arkadaşalr ben çok sıkıntılar çektim.antidepresanlarla ayakta kaldım ama aştım artık bazı şeyleri.olumsuz yanlarımı törpüleyerek , zayıf olan özgüvenimi artırarak hayata devam etmeye çalışıyorum..kötü durumda olan arkadaşlarım olursa onları saatlerce dinlerim yol göstermeye çalışırım...ama sürekli yaptığın görünmüyor bunu anladım...
iyi bir dinleyiciyimdir bu yüzden etrafımda zor durumda olan konuşmak dertleşmek isteyen arkadaşlarımı dinlerim.ama sınırı var her şeyin değil mi? BU KEZ PEŞİN SÖYLEYEYİM HATAYI KENDİMDE ARIYORUM.BU YÜZDEN BU SIKINTIMI ATLATMAM İÇİN TAVSİYELERİNE İHTİYACIM VAR.LÜTFEN OLABİLDİĞİNCE TARAFSIZ OLMAYA ÇALIŞIN.
Bir kız ark. var nişanlandı ayrıldı.ben zor zamanlarında sürekli sürekli ama sürekli yanındaydım.aynı yerde çalıştığımızda yeri geldi o bende kaldı yeri geldi ben onda.farklı şehirlere atandık görüşmeye devam ettik..
geçen yıl ben yurtdışı öğretmenlik sınavlarına çalışıyordum bu kız beni sürekli arıyordu saatlerce konuşuyorduk.aynı şeyleri döndürüp dolaştırıp anlatıyordu(nişan atma olayı)ben onu sık arayamıyordum çünkü sınava çalışıyordum.bu geçen yıl bir gün beni aradı "sen beni sık aramıyorsun, bundan sonra da ben seni aramicam dedi" çat dedi kapattı suratıma telefonu ben gönlünü alayım diye okuluna çiçek gönderdim.bu dursun bir kenarda..
geçen gün çok kötüydü çünkü eski nişanlısı biriyle nişanlanmış..yine saatlerce konuştum , konuştum konuştumm...beni aramıyorsun diyor ama onu aramama fırsat bırakmıyor ki...neyse bugün aradı ben mutfaktaydım çok açım kahvaltı hazırlıyorum..aradı uzun konuşacak anladım dedim ki" canım kahvaltı hazırlıyorum sonrasında konuşalım" bunun sesi düştü..kırıldı çok bellietti.tamam dedi kapattı.ben bunu kahvaltıdan sonra aradım mesaj attım cevap yok...
ERKEK OLSAM KAPRİS YAPAN KADINI O DAKİKA BIRAKIRDIM....
Arkadaşlar ben naz çekmeye kaprise sıkıntıya gelemiyorum...asla öyle biri olmadım.karşımda da öyle birini görmek istemiyorum..işin kötüsü ne biliyor musun benim hayatımda en az 4-5 kişi olmuştur böyle.sorunlarını hallettikten sonra beni hiç aramayan da oldu.yani sıkıntılı günlerinde konuştuk sonrasında tık yok...
şimdi eğer ki hayatımda bu olayları yaşıyorsam bende bir sıkıntı var.yardım edin bana ...şu anda yerimde olsanız ne yapardınız? ben bu tür beni sinirlendirecek insanlar istemiyorum hayatımda...gerçekten naz kapRİS ÇEKEMİYORUM.asla kocama karşı da öyle olmam.ne bu trip atma cevap vermeme ve bu bir kız arkadaş..
hata bende evet bende... ne yapmam gerek? aynı şeyleri yaşıyorum...çok mu pasif kalıyorum insanalr karşısında ? evet yaşadıkalrımdan dolayı özgüvenim düşük.kendimi geliştirmeye çalışıyorum.kk nın olgun aklı başında bayanları yardım lütfen...bu kızı ben artık aramam.o ararsa nasıl davranayım? yardım lütfen.çok sinirliyim.o kadar konuşunca sıkıntı yok bir kere kahvaltı yapıcam sonra konuşalım diyince kötü oluyorum