Liar Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2008 625 9 96 İstanbul 8 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Liar #1 kızlar ya bişey sorcam annem bu tavuğun derilerini ayırıp haşlıyo suyunu buzluğa atıp pilavlarda kullanıyor tavuğun derisi zararlı diye biliyorum ben hemde tiksiniyorum ya deri sonuçta annem beni dinlemiyo sizce zararlı mı bu?
kızlar ya bişey sorcam annem bu tavuğun derilerini ayırıp haşlıyo suyunu buzluğa atıp pilavlarda kullanıyor tavuğun derisi zararlı diye biliyorum ben hemde tiksiniyorum ya deri sonuçta annem beni dinlemiyo sizce zararlı mı bu?
K kader02 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 68 2 36 Adıyaman 9 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Liar #2 canım valla bızım burda cok tutulur derı.cıldı guzellıstırıp genc tutuyormus.ne kadar dogru bılemem bende hıc sevmezdım sımdı bıraz sevıyorum.
canım valla bızım burda cok tutulur derı.cıldı guzellıstırıp genc tutuyormus.ne kadar dogru bılemem bende hıc sevmezdım sımdı bıraz sevıyorum.
bikucukeylulmeselesi anaç sütlaç hanım Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2009 1.308 28 163 9 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Liar #3 Tavuğun derisi tavuk etinden kat kat daha fazla yağlı olduğu için zararlı diyorlar belki. Pilava yağ konuyor nasıl olsa. Biz de derisiyle haşlıyoruz. Haşlama suyu yağlı oluyor. Ben kendi evimde yapsam derisini çıkarırdım ama
Tavuğun derisi tavuk etinden kat kat daha fazla yağlı olduğu için zararlı diyorlar belki. Pilava yağ konuyor nasıl olsa. Biz de derisiyle haşlıyoruz. Haşlama suyu yağlı oluyor. Ben kendi evimde yapsam derisini çıkarırdım ama
royall yaşamak herşeye rağmen Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.209 17 116 Kırklareli 9 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Liar #4 yağlı olduğu için mutlaka derisini soyupta pişirim ben sevmem deriyi
zekiyim Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2010 881 8 46 Diğer 11 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Liar #5 BEN seviyom:)annemlerde soyup difrize atiyorlar....yemeklere kavuruyo yagsini aliyo...lezzet katiyoo yemege....
BEN seviyom:)annemlerde soyup difrize atiyorlar....yemeklere kavuruyo yagsini aliyo...lezzet katiyoo yemege....
persembe Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2009 886 1 116 Bolu 13 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Liar #6 biz asla kullanmayiz hem sevmem hep sagliga zarari var durduk yere yag stoklamak hicde mantikli degil
biz asla kullanmayiz hem sevmem hep sagliga zarari var durduk yere yag stoklamak hicde mantikli degil
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 4 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Liar #7 Tatlım derisiyle haşlamazsan yağı nerden çıkıcak ki_? Derisiyle haşla ondan sonra derisini çıkartıp at
Tatlım derisiyle haşlamazsan yağı nerden çıkıcak ki_? Derisiyle haşla ondan sonra derisini çıkartıp at