Ben dün yapmıştım yemeği ama çekimleri hoşuma gitmediği için bugün tekrardan çektim.Demek bizi gazlarken,kendin gaza geldin
AnladımBen dün yapmıştım yemeği ama çekimleri hoşuma gitmediği için bugün tekrardan çektim..Bayağı uğraştırdı beni,boyutu fazla geldi ,küçülttüm. Nevreste gelince resimler gelir
Aynen öyle .Madalyayı alana kadar devamAnl
Anladımdemek yarışamanın esir oldun desene
İnat ettim diyosunAynen öyle .Madalyayı alana kadar devam
Tabletten zor degil, benimde telefon zorluyor ondada instagramın ölçüleri tam geliyor onu kullanıyorumArkadaşlar bu çekim işi beni cok zorluyor ya.nasil cekersem cekeyim fotograflar tam net degil. Telefondan mi kaynakli acabasiz bi program falan kullaniyor musunuz
Instagram dan da denedim.orjinali gibi olmuyor.galiba telefonun kamera özelliği ile alakali.kimisinin cok guzel çıkıyor.Tabletten zor degil, benimde telefon zorluyor ondada instagramın ölçüleri tam geliyor onu kullanıyorum
Ben bile heyecan yaptım.Nevreste gelmiş mı diye bakıyorumBende sayfayı yeniliyorum resimler yüklensin diye:)
Ayarlardan ćok anlamam...Instagram dan da denedim.orjinali gibi olmuyor.galiba telefonun kamera özelliği ile alakali.kimisinin cok guzel çıkıyor.
Kimi telefonlar dediğin gibi çok net.Ben de çekimin iyi olması için balkonda, güneş vurunca yaptım çekimiInstagram dan da denedim.orjinali gibi olmuyor.galiba telefonun kamera özelliği ile alakali.kimisinin cok guzel çıkıyor.
Soylediklerini deniycem canim tesekkur ederimL
Ayarlardan ćok anlamam...
Işıklada alakalı olabilir gölgeni resimin üzerine düşürmemeye çalış biraz daha netleştiyor birde gün ışığında daha net çekiyor
Aslında instagramin filitre proglarmı biz amatörler için güzel gibi
Ay cok merak ettim gelse de fotograflar gorsek bir an onceKimi telefonlar dediğin gibi çok net.Ben de çekimin iyi olması için balkonda, güneş vurunca yaptım çekimi
Instagram açmak için bahane var artıkL
Ayarlardan ćok anlamam...
Işıklada alakalı olabilir gölgeni resimin üzerine düşürmemeye çalış biraz daha netleştiyor birde gün ışığında daha net çekiyor
Aslında instagramin filitre proglarmı biz amatörler için güzel gibi
Instagram açmak için bahane var artık
Geçen sefer tiramisu da önce faceye yükledim,boyutu orası küçültuyor diye.Ama sanki netliği gidiyor.İnstagramda filtre uygulama varsa daha iyi.
Kesip kırpmakla uğraşmıyosun
Resimler ne zaman gelecek? Ellerinize saglik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?