ben bunlar arasinda kaldim cnm ya ceyiz icin alicam dugunede az kaldi hala karar veremedim bende

canım philips i tercih etmek daha mantıklı. bosch deneme şansın varsa bi tandıkta mağazada falan ancak öyle al derim. çünkü bosch hiçbir zaman emiş gücünü vermiyor rakam olarak. bi de diğer tüm aletlerim de bosch olduğu halde ütüsünden hiç memnun kalmadım. 800 tl değerindeydi. tüm çeyizi dükkandan aldığımız için bize 500 e geldi hala içim acır o paraya. buhar kazanlı olmasına rağmen şu an kullandığım philips in yarısı etmezdi. kim neyde uzmansa ondan almak mantıklı geliyo. ben almaktan vazgeçtim çünkü evdeki dyson a eşimin beğeneceği bir başlık almaya karar verdim. bir de açıkçası teknoloji sürekli değişiyor. 3-5 sene kullancağın çok masraf ettirmeyen birşey al 5 sene sonra zaten değiştirmek istiyo çoğu insan farklı bi modelle. torbalı alan torbasız istiyo torbasız alan torbalı istiyo kimi sulu istiyo falan filan.. ben alacak olsaydım performer ı alacaktım bu sabah vazgeçtim siparişten eşimin gönlünü etmek için de fakir darky sipariş ettim. sana da iyi seçimler.. umarım memnun kalırsın..

Haklisin cnm ya her gecen gun farkli seyler cikiyor. Neyse hayirlisi bakalim insallah memnun kalirim aldigimdan.
beyaz esyalarinda boch mu cnm ya ben bosch dusunuyorumda

Haklisin cnm ya her gecen gun farkli seyler cikiyor. Neyse hayirlisi bakalim insallah memnun kalirim aldigimdan.
beyaz esyalarinda boch mu cnm ya ben bosch dusunuyorumda
evet canım hepsi bosch çam.mak. hariç o samsung ondan inanılmaz memnunum kurutmalı çünkü. iki mak bi arada gb ve 1000 tlye falan almıştık. kalna herşey de bosch onlardan da memnunum. biz tayinci olduğumuz için hatta ankastre set aldık bi de monte etmek için bi dolap verdiler ankastresi olmayan evlere uysun diye. 3 senedir ankastreli mutfak görmediğim için turbo aygaz şeklinde duran o dolapla kullanıyorum gören anlamıyor bile. çam.mak o zmn akıllı deterjan kullananı yeni çıkmıştı 2100 falan demişlerdi yanlış olmasın ama. o kdr para veremedik başka model de beni kesmedi kurutmalıyı 1000 tlye görünce..şimdiye kdr çok şükür evime servis girmedi. fırını da gzel pişiriyor. tavsiyem ocak yandan düğmeli fırın falan da çocuk kiltli al mutlaka. bizim oğlan şimdiden annemin aygazının fırını ocağı hepsni çalıştırıyor. korkudan mutfağı kapatıyoruz. bizim evde ocağa boyunun yetmesi imkansız yanda olduğu için gaz düğmeleri. fırın için de çocuk kilidi var onu yapınca çevirse bile birşey olmuyor.. aklıma ilk anda bunlar geldi farklı bi sorun varsa yrdcı olabilirim yine..

süpürge için çok araştırma yaptım tüm fikirler philips marathonu gösteriyordu elektronik eşya satan mağazaya gttim yakından incelemek için philips marathonu hepa filtresi bildiğin kağıt gbiydi....
diğer markaların hepa filtresine batığımda çok basit gözüküyordu satıcı kızda evet çekim gücü çok iyi ama hepa filtresinden çok şikayet geliyo hepa filtreler normalde yıkanabiliyor ama marathonun hepa filtresini yıkadığında eriyip gdicek....
sürekli filtre değiştiririm diyosanız alınabilir...

ama ben tercihimi fakir heroic'ten yana kullandım ve onu aldım internetten emiş gücüde çok iyi filtreyi temizliğide rahat fiyatıda uygun....

Cok saol canim ya bende bosch dusunuyorum beyaz esyalarimi dugun 3 bucuk ay sonra kayinvalidem beko da olabilir dedi ama icim pek
isinmadi bekoya yine bosch alicam sanirim:) oyy ufakliga cok dikkat edin yine de simdi kiler masallah cok akilli gozunu ayirmaya gelmiyo allah bagislasin canim. Aklima takilan bisey olursa sorarim yine allaha emanet olun :)

Marathon fiyat olarak yuksek canim benim icin. Philipsin linkini paylastigim supurgesini dusunuyorum ama filtresini fln incelemedim cnm biara magazaya gidip bakcam gule gule kullan supurgeni :)

neveragain ben de fakir heroic almayı planlıyorum, astım hastasıyım evde iki de kedi var :) hepa filtreli bir model alayım dedim, çok araştırdım, bütçeme göre fakir heroic mantıklı geldi, hala memnun musunuz? Kullandıkça performansı düşüyor mu ? bilgi verebilirseniz çok sevinirim :)

