- 30 Aralık 2009
- 23.678
- 94.446
- 1.123
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bu sitede bir zorunlu'nun borclari bitmez, bir de pamugun is sorunlari, ev sahibi sorunlari ve aile sorunlari bitmez :))Aylardır memleketim de memleketim deyip durdu ilk günden pişman olmuş.
Özellikle iş yerindekilere ve komşulara sabırlar diliyorum şimdiden. Zorlu bir sınav onları bekliyor.
ailem etimesgutta yaşıyorSincan da etimwsgutta vardı mayis ayında 10000liraya kira ben tercih yaparken
Trabzondayımay biz de ailelerimizin tavsiyesini dinleyip Rize’yi yazdık ve çıktı. O kadar mutsuzum ki.. Nem %90’a kadar çıkıyor. Başka sehirde çok daha uyguna tutabileceğimiz bir eve 20 bin tl kira ödüyoruz.. ama o kadar nefret ettim ki eve gecmedik hala. Boş eve kira ödüyoruz su an.. Ama bu bir süreç diyerek kendimi telkin ediyorum.
biz de su an trabzondayız ve rizeyle kıyaslandığında çok iyiTrabzondayım
Nem nefes aldırmıyor
Cenneti kazanmak kolay değil möge aplaAylardır memleketim de memleketim deyip durdu ilk günden pişman olmuş.
Özellikle iş yerindekilere ve komşulara sabırlar diliyorum şimdiden. Zorlu bir sınav onları bekliyor.
İlanda yazana bakmayın çoğu oturulmayacak evler yada semtler oluyor çocuğunuz varmış öyle rastgele bir semtte oturamazsiniz arkadaşım nispeten kiraların uygun olduğu bir yerde oturuyor ve maalesef semt Nezih olmadığı ve çocukları kötü arkadas edindiği için semt değiştirmek zorunda kaldı yine öyle çok nezih olmasa da iyi sayılabilecek bir yerde 40 bine kiraladı evi
İnsan bilmeden sahibindene göre hareket edemez ki.
Biliyorum ya maalesefbu daha çocuğu evde yalnız bırakacak
pamuk eder
Hep böyle negatif misin ?Samsuna tayinjm çıktı.pazartwsi geldim buraya, ben buraya gelmekle çok mutlu olacağımı sanırken, eşim çocuğumu hatiralarimizi düşündükçe o mutlu günleri düşündükçe başladım ağlamaya.hava zaten çok sıcak, zorlaniyorum, bir de bu duygusal yükler mahvetti beni.benim buraya tayin almamam gerekmiş ama memleketim diye geldim.Kiralar çok yüksek.nette gördüğüm 15.000 liralık evler çok kötü ne iyi mutfak var ne banyo.en az 20.000 lira kira isteniyor standart bir ev için samsunda ve bu bana fazla geldi.buhun moralim bozuldu ev aramadim.dun 3 eve baktım ve olmadi.yarin umarım hersey yolunda gider.her ne kadar samsunlu olsam da daha önce 6 yıl yaşadım burda, zorlaniyorum, alışamadım.neden bunu böyle hissettim bilmiyorum. Hatta korkuyorum.tek basima yim kimsem yok.dogal mi bunlar
Rize güzeldir ya seversin. Henüz yeni diye kötü hissettinay biz de ailelerimizin tavsiyesini dinleyip Rize’yi yazdık ve çıktı. O kadar mutsuzum ki.. Nem %90’a kadar çıkıyor. Başka sehirde çok daha uyguna tutabileceğimiz bir eve 20 bin tl kira ödüyoruz.. ama o kadar nefret ettim ki eve gecmedik hala. Boş eve kira ödüyoruz su an.. Ama bu bir süreç diyerek kendimi telkin ediyorum.
inşallah öyledirRize güzeldir ya seversin. Henüz yeni diye kötü hissettin
Ankara uçtu. Buraya hiç gelmesin. 130 civarı gelirimiz var bazen daha fazla kira sorunundan lojmana taşındık ilk defa bu yıl. 40 45 bin istediler muhite. 5 bin aidat . E evsahiplerine bu parayı versek çocuk nasıl okuyacak? Allah yardımcısı olsun herkesin bu dönemde.Neden gittiniz ki. Planlı programlı değilsiniz. Okullar açılmadan hal çaresine bakmanız lazım. Ankaraya gidecektik yazmışsınız oradaki kiralar normal mi ki. Ucuz ev kalmadı. İşe başladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?