- Konu Sahibi meltem_eymen
-
offf bilmiyorum inan bir kişi bile güzel bişey söylemedi su sehir hakkında yaa gitmesem bile cok huzursuz ve tedirgin olcam allahım sen herkesi koru içindede benim eşimi
niye tedirginsinki bencde rahat ol...
Pozitif düşün...
babam polis emeklisi hiç bir okulumu tam olarak bi yerde bitirmedim evet eğitimimi çook etkiledi ama bizim zamanda bu kadar ince düşüne yoktu..
belli değil daha...
babam polis emeklisi hiç bir okulumu tam olarak bi yerde bitirmedim evet eğitimimi çook etkiledi ama bizim zamanda bu kadar ince düşüne yoktu..
kesinlikle gitmelisin.. Bunu sana evliliğinden 1 ay sonra eşiyle ayrı yaşamak zorunda olan biri olarak söylüyorum.. Ben bile o z aman çok zorlanmıştım ki sen bi kere eşinle yaşamaya alıştın bundan sonra ayrılmanız çok daha zor olacak..sıkıntılı ve zor günler yaşarsın.. Bizim bi arkadaş ve eşi 2 yıl kaldılar orda hem de polisti eşi.. şimdi kendi memleketlerine döndüler.. Gidin ve eşinizi yalnız bırakmayın
Arkadaslar esimin tayini tercih dısı hakkariye cıktı sok olduk 2 yıl esim ortam dolasıyla sizi götürmem diyor 11 aylık bebeğimizde var bende inatlasıyorum gidicem diye ne yapmalıyım ankarada oturuyoruz annemler esimin annesi burada ben eşimden ayrı 2 sene gecirmek istemiyorum nasıl olcak moralim cok bozuk bir akıl verin
Sen oku oku dirsek cürüt, sonra istedigin yerde calisama,
ailenden ayril....
Allah hepinizin yardimcisi olsun arkadaslar!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?