Tayin kararsızlığı, öneri destek

ben 28 yaşında tayin isteyip annemlerin evine taşındım. babam arabami aldi. disari çıkmama ya da baska sehirlere gitmeme hic karismadilar. muhakkak o donemde baski gormusumdur ama su an hatirlamiyorum. sonra o evden gelin çıktım. ben cok da pisman oldugumu hatirlamiyorum..ama dedigim gibi benimkiler baskici degillerdi. ailenizi siz daha iyi bilirisiniz tabi ama benim ailem benim artik calisan, kendi ayaklari uzerinde bir yetiskin oldugumu kabul etmis ve ona gore davranabilmisti. eger sizinkiler karisacaklarsa kesinlikle eskisehir..
Karışmayacaklarını özgür olacağımı bilsem 1 dk düşünmem sizin gibi yapardım.. Geceyi gündüz eden orda burda çok takılan bir tip de değilim ama gözlerine batıyor hep yanlarında istiyorlar gibi düşünüyorum o algıyı yaratılar bende.

ben şuan sahibindenden bakıyorum inanın bağlar bahçelievler tarafları hep 750 800 900 tl şok oluyorum 1+1 evler üstelik bunlar.
Merkez olacak muhtemelen şehir hastanesi yanındaki okul olacak; tramvay ve minibüs güzergahında ve canlı yerlesim yerlerinde tutarım eğer gelirse
Arkadaşımın Bahçelievler'de evi. Benim Şirintepe. Odunpazarı taraflarını da düşünebilirsiniz, otobüs tramvay kolay olur Şehir Hastanesi taraflarına. Arkadaşım da ben de çıkacağız hatta evlerimizden bu yıl. Düşünürseniz devretme şansımız olabilir belki 😂

Ben de onca yildan sonra aileme dönmüştüm. Sonra huzurslktan ayri eve cikma cabalarm basladi..30 dk mesafedeydi okulum..o taraftan ev tutup yalnz mi yasaym diye dusndm ama annme kiyamadm uzmeyim dedim..3 yil sonra evlnip ayrldim evden..eskisehir daha iyi gibi maddi boyutunu kaldrablrsenz..bransiniz uygunsa ozel ders,kurs vs..halledersnz sanrm..

Arkadaşımın Bahçelievler'de evi. Benim Şirintepe. Odunpazarı taraflarını da düşünebilirsiniz, otobüs tramvay kolay olur Şehir Hastanesi taraflarına. Arkadaşım da ben de çıkacağız hatta evlerimizden bu yıl. Düşünürseniz devretme şansımız olabilir belki 😂
Şirintepe eczacılık taraflarında kalıyordu değil mi yanlış mı hatırlıyorum acaba :)
Neden olmasııın harika olur zamanlamamız tutarsa benim tayinim 11 Ağustosta belli olacak eğer ondan sonra düşünüyorsanız birbirimizi kaybetmeyelim :D
Odunpazarı bana uzak geldi hep nedense onu sonraki ihtimal olarak düşünüyorum önce bağlar olsun :)

Şirintepe eczacılık taraflarında kalıyordu değil mi yanlış mı hatırlıyorum acaba :)
Neden olmasııın harika olur zamanlamamız tutarsa benim tayinim 11 Ağustosta belli olacak eğer ondan sonra düşünüyorsanız birbirimizi kaybetmeyelim :KK70:
Odunpazarı bana uzak geldi hep nedense onu sonraki ihtimal olarak düşünüyorum önce bağlar olsun :)
Evet eczacılığın o taraf :) arkadaşım da ağustos gibi düşünüyor, benim eylül sonu. Tanıdık emlakçı vs de var, bilgi amaçlı danışabileceğimiz. Burayı seçerseniz yazarsınız bana, ev bakmayı çok severim, yardımcı olurum 😊 ben takip ettim sizi.

Bir de Bağlar mesela cadde üzeri 1000 küsür olur ama 1-2 sokak içerisi düşer fiyatı öyle bakmanızı öneririm. Cadde üzeri yani direkt Yılmaz Büyükerşen Bulvarı üzeri çok gürültülü oluyor :D Daha içlerde tramvaya yürüme mesafesi guzel yerler bulunabiliyor.

Evet eczacılığın o taraf :) arkadaşım da ağustos gibi düşünüyor, benim eylül sonu. Tanıdık emlakçı vs de var, bilgi amaçlı danışabileceğimiz. Burayı seçerseniz yazarsınız bana, ev bakmayı çok severim, yardımcı olurum 😊 ben takip ettim sizi.