çok özür dilerim isimler karışmış :) falkon demek istemiştim :):26::26::26:

arnica 4000 kullanıyorum bende 1500 tl ye kadar baktım buldum yakınlarımızda denedim çekim gücü en iyi hiç düşünmeme rağmen bunu buldum 8 ay araştırdım anne evimde
thomas beko arzum var thomas 2000 tl olmasına rağmen her ay masrafı var en ufak sorunda çekim gücü etkileniyor. fakir de bi arkadaşımda var en sonunda 1 ay kullanamadan çöpe çıkarttılar bilginize. bu benim 2 ci süpürgem arnica çok hızlı temizlik yapıyorum geçtiğim yerden ikinciye asla geçmiyorum. 4000 yada 5000 ni şiddetle tavsiye ederim

falkon , fakir heroic ile ilgili görüşlerinizi merak ediyorum :)

Merhaba arkadaşlar süpürge almayı düşünenlere siemens şiddetle tavsiye ediyorum ama torbalı süper sesi hiç yok gibi kablosu çokkkkk. Uzun ben 5 yıllık evliliğimde bu 5. Süpürgem hepsini denedim ama hiç birinden memnun kalmadım torbasızı suluyu en iyi markaları ama sonunda buldum dehşet bişi şiddetle tavsiye ediyorum netten bakın çıkar özellikleri ve fiyatı benim bahsettiğim 500 civar kiraz kırmızısı die geçiyor:))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Philips 9194 almaya karar vermistim ama son anda philips maraton 9205 aldim .... torbalıdan torbasiza geciim cok ani oldu aslinda ....bir yıldir cok arastirdim ve philips9194 e odaklanmısken biraz da eşimin aklıma girmesiyle philips 9205 alip çıktım ... alali 5 gün oldu ve ii sefer kullandım ve cok memnun kaldim .... torbalı alaagım diyrsan 9194 ten vazgeçme derim

canım internetten araştırdım, philips marathon hakkında herkes iyi şeyler söylemiş , ama temizliği zor diyorlar. Benim toza karşı alerjim var, toz haznesini boşaltma işlemi sıkıntılı mı canım ? herkes altına gazete serin dökülüyor , zor boşaltılıyor demiş. Bazıları da kullandıkça zaman içinde emiş gücü azalıyor demiş, benim de kafam karıştı :)

Dyson'a bakarken son anda miele'de karar kıldım, çok da iyi yaptım.

Iyi ki başka bir şey almamışım, çekişi çok güzel.
Torbası çok çabuk doluyor o yüzden ve biraz pahalı torbası, ama evi güzel temizlemesi daha önemli.

Pratik bir süpürge.
Ben 3. ve 4. seviyelerde kullanıyorum, düşük seviyelerin çekişi bile iyi.
Eşim kullanacağı zaman gazlayıp son seviyeye aldırıyorum

miele'yi istanbulda yaşıyorken komşum kullanıyordu , çok memnundu senin gibi canım, ama bildiğim kadarıyla fiyatları çok pahalı
ben de bir araştırayım, hangi modeli kullanıyorsun cnm ? ne kadara almıştın ? :)

S8310 bendeki, s8 serisinin en düşük modeli.
Media markt'ta indirimde o vardı onu aldım, model araştırmadım.
500'e aldım 5 ay önce.

Hepa filtreli alsaydım keşke diye düşündüm ama bakıyorum o kadar da gerekli değil.
5 gün oldu temizlik yapalı, şimdi konsolun üstünde gezdirdim parmağımı boydan boya belli belirsiz bir toz var.
Çok fazla temizlik yapmam ben, tozu dışarı vermemesi çok önemli.

Süpürgeye para vermek zoruma gitmiyor da sonraki masrafı canımı sıkıyor işte, toz torbası maliyeti fazla ne yazık ki.
4 torba 1 filtre 30 liraydı o zaman.
5 ayda 3 torba doldu bu arada, ama halılar da yeni, o yüzden de çabuk doluyor olabilir.

Şahsen ben ne sulu süpürgeyle uğraşırdım, ne toz torbasıyla.
Philips'e de çok baktım bir ara araştırdım, zamanla emiş gücü düşüyor deniyor.
Bir de miele çok daha uzun ömürlü.

benim evimde iki tane kedicik var, çok tüy döken kediler değiller ama yine de tüy toz sorunumuz var, ben iki günde bir büyük süpürge ile evi,koltukları temizliyorum, ayrıca her gün şarjlı süpürge ile temizliyorum :) astım hastası olduğum için toz olmaması lazım. Hele şarjlı süpürge elimden düşmüyor :) Bu kadar temizlik yapınca, evime gelenler hayvan olan evde nasıl böyle tüy olmaz diyorlar, bir bilseler çabamı :)) Ben de iyi bir cihaza verilen paraya hiç acımam, öyle gidip ucuzunu almam ama bu aralar maddi durumum pek iyi değil, o yüzden çok para ödeyemem maalesef 500 tolere edilebilir bir rakkam, ben bir araştırayım iyice, miele iyi bir markadır, zaten Alman markalarına güvenirim, fakir'e de o yüzden bakmıştım :) toz torba olayı birazcık can sıkıcı gibi ama tolere edilebilir tabi performans iyiyse. Araştırmaya devam :) teşekkür ederim canım yardımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…