- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Cocugunu sakın bırakma, mesajını sımdı gordum. Aılen senınle neden gelmıyor?bilemedim ki başka bir şehir, başka bir hayat kurucam...ürktüm...yalnız olsam tamam ama bir de çocuğun okulu olacak...kreşi olan yerleri tercih edecem...
nasıl yani.çoxuğun keyfi yerinde.okuluna gidiyor geliyor.şu an çocuğu ilgilendirecek bir durum yokBu kadar dert yanmıssın, hanı cocugun onun ıcın hıc tedırgın olmuyorsun. Nıye?
gelicez diyorlar ama ben ailemi istemiyorum.sadece oğlum ve ben...o kadar.Cocugunu sakın bırakma, mesajını sımdı gordum. Aılen senınle neden gelmıyor?
bn küçük yerleri severimBenim bildiğim Havran baya küçük bir yer.Biraz daha büyük bir yere isteyin bence. Edremit mesela.
Baya küçük ama kreşi olacağını bile düşünmüyorum. Siz sevseniz bile çocuğunuz okula başlayınca eğitim,kurs, sanat gibi açılardan yetersiz gelebilir. Sadece şimdiyi ve kendinizi düşünmeyin.bn küçük yerleri severim
var bir özel bir de devlet kreşi var.araştırdımBaya küçük ama kreşi olacağını bile düşünmüyorum. Siz sevseniz bile çocuğunuz okula başlayınca eğitim,kurs, sanat gibi açılardan yetersiz gelebilir. Sadece şimdiyi ve kendinizi düşünmeyin.
Sonrası peki?var bir özel bir de devlet kreşi var.araştırdım
nasıl yani.orada açık kadro olursa ben tercih edecem ve oraya atanırsam orada yaşarım.belki ev bile alırım zaman içinde.temelli bile yerleşebilirimSonrası peki?
Yani cocugunuz için de her şeyi düşündünüz mü? Kreş sonrasını. Bir tane Özel kreş varsa rekabet yoktur onu da düşünün bak.nasıl yani.orada açık kadro olursa ben tercih edecem ve oraya atanırsam orada yaşarım.belki ev bile alırım zaman içinde.temelli bile yerleşebilirim
düşünüyorum zaten bu konu kara kara düşündürüyor.ilkokula başlayınca 3 saat için bakıcı tutucam.herşeyi planlıyorum.zaten kendimden çok çocuğu aile yardımı da almadan nasıl çözebilirim diye düşünüyorum.çocuğum olmadan asla diyorum.o yüzden bu sene gitmem gerek.seneye okula başlıcak.çevreye uyum sağlaması gerekYani cocugunuz için de her şeyi düşündünüz mü? Kreş sonrasını. Bir tane Özel kreş varsa rekabet yoktur onu da düşünün bak.
Siz bilirsiniz tabii de deminden beri diyorum ki sadece eğitim için değil spor ve sanat faaliyetleri için de düşünün gideceğiniz yeri. Yani Balıkesir ile sinirlamayin illadüşünüyorum zaten bu konu kara kara düşündürüyor.ilkokula başlayınca 3 saat için bakıcı tutucam.herşeyi planlıyorum.zaten kendimden çok çocuğu aile yardımı da almadan nasıl çözebilirim diye düşünüyorum.çocuğum olmadan asla diyorum.o yüzden bu sene gitmem gerek.seneye okula başlıcak.çevreye uyum sağlaması gerek
ben büyükşehir de yaşayamam.çocuk dört yaşında.5 sene orda kalsak 9 yaşında olur.judoya vs o zaman gider.şu an sanat spor için küçük sanki.şu an sadece anaokulu ve ilkokulu düşünüyorumSiz bilirsiniz tabii de deminden beri diyorum ki sadece eğitim için değil spor ve sanat faaliyetleri için de düşünün gideceğiniz yeri. Yani Balıkesir ile sinirlamayin illa
bu şehir gerçekten dört dörtlüktü.çok sevmiştim burayı.şimdi suçum yok günahım yok giden benim.Emin ol rahat huzurlu yaşayacağın bir şehir verimli topraklar temiz havadan daha ferah gelecektir.
7 yaş genelde en ideali.İlla İstanbul gibi büyük şehir olmasına gerek yok. Eskişehir gibi bir yer. Ya da daha küçüğü Isparta mesela... Ya da Bursa nin yakın ilçeleri.ben büyükşehir de yaşayamam.çocuk dört yaşında.5 sene orda kalsak 9 yaşında olur.judoya vs o zaman gider.şu an sanat spor için küçük sanki.şu an sadece anaokulu ve ilkokulu düşünüyorum
laf var lf var.anlatmak istediğim basit hakaretler değil.daha iç acıtıcı...ve bizzat duyduğum sözler. eğer rahatsızlık evrdiysem affola ama durumumu daha iyi anlatabilmek amaçlıydı yazdıklarımKocanızın,o iğrenç hakaretlerini yazmak zorunda değildiniz.
'Bana ağza alınmayacak laflar söyledi'
deseniz yeterdi.
Bu kadar da bozmaya gerek yok bdv'nin ortamını.
eskişehiri düşündüm aslında, şirin güzel ama kışları acayip soğuk.öğrenci şehri ama deniz yok işte.7 yaş genelde en ideali.İlla İstanbul gibi büyük şehir olmasına gerek yok. Eskişehir gibi bir yer. Ya da daha küçüğü Isparta mesela... Ya da Bursa nin yakın ilçeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?