- 12 Ocak 2021
- 5.603
- 24.945
- 298
- 31
Şimdi bazı tüyoları tahmin ediyorum kendimde farkındayım ama vallahi billahi çocuklar beni boğuyorrrrr ondan bazı şeyler eksik kalıyorTamam önümüzdeki ay mutlaka buradasın.Sana birkaç tüyo vermek istiyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi bazı tüyoları tahmin ediyorum kendimde farkındayım ama vallahi billahi çocuklar beni boğuyorrrrr ondan bazı şeyler eksik kalıyorTamam önümüzdeki ay mutlaka buradasın.Sana birkaç tüyo vermek istiyoruz![]()
O zaman şarkını bekleBen bir şey görmedim valla.
Seni anlıyoruz hepsini bizde yaşadık.Hala yaşayanlar var.Şimdi bazı tüyoları tahmin ediyorum kendimde farkındayım ama vallahi billahi çocuklar beni boğuyorrrrr ondan bazı şeyler eksik kalıyoryani o sunum anlarını kameraya çeksem görseniz lavaşı tabağa koyuyorum tutup koparıp koparıp yiyorlar misal maydanozlar üstünden tırtıklanıyor falan bir sürü dövüş
![]()
Tamam nevoş şefim konuşuruz tüyoları isterimSeni anlıyoruz hepsini bizde yaşadık.Hala yaşayanlar var.
Tarif güzel,görüntü güzel diyelim.Sadece çekim hataları var
Yani en çok tarifimiz görünmeli
Bu konuda derinlemesine konuşmak isterim![]()
AnlaştıkTamam nevoş şefim konuşuruz tüyoları isterim![]()
Tencereleri ciflicez dedik neyini anlamadin sedos
Bende sen anladın mı diye sana sormak istedim?Tencereleri ciflicez dedik neyini anlamadin sedos
ŞebooooooooooKarlı dağların ardında biri yaşarmış
Bulut olur, yağmur olur, bize bakarmış
Hem yakın, hem uzakmış
Yanakları al almış
Deli kızım uyan
Söylenenler yalan
Deli kızım uyan
Bir tek sensin duyan
Margaret Hale
Eki Görüntüle 3679588
Senle aynı fikirde olacağımı hiç sanmazdımUlen noliyo millet mangala mi hasret kalmış ben bisi anlamadim
Sen şimdi naneyi yemedin miSenle aynı fikirde olacağımı hiç sanmazdımgörünce baya bi şaşırdım sahsen
![]()
En önemli konumuz tencere sedoş! Cifle anam.Bende sen anladın mı diye sana sormak istedim?
puanlamadan tencereye nasıl geldik ki?
Biz konuyu yeni kapatmıştıkSenle aynı fikirde olacağımı hiç sanmazdımgörünce baya bi şaşırdım sahsen
![]()

Aaaa dejavüüüSenle aynı fikirde olacağımı hiç sanmazdımgörünce baya bi şaşırdım sahsen
![]()
PekiEn önemli konumuz tencere sedoş! Cifle anam.
Yok ben ortaya ne yazacaksam yazdımSen şimdi naneyi yemedin mi

Bekara karı boşamak kolaydır o, senin o nazik kibar kalbini yirumYok ben ortaya ne yazacaksam yazdım
Ayrıca bekara hanımı boşamak kolaydır diye bir laf vardır
Bu suya girmeyen anlayamaz![]()
OooooooooYok ben ortaya ne yazacaksam yazdım
Ayrıca bekara hanımı boşamak kolaydır diye bir laf vardır
Bu suya girmeyen anlayamaz![]()

Arkamızdan söylemesinler gelsinler burada istişare yapalımAaaa dejavüüü