Canim bak ama gosterdigin popolar hepsi sporla yapilma,oluyor canim.Dogru yaparsan 1 senede olur,tabi sen bilirsin ama,bence dene.mutluluk2015 çok haklısın canım türk doktorlarında yaptırıyım o zaman :/
E elizeliz canım sporla istediğim boyuta ulaşması için seneler gerekiyor yaböyle bi popo anca protezle olur
https://www.google.com.tr/search?q=...a=X&ei=oX6VVbW7CcuvsAGu9ZCwAg&ved=0CAYQ_AUoAQ
nerdeyse dümdüz popom var yinede o popolar gibi popo istemezdim o ne ya kabak gibi
Ha ha haaaaaaaanerdeyse dümdüz popom var yinede o popolar gibi popo istemezdim o ne ya kabak gibi
acaba ben koca gün koşturduğum içinmi küçücük popom yata yata büyüyo demek aynı kabak gibi işte yat büyüsünBen de isterim tabi taş gibi popom olsunbıngıl bıngıl benimkiler Popo kası çalıştıkça küçülen tek kasmış zaten.
canım meme protezinde bile yan yattığımız zaman veya yüz üstü hissediliyor hele ilk zamanlar daha fazla. sanki plates topu üzerinde yatıyor gibiydim orda yabancı bisey oldugunu hissettiriyor..popoya silikon Allah korusun oturucaksın ve hep hissedeceksin poponda minderle geziyormuşsun gibi olmaz mı yawyok yok yatinca da buyumuuor kosunca da hepsini denedim genetigin onune anca silikonlar geciyor
sağlık turizmi gelişmiş ülke avrupadan birçok insan gidiyormuşKadın ve çocukların seks kölesi olarak ticaretinin yapıldığı ülkeye estetik ameliyat olmaya gitmek?
İsterseniz gidin tabi, bir şey diyemem ama insan ticareti yapan bir ülkenin sağlık turizmine güvenilir mi, iyi düşünmek lazım.sağlık turizmi gelişmiş ülke avrupadan birçok insan gidiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?