Tayin isteme hk.

cataspatas

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
1.460
1.622
658
Merhaba,
Kızkardeşim hemşire. Mezun oldu ve bir devlet hastanesine atandı. İki buçuk yıl görev yaptıktan sonra evlilik sebebiyle tayin istedi. Evlendi, yeni şehirde işbaşı yaptı falan filan. İşbaşı yapalı iki ay oluyor.

Boşanacak, tekrar tayin isteme durumu var mı? O şehirde kalması mümkün değil. Bilen yazsın lütfen.

Canım epey sıkkın, atladığım detay varsa hoş görün ...

Eskiden boşanmanın da tayin isteme hakkı olduğunu biliyorum ama sanırım artık boşanmayı saymıyorlar ..
kardeşiniz her halükarda tayin istesin durumunu belirtsin , umarım olur

Benim bildiğim sağlık Bakanlığı'nda bu gak var. Girin nete memurlarla ilgili forumlara falan bakın

Ilk anda burada benzer seyler yasamis bir suru kadina sormayi tercih ettim. Sizi rahatsiz eden nedir?
Beni rahatsız eden bir şey yok. Niye öyle olduğunu düşündünüz ki. Daha sağlıklı bilgi alabilmeniz için öneride bulunmustum. Benim cümlelerimde sizi ne rahatsız etti de böyle bir soru sordunuz.

Merhaba,
Kızkardeşim hemşire. Mezun oldu ve bir devlet hastanesine atandı. İki buçuk yıl görev yaptıktan sonra evlilik sebebiyle tayin istedi. Evlendi, yeni şehirde işbaşı yaptı falan filan. İşbaşı yapalı iki ay oluyor.

Boşanacak, tekrar tayin isteme durumu var mı? O şehirde kalması mümkün değil. Bilen yazsın lütfen.

Canım epey sıkkın, atladığım detay varsa hoş görün ...
Arkadaşım evlendi , tayin istedi.
Sonra 2 ay sonra boşandı.
Tekrar başka yere tayin istedi.
Yani ne ilk yerine döndü , ne de evlilik yerinde kaldı.
Karışık anlattıysam özür :)

Eğer eşten kardesine yönelik bir tehdit,savcılığa yansıyan bir olay varsa "can guvenliginin olmadığını " belirten bir başvuruyla yer değiştirme isteğinde bulunsun

Direk boşanmak için tayin hakkı varmı bilmiyorum ama sağlık bakanlığına bir dilekçe yazsa ,bosandigini ,eski eşinin bu şehirde olduğunu ve kendisininde bu şehirde kalmaya devam etmesi halinde can güvenliğinin tehlikede oldugundan filan bahsetse belki tayin verirler .

Milli eğitimde boşanma nedeniyle tayin hakkı kaldırılmış ama sağlık bakanlığında hala var diye biliyorum.

Back
X