• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin mevzusu

yalovada çok fazla ırak savaşı zamanından kalma baas partisi ve katar kuveyt arabı var. anormal zenginler. o yüzden ülkedeki genel tokatlama olayı yalovada katlanmış durumda ve tamamen araplara endeksli.

yalovada tarlasından getirip pazarda sebze meyve satan pazarcı, İstanbuldaki pazarın iki katına fiyat çekiyor ve asla inmiyor. çok küstah davranıyorlar halka. bakın arada kabzımal yok bişey yok. satamazsa yüklenip geri götürüyor, buzlukta tutuyor yine normal fiyata satmıyor yerli halka. yalova sahildeki kafelerin fiyatları Fenerbahçe kalamış sahildeki kahvecilerle aynı. çok ayarsızlar ve tamamen araplara çalışıyorlar. merkez ilçelerde oturan yerel halk sadece çok yaşlı kesim, gerisi komple arap. sokakta Türkçe konuşan insan duyamıyorsunuz. ve dediğim gibi asıl sorun anormal üstü fiyatlar. ve belediye otobüsü YOK

Bu siz misiniz acaba?

Ankara’da yaşayan bir Mersinli olarak oyumu Mersin’den yana kullanıyorum. Dönme şansım olsa kesinlikle dönerdim.

Mersinin yaninda Ankaranin esamesi okunmaz, ne yazik ki Ankarali olarak yaziyorum. Kiralar cok fazla, ev fiyatlari cok fazla, asiri nufuslanma var, trafik cok, su kesintileri oldu kuraklik tehlikesi var ... mersinin yemekleri yeter :KK200:

Yalova da sanki bursa ve İstanbula gebe gibi geliyor bana. Mesela ağrıda sağlık hiç yok neredeyse en küçük şey için Erzuruma sevk ediliyorsun. Evinden ayrı yemek parası, yol parası, işlem uzarsa kalacak yer parası, üstüne yıpranma beni mahvetti. Aynı şeyleri yaşamak hiç istemem çocuk düşünürsek sağlık bayağı önemli olacak
Gebe olsun ama her yer 1 saat 🙂↕️ bence muazzam konumda. Ben tüp bebek için feribotla pendiğe geçiyodum işlemler için. Gölcükte de muayenemi oluyodum doktor bi kaç yerde birden çalışıyodu mesela aynı günde. Kiralar pahalı şu bu diyen olacak da bana ucuz bir yeri birisi göstersin lütfen. Allah'ın Şırnak'ında yaşıyorum. Ilçesindeyim. Burda 20ye dayanmış durumda. Hep arap ay gidilmez diyenleri de anlamıyorum. Gitmeyelim teslim mi edelim Atatürk'ün kentini anlamıyorum. Çok çok severim ben. 🫠

Gebe olsun ama her yer 1 saat 🙂↕️ bence muazzam konumda. Ben tüp bebek için feribotla pendiğe geçiyodum işlemler için. Gölcükte de muayenemi oluyodum doktor bi kaç yerde birden çalışıyodu mesela aynı günde. Kiralar pahalı şu bu diyen olacak da bana ucuz bir yeri birisi göstersin lütfen. Allah'ın Şırnak'ında yaşıyorum. Ilçesindeyim. Burda 20ye dayanmış durumda. Hep arap ay gidilmez diyenleri de anlamıyorum. Gitmeyelim teslim mi edelim Atatürk'ün kentini anlamıyorum. Çok çok severim ben. 🫠
Biz 15 veriyoruz 2+1e yine iyi oturuyormuşuz

Biz 15 veriyoruz 2+1e yine iyi oturuyormuşuz
Yazın 15 civarına verildi burda da kış ortası gelenlere 17 18 dendiğini duyduk. E bu yaza 20 olan yerler olur. Allah herkese yardım etsin valla.

Mersinin yaninda Ankaranin esamesi okunmaz, ne yazik ki Ankarali olarak yaziyorum. Kiralar cok fazla, ev fiyatlari cok fazla, asiri nufuslanma var, trafik cok, su kesintileri oldu kuraklik tehlikesi var ... mersinin yemekleri yeter :KK200:
Ankara memleketim aşığım çok seviyorum özlüyorum ama ben de çok kalabalığına dayanamam herhalde. Geçen ailemi ziyarete gittim hindistan gibi metroya attım kendimi. Balık istifi gittik. Trafiği toplu taşıma kullandığım zaman bana güzel geliyordu, sanki beynimi dinlendirmek için boşluk bulmuşum gibi. Ama işte kuraklığa çare yok

Bizim arkadaşlarla her piyango bileti aldığımızdaki muhabbet bu. Henüz ideal yeri lafin gelişi bile seçebilmiş değiliz 😂 Birkac sebep haric ege şehirleri daha cazip gelse de hem sağlık sebepli hem de yerli halkın biraz muhafazakar yapısı sebebiyle hep eliyoruz. Şehirden ziyade mahalle tercihi yapılırsa mersin, bursa, antalya, egede bazi küçük yerler olabilir ya.

Maalesef düz memurum hukuk okudum ama avukatlık yapmıyorum. Eşim de düz memur aşırı kira verecek durumumuz yok o yüzden
Eşyan fazla değilse evin alınana dek 1+ 1 yeni evlerde Ankarada oturabilirsin. Onun dışındakiler eski ya da çok pahalı artık

Öğlen güneşli idi şu an yağmur bastırdı. Avm den çıktım çocuğu bekliyorum okul çıkışı onu alıp başka Avm ye gideceğiz . Avm sevmeyene Angara bir cehennem 🙈

Öğlen güneşli idi şu an yağmur bastırdı. Avm den çıktım çocuğu bekliyorum okul çıkışı onu alıp başka Avm ye gideceğiz . Avm sevmeyene Angara bir cehennem 🙈
Avmlerin otoparkları ve yemek katları da tam bir hindistan çin tadında 😅

Aydın, Eskişehir, Balıkesir olabilir diye düşündük. Aydın İzmire, Eskişehir Ankaraya bağımlı mı emin değilim. Fuzuleve yüklü miktar ödeme yapıyoruz, en geç 1 sene sonra alabiliriz evi. Kirada oturacağız gibi duruyor
1 sene saha kaldığınız yerden kalın o zaman kuralı mı sistem?

Eklentiler

• Screenshot_20260403_155327_Brave.webp
    Screenshot_20260403_155327_Brave.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 17
Sıcak değil ama sıcağa yakın ucuz değil ama fena da değil: Isparta, Burdur. Sıcak ama pek ucuz değil seçenek de Denizli olabilir. Ucuz artık basit anlamında kullanılabilecek bir kelimeye dönüştü, pahalının zıttı olan ucuz kayıp 😑

Biz Ankaradayiz evet kiralar çok yüksek. Ama sanırım her yerde aşağı yukarı böyle
Ben Adana, tekridağ ve Çorum'da yaşadım. Ama en çok sevdiğim yer Tekirdağ. Ankara nin artıları fazla Ankara'dan gitmek istemem.

Biz Ankaradayiz evet kiralar çok yüksek. Ama sanırım her yerde aşağı yukarı böyle
Ben Adana, tekridağ ve Çorum'da yaşadım. Ama en çok sevdiğim yer Tekirdağ. Ankara nin artıları fazla Ankara'dan gitmek istemem.
Gidilmiyor .Belli bi özgürlük var , en iyi okulların çoğu Ankara da , akrabalarınla dipdibe değilsin .

Back
X