Tayin, mutsuzluk, ev tutma sorunu

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.144
-169
68
42
Samsuna tayinjm çıktı.pazartwsi geldim buraya, ben buraya gelmekle çok mutlu olacağımı sanırken, eşim çocuğumu hatiralarimizi düşündükçe o mutlu günleri düşündükçe başladım ağlamaya.hava zaten çok sıcak, zorlaniyorum, bir de bu duygusal yükler mahvetti beni.benim buraya tayin almamam gerekmiş ama memleketim diye geldim.Kiralar çok yüksek.nette gördüğüm 15.000 liralık evler çok kötü ne iyi mutfak var ne banyo.en az 20.000 lira kira isteniyor standart bir ev için samsunda ve bu bana fazla geldi.buhun moralim bozuldu ev aramadim.dun 3 eve baktım ve olmadi.yarin umarım hersey yolunda gider.her ne kadar samsunlu olsam da daha önce 6 yıl yaşadım burda, zorlaniyorum, alışamadım.neden bunu böyle hissettim bilmiyorum. Hatta korkuyorum.tek basima yim kimsem yok.dogal mi bunlar

İnsanın kendı kendıne yaptığını kimse kimseye yapmazmış . Burda sorun çözmeye çalışmanızı da anlamış değilim , azıcık çözüm odaklı olun hayatınız konusunda. zaten nelerle karşılaşacağınızı önceden oturup sahibinden ev araştırarak bilerek yola çıkmalıydınız . Herseyı plansız yapıp sonra doğal mı bunlar diye sormanız sizce normal mi ?

Düz memur musun? O zaman kira fazla gelir evet. Babası nafaka vermiyor mu peki çocuğun?

Araştırdım uygundu fiyatlar ve guzel görünüyordu evler.ama evleri görünce 15.000 liralık evler çok kötüydü.ben bir tanesinin apartmanın kapısından girerken korktum.korku evi gibi apartmen

Araştırdım uygundu fiyatlar ve guzel görünüyordu evler.ama evleri görünce 15.000 liralık evler çok kötüydü.ben bir tanesinin apartmanın kapısından girerken korktum.korku evi gibi apartmen
Yani mantıken 15 e oturulacak ev kalmadı ki bu Samsun’a has bişey değil tüm şehirler aynı durumda 20 den asagıya temız ev kaldı mı ?

En iyisi Afrika da bir kabileye taşınmak. Kira derdi olmazŞaka bir yana , kira en büyük gider oldu insanların bütçesinde.
Eğer beklentiyi düşürür ve idare ederim dersem küçük bir mutfakla 15.000 e ev var.1+1 tutarsam cati katı 5. Kat ev var 10.000 liraya, bakımsız.ama çocuğum var, belli standardı olacak dersem 17 18 20 hatta 25 .000 isteniyro

ay biz de ailelerimizin tavsiyesini dinleyip Rize’yi yazdık ve çıktı. O kadar mutsuzum ki.. Nem %90’a kadar çıkıyor. Başka sehirde çok daha uyguna tutabileceğimiz bir eve 20 bin tl kira ödüyoruz.. ama o kadar nefret ettim ki eve gecmedik hala. Boş eve kira ödüyoruz su an.. Ama bu bir süreç diyerek kendimi telkin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…