- 1 Aralık 2021
- 15.877
- 57.575
- 548
- 35
Beni tanımıyordu risksiz olsun demiş olabilir fincan getirirkenMimar olup riskli dememiş, herkesin götüreceği hediyeyi getirmeyi bilmiş ama.
Uygun fiyatlı kahvaltı setleri de var mesela?
Doğru söyle biz bizeyiz, sevap diye mi götürdün gerçektenBeni tanımıyordu risksiz olsun demiş olabilir fincan getirirken
Hediyeyi hediye etmek sevaptır diye başka birine götürmüştüm bende
Bu paspasa mı 2bin lira vermişMimarsa ona dekoratif şeyler riskli olur ya. Asla denemem. Kardeşim, eşi, tanıdığım arkadaşları vs. hep mimar, evleri antin kuntin. Çok sürpriz oluyor o tiplerin sevdiği şeyler. Alınca kullanabileceği fonksiyonel bir şey alır geçerim. Minimal desenli nevresim, Timeless veya Elysia tarzında su takımı, sade şık havlu takımları iyi olur. Bizimkiler öyle şeye daha çok tav oluyor. Değişik kafaları var ya. Mesela bana ev hediyesi almışlardı geçen sene, şu paspası. 2 bin liraydı, değiştirsem mi diye düşündüm. Sonra ayıp olur diye vazgeçtim djdjjd
Ben hoşlanmıyordum o dönem o kızdan hatta düğünlerine de gitmedim eşim gitti ve eşlerimiz çok yakın arkadaş oda benden hoşlanmadığını söylemişti canayakın değilmişimDoğru söyle biz bizeyiz, sevap diye mi götürdün gerçekten
İyi yapmışsın, sonuçta sen de çok iyi tanımıyorsun, abartıya kaçmana gerek yok yani.Beni tanımıyordu risksiz olsun demiş olabilir fincan getirirken
Hediyeyi hediye etmek sevaptır diye başka birine götürmüştüm bende
Aldığı fincan setinin görselini, markasını atabilirsen daha çok yardımcı oluruz. Gıcık oldum kadına.Ben hoşlanmıyordum o dönem o kızdan hatta düğünlerine de gitmedim eşim gitti ve eşlerimiz çok yakın arkadaş oda benden hoşlanmadığını söylemişti canayakın değilmişim
Bir seneyi geçti 700 tl o dönem fiyatı değişim kartı koymuştu buradan almıştıAldığı fincan setinin görselini, markasını atabilirsen daha çok yardımcı oluruz. Gıcık oldum kadına.
Ben bekar olduğu dönem gıcık olmuştum işe yeni başladı o yüzden çok soru soruyor demişti eşim sonradan anladım evlendiği kişi eşimin en yakın arkadaşı onun için de öyle yakın davranıyormuş halen öyle aslında konuşkan bana göreAldığı fincan setinin görselini, markasını atabilirsen daha çok yardımcı oluruz. Gıcık oldum kadına.
O zaman en fazla 1500 civarı bir şeydir.Bir seneyi geçti 700 tl o dönem fiyatı değişim kartı koymuştu buradan almıştı
Bende şey buldum aslında çerez tabağı seti bugün kapalıydı yarın gidip bakacağım kardeşim beğenmiş onun fikri burada ki bir yerde değişim süresi de uzun oluyorO zaman en fazla 1500 civarı bir şeydir.
Ben sana çok güzel bir hediye buldum.
Korkmaz Iona Collection 24 Parça Yemek Takımı
Aklıma gelenler 4 kişilik kahvaltı seti az parçalı 12 13 parçalılar varyaBende şey buldum aslında çerez tabağı seti bugün kapalıydı yarın gidip bakacağım kardeşim beğenmiş onun fikri burada ki bir yerde değişim süresi de uzun oluyor
Kıskandın yani eşindenBen bekar olduğu dönem gıcık olmuştum işe yeni başladı o yüzden çok soru soruyor demişti eşim sonradan anladım evlendiği kişi eşimin en yakın arkadaşı onun için de öyle yakın davranıyormuş halen öyle aslında konuşkan bana göre
Samimi olması değişik geldiydi ilk tanıdığım zamanlar kıskanma değildi oKıskandın yani eşinden
Karaca’dan alınan fincanla nevresimin ne farkı var anlamadım valla.Getirdikleri fincan seti Pip’se götürsün tabi, değilse götürmesin.
Mimar kadın dümdük fincanla gelecek, ben ona nevresim mi götüreceğim, cıks
Aynı şeyi ben de sorguladım djdjjdjdBu paspasa mı 2bin lira vermiş
Kadın MİMAR mimar, kıytırık bir fincanla gelmiş. Biz gibi olsalar neyyyyseKaraca’dan alınan fincanla nevresimin ne farkı var anlamadım valla.Pip’ler bu ay zamlandı ya. İkili setler 3,5-4 bin olmuş.
Ben artık senin gelinon ve gardaşcağızını sorgulamıyorum.Aynı şeyi ben de sorguladım djdjjdjd
Bence de Nevresim fikri baya iyiKaraca’dan alınan fincanla nevresimin ne farkı var anlamadım valla.Pip’ler bu ay zamlandı ya. İkili setler 3,5-4 bin olmuş.
Ay evlerinde birkaç fincan gördüm. Esma Dereboy markası. Tanıyorlarmış kadını da. Beymen’de satılıyor. Fiyatı görünce usulca sekmeyi kapattım.Ben artık senin gelinon ve gardaşcağızını sorgulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?