- Konu Sahibi meltem_eymen
-
hakkari gerçekten çok zor bir yer,her şey sıkıntı tamam eşlerimizden ayrı kalıyoruz ama eşler için bizi bilmedğin bir yerde evde bırakıp gitmek daha zor..ama lojman olursa bir düşün derim..gerçekten zor bir şehir...
allah yardımcın olsun bizimde aynı şey başımıza gelmişti ama bizim erzincandı ben gidecektim ama eşim işini geçci görevle buraya aldırdı bir müddet böyle devam edecez inşallah en kısa zamanda sizin için en hayırlı olanı tercih edersiniz çok zor yaaa allahım bir çözüm yolu göstersin size...
Erzincan çok güzel bir şehirdir..Hakkari iliyle kıyaslanamaz bile..Keşke gitseydiniz..Gittiğinizde iyi ki geldim deyip gitmeyi istemeyeceğiniz biryer..Çok defa şahit oldum çünkü :) Yeni bir şehirdir.
Oralarda terör olayları olmaz çünkü halkı buna izin vermez..Milliyetçi bir şehir.
çok zor bir karar bu.eğer hakkari il merkeziyse bence gitmelisiniz,çünkü çocuğunuz 2 yıl babası olmadan büyüyecek.ama sınırda bir karakol ya da sınır ilçeleriyse ailenizle kalmanız daha mantıklı.sizin içinizden geçen nedir peki?
siz gittinizmi biliyomusunuz hakkariyi inanın benim için de cok zor olucak aklım hep orda kalacak
biz başkaledeydik ,hakkari bize 45 dak idi.başkalede çok berbt bir yerdi. Hakkaride öyle geçen sene tayini çıkan arkadaşlar eşlerini götürmediler.ben gitmiştim ama şimdiki aklım olsa gitmezdim, yaşanmayınca bilinmiyor ...sanki ülke değişikliği yapmış gibi hissediyorsun kendini.,iyi düşün ..kendini tart ve önceden eşinle bir git mutlaka uçaktan indikten sonra gieceğin yolları görünce bile vazgeçersin belki...
Kendi vatanının biş iline gitmek bu kadar üzücü ve korkutucu olması gercekten cok moral bozucu bir durum
ben olsam giderim.
Neresi hakkarinin?
canım ben erzincan açısından demedim bizimde tercih dışıydı ben o yüzden ama bizim erzincandı dedim ordaki amayı erzincanın çok çok daha iyi olduğunu belirtmek için yazdım biliyorum erzincanda terör vs. olmadığını hatta eşimde burda gezerken erzincan buraya bin basar diyor ama senle konuşmuştuk sadece ve sadece bizim için çocuğun okulu konusu sıkıntılıydı biz zaten gideceğiz ama bu seneyi de geçirirsek çocuk açısından iyi olacak çünkü bize ilk 2 sene önemli sonra okul öğretmen değiştirse de sıkıntı olmaz temel eğitimi almış olur dediler türkiyemin her alanı güzel hakkaride çok güzeldir eminim ama dış kuvvetler bu hale geitiriyorlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?