- 20 Ocak 2021
- 2.144
- -169
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Düz memur musun? O zaman kira fazla gelir evet. Babası nafaka vermiyor mu peki çocuğun?Samsuna tayinjm çıktı.pazartwsi geldim buraya, ben buraya gelmekle çok mutlu olacağımı sanırken, eşim çocuğumu hatiralarimizi düşündükçe o mutlu günleri düşündükçe başladım ağlamaya.hava zaten çok sıcak, zorlaniyorum, bir de bu duygusal yükler mahvetti beni.benim buraya tayin almamam gerekmiş ama memleketim diye geldim.Kiralar çok yüksek.nette gördüğüm 15.000 liralık evler çok kötü ne iyi mutfak var ne banyo.en az 20.000 lira kira isteniyor standart bir ev için samsunda ve bu bana fazla geldi.buhun moralim bozuldu ev aramadim.dun 3 eve baktım ve olmadi.yarin umarım hersey yolunda gider.her ne kadar samsunlu olsam da daha önce 6 yıl yaşadım burda, zorlaniyorum, alışamadım.neden bunu böyle hissettim bilmiyorum. Hatta korkuyorum.tek basima yim kimsem yok.dogal mi bunlar
Araştırdım uygundu fiyatlar ve guzel görünüyordu evler.ama evleri görünce 15.000 liralık evler çok kötüydü.ben bir tanesinin apartmanın kapısından girerken korktum.korku evi gibi apartmenİnsanın kendı kendıne yaptığını kimse kimseye yapmazmış . Burda sorun çözmeye çalışmanızı da anlamış değilim , azıcık çözüm odaklı olun hayatınız konusunda. zaten nelerle karşılaşacağınızı önceden oturup sahibinden ev araştırarak bilerek yola çıkmalıydınız . Herseyı plansız yapıp sonra doğal mı bunlar diye sormanız sizce normal mi ?
6000 lira nafaka.Düz memur musun? O zaman kira fazla gelir evet. Babası nafaka vermiyor mu peki çocuğun?
Yani mantıken 15 e oturulacak ev kalmadı ki bu Samsun’a has bişey değil tüm şehirler aynı durumda 20 den asagıya temız ev kaldı mı ?Araştırdım uygundu fiyatlar ve guzel görünüyordu evler.ama evleri görünce 15.000 liralık evler çok kötüydü.ben bir tanesinin apartmanın kapısından girerken korktum.korku evi gibi apartmen
Ben bulurum demiştim.ilanlari güzel gördüm. Ne yapacağım bilmiyorumYani mantıken 15 e oturulacak ev kalmadı ki bu Samsun’a has bişey değil tüm şehirler aynı durumda 20 den asagıya temız ev kaldı mı ?
Yooo planliydi memleketime geldim ben ve burda kiralar eskiden böyle degildi kiYanlış hatırlamıyorsam daha önce konularınızı okudum. Çok plansız programsız hareket ediyorsunuz
Eğer beklentiyi düşürür ve idare ederim dersem küçük bir mutfakla 15.000 e ev var.1+1 tutarsam cati katı 5. Kat ev var 10.000 liraya, bakımsız.ama çocuğum var, belli standardı olacak dersem 17 18 20 hatta 25 .000 isteniyroEn iyisi Afrika da bir kabileye taşınmak. Kira derdi olmazŞaka bir yana , kira en büyük gider oldu insanların bütçesinde.
Pardon uzayda mı yaşıyorsunuz, şu an ülkede ne eskisi gibi?Yooo planliydi memleketime geldim ben ve burda kiralar eskiden böyle degildi ki
Gelmeden önce bi ev görseydiniz, akraba eş dost bakıverseydi.Yooo planliydi memleketime geldim ben ve burda kiralar eskiden böyle degildi ki
Şu an giremem eve.dogru bir zaman da degil.tasinma vs varGelirinizi bilemem.
Ancak yerinizde olsam 1+0 - 1+1 ev satın alma yolunda kredi, borç şartları zorlardım.
Buyuksehirlwre göre uygundu samsunda kiralar eskiden.su an heryerde ayniPardon uzayda mı yaşıyorsunuz, şu an ülkede ne eskisi gibi?
İlçede yaşayacağız.akraba ws dosttan hayir yok kiGelmeden önce bi ev görseydiniz, akraba eş dost bakıverseydi.
Çocuğu ne yaptınız? İl merkezinde ne yapacak. Siz ilçeye atanmıştınız
Bunu iki günde farketmediğinizi düşünüyorum, daha planlı adımlar atmalıydınız.Buyuksehirlwre göre uygundu samsunda kiralar eskiden.su an heryerde ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?