Saç Rengi ve Saç Boyama Taylor Swift'in Krepe Balyajı

shopsessive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
413
1
68
Ankara
Kızlar bu kadının bu geçişli saç rengine bayılıyorum!
İnanılmaz doğal duruyor.
Nasıl elde edebilirim bilen var mı?
Evde yapamayacağımı biliyorum ama kuaförün krepe balyaj mı atması lazım yoksa bunun adı normal röfle midir?
Hiç röfle yaptırmadım şimdiye kadar hep düz boya yaptırdım o yüzden bilmiyorum.

Eklentiler

• $unluler-9.webp
    7 KB · Görüntüleme: 230
Son düzenleme:
krepe balyaj bu cnm.farkettiysen uçları daha yoğun.marifetli bir kuaför gerek.bende geçen yıl krepe balyaj yaptırmştım çok doğal duruyor.tavsiye ederim

ah o marifetli kuaförü bulabilsem zaten kaybetmemek için evlenebilebilirim! :)
şu an zeminde açık dore bakır var benim orealle falan açmadan bu tona geçebilir mi acaba saçımın yıpranmasını istemiyorum artık.
son birkaç aydır baya bir renk değiştirdim.

kızlar bu tarz krepe balyaj yapılırken oryel kullanılmıyor demi? Yani o uçlardaki açık rengi elde etmek için sarı boyayla mı boyanıyor saç, yoksa oryel mi? Biliyor musunuz?

şundan sordum bu soruyu, benim saçlarım orta kumral gibi bir renk çok koyu değil ama çok açık da değil. Bu haline de siyahtan açılarak geldi. Siyahtan açılınca altta kızıllıklar oluştu üstüne bu renk boyandı 2 defa. Şimdi ben krepe balyaj istiyorum ama oryelle yapılırsa yine kızıllar ortaya çıkar demi?

bence evet çıkar. ayrıca da elinden geldiğince oreale yanaşma canım saçının hem yapısını mahvediyo kupkuru ve sert oluyo hem de boya aktıkça rengi bir tuhaf oluyor. bence onun yerine madem saç rengin koyu değilmiş zemine daha açık bir boya yapsınlar, üstüne de sarıyla falan krepe balyaj yapsınlar.
ben de öyle yaptırıcam bugünlerde, fotoğrafını koyarım yaptırınca fikir olur sana da

bende bayılıyorum bu saca yaptırırsan mutlaka resmını koy yapabıleceklermı merak edıyorum bıde bugday tenlıyım ben acaba bana gıdermı o renk nedersın

efenim yıllarca röfle kullandıktan ( ve bi güzel saçlarımı yaktıktan ) sonra bikaç yıl koyu saçla dinlenmemin ardından geçen ay krepe balyaj yaptırdım ve bu zamana kadar aklım nerdeymiş diye de çok kızdım kendime:))
çok esmer tenli olmadığınız sürece işi iyi bilen bi kuaförle teninize en uygun sarı tonunu da yakalamak mümkün...fönlü de fönsüz de rahatlıkla kullanabiliyorum balyajlı saçlarımı ve kesinlikle tavsiye ederim...

foto da ekleyebilirim bi ara:))

foto süper olur yaa

Ben de yaptırdım 1 ay önce krepeli balyaj.Dipler çikolata kahve uçlar bal rengi.Yıllardır koyu saça alışmışım ilk baktığımda alışamadım beğenemedim,hatta pişman oldum.Ama 1 hafta sonra renk oturdu,herkes bayıldı saçıma.Açıkcası hala tereddüt ediyorum.Resim bulursam paylaşıcam

benim saçımda da kızıllık var siyahtan açıldı, balyaj yaptırınca da kızıllık olur diye korkuyorum. Sizinki nasıl platin yaptı ki, turunculuk olmadı mı ?

inan nasıl yaptığını ben de anlamadım.
baya fildişi platin balyajlı yerlerim, ben de yıkandığında görünce çok şaşırdım.
kızıllık kalabilir aslında ama iyi bir kuaföre turuncu olmasını kesinlikle istemediğini anlatırsan başarabilir.
benimki mesela tarçın bakırdan kumrala döndü, şimdi bakırlıklarım ya da turunculuklarım yok.
bence kuaföre bağlı canım, oranları iyi yakalaması lazım.

çok şaşırdım ben de ya, benim saçlarımda şu an kumral uçlarına krepe balyaj istiyorum ama kızıllık olur diye korkuyorum :) ayrıca çok da merak ettim sizinkini :)

Son düzenleme:

Kızlar bunlar da benim krepeli balyajlar.Araya bi tanede eski siyah saçlı olan resmimi koydum.Resmi karaladım k. bakmayın sizlere güvencim tam da malum sanal ortama yok:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…