- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
korkuyorum.yeni bir şehir, bilmediğim çevre...arkadaşımı aradım...balıkesir de çalıştı.havran iyi dedi, o ilçeyi düşünebilirsin dedi.Öncelikle yaşadıklarınızdan ötürü bayağı üzüldüm. Geçmiş olsun diyelim. Iyi ki kurtulmuşsunuz o davarodan buna sevindim.
Zamanla herkese her şeye alışırsın. Hiç dert etme, kadın isterse her şeyi yapar.
Allah yardımcınız olsun..
verimli toprak derken buralar o kadar güzel ki ve buraları biliyorum ve bradan gitmek o kadar zor ki.ama tayin isticem o babamın halini gördükten sonra ondan çok ürktümYavrum ne verimli topragi ya ? Bu adam seni o verimli topraga gömcek potansiyelde al tayinini git.
Böylesine gözü dönmüş adamdan her şey beklenir. O yüzden mümkün olduğunca uzakuzaklara kaçın. Hem bak annen baban da seninle olacakmış. Zamanla alışırsın inan buna.korkuyorum.yeni bir şehir, bilmediğim çevre...arkadaşımı aradım...balıkesir de çalıştı.havran iyi dedi, o ilçeyi düşünebilirsin dedi.
ben annemi babamı istemiyorum yanımda.ben sadece çocuğumla yaşıcam...kenidmize bir çevre kurarız orda.istediğimiz zaman şehre gideriz.istanbula yalovaya çanakkaleye.istediğimiz zaman evimizde otururuz.Böylesine gözü dönmüş adamdan her şey beklenir. O yüzden mümkün olduğunca uzakuzaklara kaçın. Hem bak annen baban da seninle olacakmış. Zamanla alışırsın inan buna.
Hem farklı bir şehir farklı ortamlar kafanı dağıtmana da yardımcı olacaktır.
meslek var da çocuğun kreşi kira derken 3400 liradan ne kadar kalır elimde.Ne güzel ki ayaklarınız üzerinizde durabiliyorsunuz. Keşke benimde bir mesleğin olsaydi da burdaki mutsuzluktan kacabilseydim. Demem o ki hiç düşünmeden gidin insanoğlu nelere alışıyor zamanla çevrede kurarsınız
aslında param var da tek başına hayat kurmak bilmediğin çevrede korkutucuNe güzel ki ayaklarınız üzerinizde durabiliyorsunuz. Keşke benimde bir mesleğin olsaydi da burdaki mutsuzluktan kacabilseydim. Demem o ki hiç düşünmeden gidin insanoğlu nelere alışıyor zamanla çevrede kurarsınız
evin kapısını açıyor 'hey apartmandakiler, dedikodumuzu yapmayın' diye bağırıyor ve kapıyı örtüyor ve gece 10Bu ruh hastası ilke yaşamaktansa ayaklarınızın üzerinde durmayı göze almalısınız.
o kadar kolay değil.koruma kararına istineden tayin alımıyor.ayrı bir karar daha çıkması lazım mahkemeden.tayin zamanları belli.neyden dolayı tayin alıcam.can güvenliği için mahkemeden yeri değişmelidir diye bir karar gerekliymiş.şimdi tayin nasıl alıyım benben sızın yerınızde olsam sımdıye coktan baska sehıre gıtmıstım bıle
gunduz gozu aılenızı darp eden bır kocaya karsı can guvenlıgınden yerı degısmelıdır kararı cıkaro kadar kolay değil.koruma kararına istineden tayin alımıyor.ayrı bir karar daha çıkması lazım mahkemeden.tayin zamanları belli.neyden dolayı tayin alıcam.can güvenliği için mahkemeden yeri değişmelidir diye bir karar gerekliymiş.şimdi tayin nasıl alıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?