Bir de Bağlar mesela cadde üzeri 1000 küsür olur ama 1-2 sokak içerisi düşer fiyatı öyle bakmanızı öneririm. Cadde üzeri yani direkt Yılmaz Büyükerşen Bulvarı üzeri çok gürültülü oluyor :KK70: Daha içlerde tramvaya yürüme mesafesi guzel yerler bulunabiliyor.
Biz de baya yakında oturuyormuşuz😁
Ben de Bağlar caddesine yakın bir cadde oturuyorum

Cagggnim memleketim eskişehir hiç düşünme git derim :) bursaya 2 saat her haftasonu gidebilirsin. Sütlüce, icem kapisi taraflarında evler daha hesapli. Baglar, seylap caddesi tarafı uçtu fiyatlar.

Sağlıklı günler hepinize kızlar, büyüklerim ve küçüklerim.
5 senedir küçük bir ilçede öğretmenlik yaparken bu sene tayin isteme niyetindeyim fakat o kadar kararsızlıklarım ve ya pişman olursam düşüncesi hakim ki en azından sizlerin de fikrini almak istedim siz olsaydınız ne yapardınız ?

İki seçim arasında kaldım ilki, ailemin olduğu şehirde 40 dk yol gideceğim bir ilçe okulu. Ailemden 9 senedir uzakta yaşadığım için özgürlüğe, kendi evime ve kendi kararlarıma alıştım, ve eve gelince evin küçük kızı modunda oluyorum 27 yaşında bile olsam nerdesin ne zaman geliceksin 9dan sonra dışarıda ne işin var diyen bir babam var. Avantajı mali yönden olacak araba alacağım kredi ödemesi bana zor gelmeyecek, kira derdi yok. Erkek arkadaşım da burada ama evlilik henüz düşünmediğim için bana bir artısı yok şuan için.

İkinci seçim ise Eskişehir, üniversite şehrim, büyüdüğüm olgunlaştığım hayatı yaşadığım şehir. Oradaki okul merkezi ama yine bir 20 25 dk yol mesafesi var. Kira ev bulma özel ders bulma dertlerim olacak kiralar 1000tl den başlıyor çünkü, araba almak yine hayal olacak. Ama kimseye hesap vermeyeceğim kendi hayatımı yaşayabileceğim bir şehir olacak.

İşin içinden çıkamıyorum, siz olsanız neyi tercih ederdiniz?
Eskişehir tabiki de kiralar 1000 tl nin altında aslında ama sizin tercihlerinize göre değişebilir okula yakında ev tutarsanız işinizi görecek bir araçta alabilirsiniz, Eskişehir de hayat pahalı değil.

Tayin isteyeceğim okul şehir hastanesinin yanında. Biraz araştırdım batıkentten şehir hastanesine ulaşım minibüsle sağlanabiliyormuş ismet inönüden çevre yoluna bağlanıyor diyor. Çok uzak kaçar mı sizce ?
Mavi 23 minibüs gidiyor burdan hatta gecen gün sormuş annem 50 dk sürüyormuş ayrıca şehir hastanesi tarafına tramvayda var burdan..

43 yaşındayım 20 yıldır başka şehirdeydim babam evimin ışığını görmeyince arayıp nerdesin diyo
benim aynı soruyu sormam gereken 17 yaşında kızım var :işsiz:

kesinlikle eskisehir, aile candır tabi ama insan kendi düzenine alışınca gerçekten cok zor oluyor.. bu arada kiralar gayet uygun.. ben de ögretmenim aldigimiz maas tek kisilik gecim icin yeter birikim bile yapabilirsiniz.. istanbuldaki kira fiyatları görseniz bir de :( ki ona rağmen cogu arkadasim gayet güzel geçinip üstüne de geziyor:)

Mavi 23 minibüs gidiyor burdan hatta gecen gün sormuş annem 50 dk sürüyormuş ayrıca şehir hastanesi tarafına tramvayda var burdan..
Batıkentten mi 50 dk sürüyor acaba öyleyse çok dolanıyo demek ki :D
Anadolu üni tarafından yani çevre yolundan kaç dk sürer acaba?
Tramvay evet ama sitelerde tam bilgi bulamadım hangi güzergahta duraklardan geçip gidiyor? ssk hattını mı bağladılar?

