- 31 Aralık 2008
- 1.460
- 1.622
- 658
- Konu Sahibi cataspatas
-
Eskiden boşanmanın da tayin isteme hakkı olduğunu biliyorum ama sanırım artık boşanmayı saymıyorlar ..
kardeşiniz her halükarda tayin istesin durumunu belirtsin , umarım olur
Benim bildiğim sağlık Bakanlığı'nda bu gak var. Girin nete memurlarla ilgili forumlara falan bakın
O zaman öyle bir siteye üye olup sorun. Ya da yer degistirme yönetmeliğini okuyabilirsiniz.Baktım, güncel bulamadım. Soruların cevapları hep havada kalmış. Teşekkürler.
Eş durumundan atandım memnun değilim tekrar eski kurumuma dönme hakkım varmıBende eş durumuyla atandım. Eş durumu ortadan kalkınca geri eski kurumuna dönüyor benim bildiğim.
O zaman öyle bir siteye üye olup sorun. Ya da yer degistirme yönetmeliğini okuyabilirsiniz.
Beni rahatsız eden bir şey yok. Niye öyle olduğunu düşündünüz ki. Daha sağlıklı bilgi alabilmeniz için öneride bulunmustum. Benim cümlelerimde sizi ne rahatsız etti de böyle bir soru sordunuz.Ilk anda burada benzer seyler yasamis bir suru kadina sormayi tercih ettim. Sizi rahatsiz eden nedir?
Arkadaşım evlendi , tayin istedi.Merhaba,
Kızkardeşim hemşire. Mezun oldu ve bir devlet hastanesine atandı. İki buçuk yıl görev yaptıktan sonra evlilik sebebiyle tayin istedi. Evlendi, yeni şehirde işbaşı yaptı falan filan. İşbaşı yapalı iki ay oluyor.
Boşanacak, tekrar tayin isteme durumu var mı? O şehirde kalması mümkün değil. Bilen yazsın lütfen.
Canım epey sıkkın, atladığım detay varsa hoş görün ...
Aynen tabiki ilk 5 yıl içerisinde eski kuruma dönme hakkınız var diye biliyorumEş durumundan atandım memnun değilim tekrar eski kurumuma dönme hakkım varmı
Ama verirlermi o var personel müdürlügnemi sorsamAynen tabiki ilk 5 yıl içerisinde eski kuruma dönme hakkınız var diye biliyorum
Ama verirlermi o var personel müdürlügnemi sorsam
Bende 1 aydır eş durumundan atandım adalet bakanlığındayım bursaya tayin oldum istanbuldan alışamıyorum şuanValla benim bilgim bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?