- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Halledicem galiba tekrar cektimWhatsapptan birilerine atın fotoları. O attığınız fotoların dosyasından yükleyin buraya.
Aaaa:)) teşekkür ederim..cok güzel olmuş bi tabak yedimAaa yağdanlıklarımız aynı :))) ellerine sağlık. . Bende çok severim nohutlu pilavı.
Teşekkür ederim cnm bende size başarılar dilerim resimleri yüklemek için tam 1 saat ugrastim biraz eksik ama napimEllerine saglık canım, çok severim tavuklu-nohutlu pilavı
Yarışmada başarılar dilerim
Bende dün 2 saat yukleyememistim fotograf :) ellerine saglik canim,cok guzel gorunuyor.basarilar diliyorumTeşekkür ederim cnm bende size başarılar dilerim resimleri yüklemek için tam 1 saat ugrastim biraz eksik ama napim
Teşekkür ederim:))Ellerinize,emeğinize sağlıkYarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim. Size de başarılar. Telefonun kamera kisminda mb 'i kucultup öyle çektim. Tekrar sunumu yaptım öyle oldu ancak. Akillanmis olduk:))Bende dün 2 saat yukleyememistim fotograf :) ellerine saglik canim,cok guzel gorunuyor.basarilar diliyorum
Guldurdunuz beni:))imkanı olsa da gonderiversem size:)))Bugün yapacağım yemek belli oldu Nohutlu pilavıda çok severim, Başkası yaptığında daha lezzetli gelir ama elimde yapacak insan yok, kolları sıvayayım bari
Eline sağlık
Teşekkür ederim sağolun:)bayılırım nohutlu tavuklu pilava özellikle mevlüt pilavı iseellerinize sağlık başarılar :)
Teşekkür ederim size de basarilar:)Sizin kadar guzel sunum yapamadım amaEllerine sağlık .Çok severim nohutlu ve tavuklu pilavı,başarılar dilerim.
KK üyeleri için çok farketmiyor artık sunum, alıştılar artık sunuma,daha çok damak tadına bakıyorlar.Senin tarifin de iddialı.Teşekkür ederim size de basarilar:)Sizin kadar guzel sunum yapamadım ama
:)) bilmem hayırlısı. Senin tavuklu pilavinda perfect 1.olabilirsin:)KK üyeleri için çok farketmiyor artık sunum, alıştılar artık sunuma,daha çok damak tadına bakıyorlar.Senin tarifin de iddialı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?