- 20 Ocak 2021
- 2.125
- -177
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
İlçede yaşayacağız.akraba ws dosttan hayir yok kiGelmeden önce bi ev görseydiniz, akraba eş dost bakıverseydi.
Çocuğu ne yaptınız? İl merkezinde ne yapacak. Siz ilçeye atanmıştınız
Alışmak 5 sene sonra çok zor.rize güzel ya...rize merkeze bayılıyorum.ben ankara istemistim ama bos kadro yoktu.bilmiyorum neredeyse tayini iptal ettireceği m.ay biz de ailelerimizin tavsiyesini dinleyip Rize’yi yazdık ve çıktı. O kadar mutsuzum ki.. Nem %90’a kadar çıkıyor. Başka sehirde çok daha uyguna tutabileceğimiz bir eve 20 bin tl kira ödüyoruz.. ama o kadar nefret ettim ki eve gecmedik hala. Boş eve kira ödüyoruz su an.. Ama bu bir süreç diyerek kendimi telkin ediyorum.
Yaaaa ilanlara baktım geldim.planliydi ama evi yakından görmek çok farklı.ben tahmin gerçekten etmemiştim.ilanlar uygunduBunu iki günde farketmediğinizi düşünüyorum, daha planlı adımlar atmalıydınız.
Yarın farklı bir mahalleden bakacağım evi.yarin evi tutacağım.burda otelde kaliyorum zaten.sıkıldım.donmem gerekOlan olmuş ayrıca kötünün iyisi bir yer bulup gireceksiniz mecbur, sonrasına biraz kafayı toparlayınca bakarsınız.
aynı valla. bize göre de rize çok kötü. yani galiba gittiğimiz hiçbir yer beklentiyi karşılamıyor. tek umudum zamanla alışmak veya her seyin kolaylaşması.İlçede yaşayacağız.akraba ws dosttan hayir yok ki
Alışmak 5 sene sonra çok zor.rize güzel ya...rize merkeze bayılıyorum.ben ankara istemistim ama bos kadro yoktu.bilmiyorum neredeyse tayini iptal ettireceği m.
Neden gittiniz ki. Planlı programlı değilsiniz. Okullar açılmadan hal çaresine bakmanız lazım. Ankaraya gidecektik yazmışsınız oradaki kiralar normal mi ki. Ucuz ev kalmadı. İşe başladınız mıİlçede yaşayacağız.akraba ws dosttan hayir yok ki
memleketinize gitmişsinizBen bulurum demiştim.ilanlari güzel gördüm. Ne yapacağım bilmiyorum
20 bine Ankara'da kiralık ev bulacağınızı mı düşündünüz?İlçede yaşayacağız.akraba ws dosttan hayir yok ki
Alışmak 5 sene sonra çok zor.rize güzel ya...rize merkeze bayılıyorum.ben ankara istemistim ama bos kadro yoktu.bilmiyorum neredeyse tayini iptal ettireceği m.
Uyum sağlama sorunu sadece ben yaşamıyorum.bunu bilmek rahatlattı biraz.o kadar mod um düştü ki yarın ev aramak istemiyorum ya da fazla zorlamak istemiyorjm.mantikli gelen bir tanesini tutup geçip gidecegkmaynı valla. bize göre de rize çok kötü. yani galiba gittiğimiz hiçbir yer beklentiyi karşılamıyor. tek umudum zamanla alışmak veya her seyin kolaylaşması.
siz de umutsuz olmayın.. evet maddi olarak artık her sey çok zor. aylarca kapatmaya çalıştığımız borçlarımız bir günde yine arşa çıktı. tasınmak, yeni düzen kurmak hele ki cocukla çok zor. ama insallah zamanla her sey hallolacak
Henüz başlamadım ise.bu hafta yillik izin ev aramak için aldım.haftaya ilişik keseceğim p.tesi.2 hafta da öyle izin var.toplam 3 hafta da hallederim sanki ev iNeden gittiniz ki. Planlı programlı değilsiniz. Okullar açılmadan hal çaresine bakmanız lazım. Ankaraya gidecektik yazmışsınız oradaki kiralar normal mi ki. Ucuz ev kalmadı. İşe başladınız mı
Sincan da etimwsgutta vardı mayis ayında 10000liraya kira ben tercih yaparken20 bine Ankara'da kiralık ev bulacağınızı mı düşündünüz?
Allah yardimcilari olsun hahaŞimdi Samsun ve Samsumlular düşünsün.
ev konusunda biz bi tık şanslıydık cünkü ailemiz seçtiğimiz evlere gidip baktı biz gelmeden. ama 1.5 ay falan sürdü bu evi bulmamız. ki bu da kötünün iyisi yani artık mecbur tutalım diyip tuttuk.Uyum sağlama sorunu sadece ben yaşamıyorum.bunu bilmek rahatlattı biraz.o kadar mod um düştü ki yarın ev aramak istemiyorum ya da fazla zorlamak istemiyorjm.mantikli gelen bir tanesini tutup geçip gidecegkm
Eskiden ne böyleydi ki kiralar böyle olsun ? Tunceli’de bile 25 ten aşağı ev yok . Biz ilçedeyiz sobalı kümeslere 20 istiyorlarYooo planliydi memleketime geldim ben ve burda kiralar eskiden böyle degildi ki
İlanda yazana bakmayın çoğu oturulmayacak evler yada semtler oluyor çocuğunuz varmış öyle rastgele bir semtte oturamazsiniz arkadaşım nispeten kiraların uygun olduğu bir yerde oturuyor ve maalesef semt Nezih olmadığı ve çocukları kötü arkadas edindiği için semt değiştirmek zorunda kaldı yine öyle çok nezih olmasa da iyi sayılabilecek bir yerde 40 bine kiraladı eviSincan da etimwsgutta vardı mayis ayında 10000liraya ben tercih yaparken
Anne olarak evet iyi olmak zorundayım.sunu anladim yeni bir yere uyum sağlamak alışmak zor olacakev konusunda biz bi tık şanslıydık cünkü ailemiz seçtiğimiz evlere gidip baktı biz gelmeden. ama 1.5 ay falan sürdü bu evi bulmamız. ki bu da kötünün iyisi yani artık mecbur tutalım diyip tuttuk.
ama dediğim gibi hiç ısınamıyorum su an. ev öyle duruyor biz arada gidip bir seyler yapıp geri dönüyoruz aile evine. düzenimiz yok. eskiden hakkarideydik. su an oraya geri dönmemiz teklif edilse galiba gözüm kapalı kabul ederdim
ama dediğim gibi gececek. buna inanıyorum. maddi olarak bir seylerin düzeleceğine inancım yok ama evi sevmeye calisiyiorum en azından.
siz de güçlü olmaya calisin. cocugunuz da bu süreçten kötü etkilenmesin. öyle ya da böyle yoluna girecek her sey
Aylardır memleketim de memleketim deyip durdu ilk günden pişman olmuş.Allah yardimcilari olsun haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?