Ben kendi adıma yazayım: Her şey çok güzel...ve bir öğretmen olarak da eğitimden gayet memnunum
Türkiye şöyle boyle yıkılıyr falan da filanlar diyeneleri de anlamıyorum ama saygı duyarım.herkes aynı fikre sahip olacak diye birşey yok....memnuniyet veya memnuniyetsizlik özneldir ama nedense başbakanı sevmeyenler karşıt görüşlülere direk hakaretle saldırıyorlar........
Tayyibi zirveye çıkaran yollardan biri de eğitimdir. Akp iktidara geldiğinde ilkokula giden çocuklar şimdi oy kullanıyorlar. Eğitim sistemimiz kalitesizleştikçe tayyip zirveye oynuyor. Nasıl kalitesizleşiyor derseniz öğretmen olduğunu söyleyen bir şahıs başka bir konuda hitlerin ruhuna yasin okuyacağını söylemişti. Bu kişilerin yetiştirecekleri çocuklardan ne beklersiniz.
Ülkenin her birseyinde kusur bulanlari anlamiyorum.. Özgürsünüz kardesim özgür.. Neyinize yetmiyor anlamiyorum.. Birazcik ta kendinizi diger ülkelerdeki insanlarla kiyaslayin. Adim basi birbirinden ayrik cesetler görmüyosaniz " ah türkiyem ne hale geldin demeye hakkiniz yoktur" zira bunun adina nankörlük denir. Diger insanlar canlariyla ugrasirken bizim masalarimizda kus sütü bile eksik olmuyor ama yinede doymak bilmeyen insanlariz. Allah hepmize hidayet versin.
bak sen bi bu yalan yoktu onu da buldunuz. ilkokuldakiler oy kullanıyorlarmışmışış mış . ilkokullar kullanıyorya oy %60 -70 oy alır başbakanımız .
Hayir almanyadan. Neden sordunuzİsviçre'den mi yazıyorsunuz?
tayyip geldiğinde ilkokuldaki çocuklar şimdi oy kullanacaklar.
12 senedir iktidarda adam o geldiğinde ilkokulda olan çocuklar tüm eğitimlerini akp iktidarında aldılar şimdi büyüdüler ve oy kullanacaklar.
Yazdığım cümleyi bu şekilde gerizekalıya anlatır gibi açıklamak çok üzücü. Ama o kadar da süper zeka olmaya da gerek yoktu bunu anlamak için((
Ülkenin her birseyinde kusur bulanlari anlamiyorum.. Özgürsünüz kardesim özgür.. Neyinize yetmiyor anlamiyorum.. Birazcik ta kendinizi diger ülkelerdeki insanlarla kiyaslayin. Adim basi birbirinden ayrik cesetler görmüyosaniz " ah türkiyem ne hale geldin demeye hakkiniz yoktur" zira bunun adina nankörlük denir. Diger insanlar canlariyla ugrasirken bizim masalarimizda kus sütü bile eksik olmuyor ama yinede doymak bilmeyen insanlariz. Allah hepmize hidayet versin.
Hayir almanyadan. Neden sordunuz
ne alaka doyumsuz olup naptık barajımı içtik ağaçlarımı kemirdik anlamadım ..insanlar haksızlıklara ayy koltuğum yumuşak diye ses çıkarmayıp amann beni öldürmüyorlar diyerek sesini çıkarmayacaksa önümüzden lokmamızı da alırlar zaten alıyorlarda herşeye zam! gidin bir markete bakın en basitinden meyve sebze tüm gıda ürünleri tavan fiyatta. şimdi iki tane cebi dolu içi rahat diye tüm milleti dana derisi koltukta oturuyor muamelesi yapamazsınız. daha bu mu en basitinden bir insanın ihtiyacı .. eğitim vs ye bile girmiyorum
bedava internet ile doğmuş nesil,ülkenin 12 senede nasıl kalkındığını bilmediğinden anlamalarını da beklemek saçma olur.varsa yoksa internetime dokunma,öpüşürüm sevişirim kürtaj hakkım..bunu diyende 17 yaşında kız.
din sömürüsü yapıyor diyen bayan...Erdoğan'dan önce de din karşıtlığı yapılıyordu..o zaman rahatsız oldunuz mu?
Türkiye de başbakanlık yapacak tek bir lider vardı oda ERdoğan..Allah'ın izniyle de yeni Reis-i Cumhur olacak.
istesenizde istemeseniz buna saygı duyacaksınız !!! net
+1 ilaç ve muayene fiyatlarını unutmayalım ben yıllardır kan hapları kullanıyorum. bunu en yakından ben bilirim. geçen 58 lira ilaç parası ödedim ben hatırlıyorum küçükken böyle değildi 10 lira öderdik en fazla çıkardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?