Tayinimiz hakkari........... Bir akıl verin bana ne olur

meltem_eymen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
703
0
46
Ankara
Arkadaslar esimin tayini tercih dısı hakkariye cıktı sok olduk 2 yıl esim ortam dolasıyla sizi götürmem diyor 11 aylık bebeğimizde var bende inatlasıyorum gidicem diye ne yapmalıyım ankarada oturuyoruz annemler esimin annesi burada ben eşimden ayrı 2 sene gecirmek istemiyorum nasıl olcak moralim cok bozuk bir akıl verin

Allah yardımcın olsun benimde moralimi bozdun şimdi.2 sene uzun zaman ayrılık zor. ozaman sen ne kendin ne eşin açısından değilde çocuğun acısından değerlerndir onun için hangisi daha iyi olur gitmekmi kalmakmı belki için daha serin olur.eşinde haklı sende haklısın aynı olay başıma gelse ne yaparım bilemiyorum.yanlış yönlendirmekte istemiyorum.hakkında en hayırlısı neyse mevlam onu nasip etsin eşinede hayırlısıyla 2 seneyi bitirmeyi nasip etsin.

allah yardımcın olsun bizimde aynı şey başımıza gelmişti ama bizim erzincandı ben gidecektim ama eşim işini geçci görevle buraya aldırdı bir müddet böyle devam edecez inşallah en kısa zamanda sizin için en hayırlı olanı tercih edersiniz çok zor yaaa allahım bir çözüm yolu göstersin size...

Eşin doğru söylüyor ,zaten 2 sene hiç kımıldama yerinden..Hanımlar yaz sezonunda çok bulunmazlar orda herkes ailelerinin yanında zaman geçirir.Ailenle aynı şehirde olduğun için evinin düzeninide bozmayacaksın...

ben giderdim..sadece ben eşimden ayrı kalacağımdan değil,oğlumda 2 sene babasız büyüyecek onun içşn giderdim..en güzel bebkliği baba sevgisinden ve de ilgisinden yoksun geçicek..kabul etmezdim...hem 2 sene değil mi??nolcak gidersin eşinle...gerekirse evden çıkmazsın ama eşinle olursun

Cocuk acsındanda ahh güvenliğini bir bilsem 5 dk durmam cünki okul sorunumuz yok kolay olur burda kalsam hem benim ailem hem esimin ailesi esim yok die cok sımartacak ve istediğim gibi yetiştiremicem 2yıl düşününce cok sene oğlum 3 yasında olcak gelince dua edinnn

Hakkari gerçekten çok zor bir yer,her şey sıkıntı tamam eşlerimizden ayrı kalıyoruz ama eşler için bizi bilmedğin bir yerde evde bırakıp gitmek daha zor..Ama lojman olursa bir düşün derim..gerçekten zor bir şehir...

siz gittinizmi biliyomusunuz hakkariyi inanın benim için de cok zor olucak aklım hep orda kalacak

Erzincan çok güzel bir şehirdir..Hakkari iliyle kıyaslanamaz bile..Keşke gitseydiniz..Gittiğinizde iyi ki geldim deyip gitmeyi istemeyeceğiniz biryer..Çok defa şahit oldum çünkü :) Yeni bir şehirdir.
Oralarda terör olayları olmaz çünkü halkı buna izin vermez..Milliyetçi bir şehir.

Son düzenleme:
çok zor bir karar bu.eğer Hakkari il merkeziyse bence gitmelisiniz,çünkü çocuğunuz 2 yıl babası olmadan büyüyecek.ama sınırda bir karakol ya da sınır ilçeleriyse ailenizle kalmanız daha mantıklı.sizin içinizden geçen nedir peki?

canım ben erzincan açısından demedim bizimde tercih dışıydı ben o yüzden ama bizim erzincandı dedim ordaki amayı erzincanın çok çok daha iyi olduğunu belirtmek için yazdım biliyorum erzincanda terör vs. olmadığını hatta eşimde burda gezerken erzincan buraya bin basar diyor ama senle konuşmuştuk sadece ve sadece bizim için çocuğun okulu konusu sıkıntılıydı biz zaten gideceğiz ama bu seneyi de geçirirsek çocuk açısından iyi olacak çünkü bize ilk 2 sene önemli sonra okul öğretmen değiştirse de sıkıntı olmaz temel eğitimi almış olur dediler türkiyemin her alanı güzel hakkaride çok güzeldir eminim ama dış kuvvetler bu hale geitiriyorlar bizi

ben gitmek istiyorum tabiki ama söylemleri duyunca bebeğimide göz önünde bulundurmalıyım diorum zormus gercekten polis ve asker eslerine karsı cok katıymıslar yakın bir arkadasım gitti ve 3. Gün evini taslamıslar oda asker eşi ve tekrar döndü ankaraya lojmanlar nasıl güvenliği ne durumda bilmiyorumm

siz gittinizmi biliyomusunuz hakkariyi inanın benim için de cok zor olucak aklım hep orda kalacak

Biz Başkaledeydik ,Hakkari bize 45 dak idi.Başkalede çok berbt bir yerdi. Hakkaride öyle geçen sene tayini çıkan arkadaşlar eşlerini götürmediler.Ben gitmiştim ama şimdiki aklım olsa gitmezdim, yaşanmayınca bilinmiyor ...sanki ülke değişikliği yapmış gibi hissediyorsun kendini.,iyi düşün ..kendini tart ve önceden eşinle bir git mutlaka uçaktan indikten sonra gieceğin yolları görünce bile vazgeçersin belki...

offf bilmiyorum inan bir kişi bile güzel bişey söylemedi su sehir hakkında yaa gitmesem bile cok huzursuz ve tedirgin olcam allahım sen herkesi koru içindede benim eşimi

babam polis emeklisi hiç bir okulumu tam olarak bi yerde bitirmedim evet eğitimimi çook etkiledi ama bizim zamanda bu kadar ince düşüne yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…