- 21 Kasım 2017
- 30.273
- 132.247
- 598
Antep’in dillere destan zevksiz ev dekorasyonu varken beni beğenmemeleri iyi bir şey.Ne zevksiz gelin diyorlardır shgdsf
Bizim arkadaş da Mackenzie kulplara bayağı para vermişti. Allah akıl vere.Kardeşimin eşinin akrabası kapı kulplarının adetine vermişti o parayı zengin diyemeyiz hatta borçları da çoktu o ara eşimden de borç almıştı söylediğimde çok şaşırmıştı kardeşim kulpları incelenmişti eve gidince
Ev güzelse bende veririm yaBizim arkadaş da Mackenzie kulplara bayağı para vermişti. Allah akıl vere.
Hahshshs yok onlar aldı, onu biliyorum. Bu markanın klasikleşmiş kelimeleri var, onlardan biri de yuva. Bildiğim ve sevdiğim için saçma gelmedi bana ama o kadar yüksek ki paspas, basamaktan hallice, gereksiz bir fiyattı. Bizim kapıcı da hiç sevmiyorYoksa Ona da mı biri hediye etmiş, O da sana hediye etmiş olmasın
Bir de saçma mı bilmem ama yuva yazısı da hoş gelmedi bana yuvanı basmış çiğnemiş gibi
O markanın kulplarını beğenmedim ben. Yoksa çok güzel modeller var, ortamın havasını değiştiriyor. Hele ki pirinç olanlar. Onlara para verilir.Ev güzelse bende veririm ya
Markadan bahsetmedim zaten farklı ve şık olan kulplardanO markanın kulplarını beğenmedim ben. Yoksa çok güzel modeller var, ortamın havasını değiştiriyor. Hele ki pirinç olanlar. Onlara para verilir.
Şuan yok, ilerde evi müteahhite vermeyi veya yıkıp yeniden yaptırmayı düşünüyor eşimYeni ev durumu var mı
Klasik paspas değilmiş iyi bariHahshshs yok onlar aldı, onu biliyorum. Bu markanın klasikleşmiş kelimeleri var, onlardan biri de yuva. Bildiğim ve sevdiğim için saçma gelmedi bana ama o kadar yüksek ki paspas, basamaktan hallice, gereksiz bir fiyattı. Bizim kapıcı da hiç sevmiyor
Bilmiyorum markasını ama normal kulp işte demişti kardeşimBizim arkadaş da Mackenzie kulplara bayağı para vermişti. Allah akıl vere.
Ev şöyleki odalar birbirinden cam ile ayrılıyor yatak odasından salondaki görülüyor ama salondan görünmüyor yatak odası değişik benim asla tarzım değil çoğu şey mutfağı klasikti sevdim mutfağı mobilyalar gelmeden gezmiştim ben evi mobilyaları gelince nasıl durdu bilmiyorumEv güzelse bende veririm ya
Düzce’deki araziye bağ evi yaptırsana, madem olanağınız mevcut.Şuan yok, ilerde evi müteahhite vermeyi veya yıkıp yeniden yaptırmayı düşünüyor eşim
Allah gönlünüze göre versinŞuan yok, ilerde evi müteahhite vermeyi veya yıkıp yeniden yaptırmayı düşünüyor eşim
Hiç dekorasyon işlerine girme o zamanBilmiyorum markasını ama normal kulp işte demişti kardeşim
Ev şöyleki odalar birbirinden cam ile ayrılıyor yatak odasından salondaki görülüyor ama salondan görünmüyor yatak odası değişik benim asla tarzım değil çoğu şey mutfağı klasikti sevdim mutfağı mobilyalar gelmeden gezmiştim ben evi mobilyaları gelince nasıl durdu bilmiyorum
Bahçe ye bungalov yaptırmıştı kış bahçesi ,çardak vb daha hoş olurdu sanki
Hemen panik atak geçirmeyin salep kahve değil
Yok canım bu ev başka birininHiç dekorasyon işlerine girme o zamanDaha sıradan şeyler seç
Yani nevresim, kahve fincanı ya da sunumluk bir şeyler olabilir.
Bende salep içtimHemen panik atak geçirmeyin salep kahve değil
Bende aynısını yaptımBende salep içtim
İki gündür dengesiz bir şeyler yedim.Son noktayı koymak istedim
Neyse yarın yola devamBende aynısını yaptım
İnşallahNeyse yarın yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?