Tavuğu tütsülemek...

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.099
398
Merhabalar,

Et/tavuk ile yıllardır aram olmadığı için pek bilgim yok.

Sorun size komik gelebilir ama bilmiyorum cidden.

Bütün tavuğu tütsülemek şart mı? Tütsülemesem ne olur? Biz zaten derisini yemiyoruz. Fırında da yapsam haşlasam da piştikten sonra atıyorum derisini.

Köy tavuğu alıyorsanız şart.
Ama günümüzde paket içerisindeki tavuklarda böyle bir şeye gerek kalmıyor.
Baktınız var biraz yüyler, o zaman yaparsınız.

Ozaman tutsulemene gerek yok. Zaten şimdiki tavuklarda çok tüğ olmuyor kanat ucu but ucu dışında. Kasap ta derisini yüzüyor nu arada. Bende tutsulenmis tavuk sevmem yerken burnuma geliyor kokusu

Ocağın küçük gözünü aç ve tuglerini yak. Bunda zor olan ne anlamadım. Bir de dert köşesine yazmışsınız

Ozaman tutsulemene gerek yok. Zaten şimdiki tavuklarda çok tüğ olmuyor kanat ucu but ucu dışında. Kasap ta derisini yüzüyor nu arada. Bende tutsulenmis tavuk sevmem yerken burnuma geliyor kokusu

Derisini yüzdürünce de sanki hiç tadı yağı kalmıyor tavuk suyunun falan. Ben de piştikten sonra ayırıyorum. Ama işte tavuk suyuna falan geçer mi? İçim rahat etmiyor ama tütsülerken de kokudan midem bulanıyor.

Köy tavuğu alıyorsanız şart.
Ama günümüzde paket içerisindeki tavuklarda böyle bir şeye gerek kalmıyor.
Baktınız var biraz yüyler, o zaman yaparsınız.

Paketli tavuk alıyorum ama biraz tüyler oluyor. Tütsüleyemiyorum maalesef. Midem bulanıyor.

Tabi dalgasini da gecermis. O sigara böreği nin patlayip bir kadını yaktigini bilir misiniz bilmem. ? En azından tavuğun öyle bir riski yok

Tavuk tütsülemekte ne var diyen biri dondurulmuş sigara böreği almasın bi zahmet...

Sigara böreği sarmakta ne var? Bana göre tavuktan daha basit. İğrenilecek biriey değil en azından

Tavuk tütsülemekte ne var diyen biri dondurulmuş sigara böreği almasın bi zahmet...

Sigara böreği sarmakta ne var? Bana göre tavuktan daha basit. İğrenilecek biriey değil en azından
en azından bdv ye acmamisim konuyu. Bi Zahmet profilimi incelerken ona da baksaydin? Bide bu kadar takacagini bilseydim yazmazdim. Sigara böreği ne de gelince daha bugün çarşaf böreği yaptım. Gel yiyelim

en azından bdv ye acmamisim konuyu. Bi Zahmet profilimi incelerken ona da baksaydin? Bide bu kadar takacagini bilseydim yazmazdim. Sigara böreği ne de gelince daha bugün çarşaf böreği yaptım. Gel yiyelim

Konuya kısa zamanda yanıt almak için bdvye açtım, yöneticiler gerekli bölüme taşıdılar. Kalsaydı da sorun olmazdı, milletin kocası, kocasının arkadaşları, kaynanası, eltisiyle ilgili dertleri var. Bende bunlar yok çok şükür, tavuğu dert ediyorum ancak

Bu arada benden sana tavsiye, çarşaf böreğine vakit ayıracağına, yufka böreği yap, kalan vakitte de sigara böreği sar buzluğa at. Dondurulmuşla uğraşmak zorunda kalmazsın

Sağol canım yapıyorum öyle de. Onu denemek için almıştım. Begenmedim genelde evde yapıyorum. Kayınvalidemle sacta yufka yapıyoruz. Kuru şekilde hazır yufka oluyor. neyse bu börek tavuk meselesi burda son bulsun. Alındın ise kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…