Pilav Tarifleri Tavuklu Pirinç Pilavı-Öncü Pirinç Sponsorluğunda

Ellerine sağlık. Sanırım benim sunumu gördükten sonra sunumu değiştin
Teşekkür ederim canım
Sondan 2.,3.,4. önceki çektiklerim .Fazla içime sinmedi .Az pilav ve tavuk ayırdım ,ertesi günü rahat kafayla çekerim dedim,olmazsa önceki çektiklerim var nasıl olsa diye düşündüm.Önceki sunumda büyük kaseye koymuştum tabağı çok kaplamıştı.

Ellerinize sağlık efenim
Klasikler candır ... gayet güzel olmuş ...sunumu ile de cazibesi artmış ...
Başarılar ....

Teşekkür ederim canım.
Gel buraya nereye kaçıyorsun ,2 kaşık tavuktan ve pilavdan almadan bırakmam

Opsssssssssss orda dur ... efser artık benim takımda ... pilav ona cııııız .
salata alalım please

Teşekkür ederim canım
Ama Efser bana misafirliğe gelmiş .Bir dr demişti Türk milleti sevgisini yemekle gösterir çoğunlukla,ondan da ye ,bundan da ye,bir bardak çay daha iç vs.Ben O dr dediği kişilerdenim galiba

Dün gittiğim misafirlikte .... ayyy sen ne masrafsız misafir oldun ya .. ne güzel dedi ev sahibi .. diğer iki misafir atladı.
heee biz masraflıyız yani

Dün gittiğim misafirlikte .... ayyy sen ne masrafsız misafir oldun ya .. ne güzel dedi ev sahibi .. diğer iki misafir atladı.
heee biz masraflıyız yani

Ev sahibi de zor durumda kalmış.Esasında misafirlikte böyle mutfakta yemek servisi,ikram servisi derken ,misafirle kaliteli zaman geçiremiyor insan.Esasında en güzeli .

Ben soğumuş pilavı sevmemki
Soğutulmuş ısıtılmış pilavı hiç sevmem
Sana hiç zahmet vermiyeyim sohbetin yeter
Soğumuş olduğu anlaşılıyor mu?
Yoksa yazdıklarımdan mı anladın
Madem yeşil çay içiyorsun deyip googleden yeşil çay göndereyim dedim ,dedim onu da ben yapmadım diye kabul etmez

Soğumuş olduğu anlaşılıyor mu?
Yoksa yazdıklarımdan mı anladın
Madem yeşil çay içiyorsun deyip googleden yeşil çay göndereyim dedim ,dedim onu da ben yapmadım diye kabul etmez
Benim kalp gözüm açık
Resimde üzeride dumanı yok ondan
Çok pis kaprisli misafir olurum

Benim kalp gözüm açık
Resimde üzeride dumanı yok ondan
Çok pis kaprisli misafir olurum
Bir an korkuttun beni,görsele gittim çekimlerde mi var birşey diye
Bulgur pilavı neyse de pirinç pilavı sıcak güzel olmuyor Dinlenene kadar ılıyor zaten
Hiç kaprisli bir misafir olduğunu sanmıyorum

deynepnaz ellerine sağlık valla harika olmuş sunum falan 10 numara 5 yıldız bayıldım canım başarılar dilerim inşallah 1. olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…