Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Tavsiyeye ihtiyacım var

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

_cedric_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
1.262
1.675
133
Merhaba bayanlar. Doğum yapali 6 ay oldu ve 3. Aydan sonra saclarimda bir dökülme başladı ki sormayın. Yarısı gitti herhalde. Hala da dökülüyor. Üstelik upuzun belime gelen saçlarımı kısacık Bob modeli kestirdigim halde durum değişmedi. Şimdi trendyoldan bc bonacure ürünlerine bakıyordum ve bazı ürünleri alicam. Çok Ucuz ürünler değil bu sebepten sizlere danışmak sormak istedim. Resimleri de ekleyim ürünlerin.

Bu fotoğraflardaki ürünleri kullanıp da memnun kalan var mı acaba ? Almak üzereyim de yardımcı olursanız gerçekten sevinirim:)

Bu markanın diğer 2 serisinden saçlarıyla ilgilenen hanımlar olarak memnun kalmadık hiç. Bir tanesi kırmızı renkli olan acil kurtarma serisi, bir diğeri de nem verdiğini iddia eden mavi renkli nem serisi.
Başka markalara yönelin derim.

Öyle mi aradığımı buldum mu acaba diye düşünmüştüm Oysaki

Sachane, lilakutu sitelerine bakın. Orada ürünler hem açıklamalı, hem puan veriliyor hem de insanlar yorumlar yazıyor. En azından memnun kalına ürün bulma şansınız artar. Ama bu marka artık maalesef fos.

Sachane, lilakutu sitelerine bakın. Orada ürünler hem açıklamalı, hem puan veriliyor hem de insanlar yorumlar yazıyor. En azından memnun kalına ürün bulma şansınız artar. Ama bu marka artık maalesef fos.

Teşekkür ederim inceleyecegim bu siteleri.

Novax Paris Active seti tavsiye ederim. içinde olan bitkisel karışımlar sayesinde saç dökülmesini büyük ölçüde durduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…