Ben

Bir de Bağlar mesela cadde üzeri 1000 küsür olur ama 1-2 sokak içerisi düşer fiyatı öyle bakmanızı öneririm. Cadde üzeri yani direkt Yılmaz Büyükerşen Bulvarı üzeri çok gürültülü oluyor :KK70: Daha içlerde tramvaya yürüme mesafesi guzel yerler bulunabiliyor.
Ben de takip ettiiiiiiim :D İnşallah eskişehir olur da yazarım size yardımınızı isterim, şimdiden teşekkür ederim hatta olsun veya olmasın :)
Yılmaz büyükerşen bulvarı bizim üniversite bulvarı mı ismi mi değişti ki :)

kesinlikle eskisehir, aile candır tabi ama insan kendi düzenine alışınca gerçekten cok zor oluyor.. bu arada kiralar gayet uygun.. ben de ögretmenim aldigimiz maas tek kisilik gecim icin yeter birikim bile yapabilirsiniz.. istanbuldaki kira fiyatları görseniz bir de :KK43: ki ona rağmen cogu arkadasim gayet güzel geçinip üstüne de geziyor:)
İnanın çok arkadasım istanbulda olmasına rağmen tek başıma yaşamayı asla düşünmedim, kimsemin olmadığı bi şehre gitmeyi göze alırım istanbuldaki kiraları ödemeyi göze alamam tek maaşlı olarak.
Birikim yapsam ne ala ama istediğim şartlarda yaşasam yeter :)

5 senedir küçük bir ilçede öğretmenlik yaparken bu sene tayin isteme niyetindeyim fakat o kadar kararsızlıklarım ve ya pişman olursam düşüncesi hakim ki en azından sizlerin de fikrini almak istedim siz olsaydınız ne yapardınız ?

İki seçim arasında kaldım ilki, ailemin olduğu şehirde 40 dk yol gideceğim bir ilçe okulu. Ailemden 9 senedir uzakta yaşadığım için özgürlüğe, kendi evime ve kendi kararlarıma alıştım, ve eve gelince evin küçük kızı modunda oluyorum 27 yaşında bile olsam nerdesin ne zaman geliceksin 9dan sonra dışarıda ne işin var diyen bir babam var. Avantajı mali yönden olacak araba alacağım kredi ödemesi bana zor gelmeyecek, kira derdi yok. Erkek arkadaşım da burada ama evlilik henüz düşünmediğim için bana bir artısı yok şuan için.

İkinci seçim ise Eskişehir, üniversite şehrim, büyüdüğüm olgunlaştığım hayatı yaşadığım şehir. Oradaki okul merkezi ama yine bir 20 25 dk yol mesafesi var. Kira ev bulma özel ders bulma dertlerim olacak kiralar 1000tl den başlıyor çünkü, araba almak yine hayal olacak. Ama kimseye hesap vermeyeceğim kendi hayatımı yaşayabileceğim bir şehir olacak.

Ailemin oldugu sehre gidip para biriktirdim gelecege yatırım

Batıkentten mi 50 dk sürüyor acaba öyleyse çok dolanıyo demek ki :KK70:
Anadolu üni tarafından yani çevre yolundan kaç dk sürer acaba?
Tramvay evet ama sitelerde tam bilgi bulamadım hangi güzergahta duraklardan geçip gidiyor? ssk hattını mı bağladılar?
Cevreyolundan en fazla 20dakika sürer diye düşünüyorum,tramvay Osmangaziden de ssk dan da var bildiğim kadarıyla, kanal 26 civarlarıda olabilir o tarafta da tramvay çalışmaya başlar siz gelene kadar.

Ben

Ben de takip ettiiiiiiim :KK70: İnşallah eskişehir olur da yazarım size yardımınızı isterim, şimdiden teşekkür ederim hatta olsun veya olmasın :)
Yılmaz büyükerşen bulvarı bizim üniversite bulvarı mı ismi mi değişti ki :)
Evet okulun içiydi normalde sadece. Şimdi resmi adres olarak öyle yazıyor.

Eğer arada bir ailemi görmek isterim özlerim dersen ailenin şehrindeki çalışacağım ilçede ev tut haftasonları filan da arada gider ailende kalırsın hem onların gönlü olur.. tabi aynı şehirde niye ayrı evde kalıyorsun bizle kal diye diretmezlerse.. yok diretirler olmaz dersen Eskişehir'e git.

ben bursayi da eskisehiri de severim,

ama sevgilim ve ailem bursadayken neden eskisehiri tercih edeyim ki.
Ailenizle ayni evde yasamak istememek cok normal,
zaten o 40 dakika mumkunati yok 40 dakika olmaz, Bursa icinde bile utopik bir sure okul gidis donus saatlerinde,
o yuzden tayin olacaginiz ilcede yanliz yasamayi dusunebilirsiniz bence.

katıldım

bir de bursa daki ilçe neresi

yani Nilüfer'de oturup Kent Meydanının orada çalışıyorum

40 dakikadan fazla sürüyor araba ile de

Back
X