Taze anne adayları buyrun... Birlikte aşalım zorlukları...

CennetKokusu_

Ada Cemre'mden öncesi yok...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1.170
895
63
Merhaba güzel taze anne adayları,

Bugün minnakım 2. ayını doldurdu. Beni çok yoruyor yaramaz. Ama o kadar bekledim ki onu. Bunlar bile şükür sebebim benim.

Sıkıntılar tabi olacak, ama birlikte aşsak ya? Yol göstersek birbirimize?

Buyrun, hep birlikte minnakları beklerken keyfin dibine dalalım :)

Selam benim bugün daha 4 haftalık yani daha yeni regl günüm bende ancak bel ve göğüs ağrıları var başka hissettiğim bişry uok hemüz çok hafif baş dönmeleri başladı gibi ama havalar da sıcak ondan da olabilir bilemiyorum:) katın ağrısı tıpkı regl ağrısı gibi ve sürekli kendimi hissettiriyor. Gittikçe azalacak sanırım değil mi? Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah:)

selam kızlar...bende de sürekli bir yorgunluk hali var sersem gibi geziyorum.. vitaminsizlikten olablir mi? yedğime içtiğime çok dikkat ediyorum ama doktora gttğimde ilaç istesem mi?

Selam benim bugün daha 4 haftalık yani daha yeni regl günüm bende ancak bel ve göğüs ağrıları var başka hissettiğim bişry uok hemüz çok hafif baş dönmeleri başladı gibi ama havalar da sıcak ondan da olabilir bilemiyorum:) katın ağrısı tıpkı regl ağrısı gibi ve sürekli kendimi hissettiriyor. Gittikçe azalacak sanırım değil mi? Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah:)

bel ağrısı olması güzel. bu kesenin yerleştiğine işaret. bende 15 gün çekmiştim. ama bitiyor merak etme :) somra kusma - bulantı günleri başlıyor. Allah yardımcımız olsun

canım herkesin bir olmuyo annem hiç yaşamamış mesela.
ilaç verdi ama bana çok yaramadı hafta sonu gidiyorum kontrole konuşacağım doktorla
Eyvah yaa demekki benimkide şiddetlenicek ilaç alıyo musun

Selam kızlar sizin bulantılar ortalama ne zaman başladı? herkesin değişse de genel de aynı dönemlerde başlıyor sanırım.. merak ettim bende henüz başlamadı çok erken olduğu için..

Selam kızlar sizin bulantılar ortalama ne zaman başladı? herkesin değişse de genel de aynı dönemlerde başlıyor sanırım.. merak ettim bende henüz başlamadı çok erken olduğu için..
6.hafta biter bitmez başladı,tadını çıkar bu günlerin yemek yemek güzel şey inşallah senin bulantın olmaz resmen kabus

ayy geçmiş olsunn:KK43: sabundan bile mide bulanmak nedir ama yaa:) hay allahım güleriz ağlanacak halimize oldu bu da..
Ya anlatamam ben böle bişe yaşamadım geçen hafta pikniğe gitmiştik orda mangaldan midem bulanmıstı şimdi o piknik fotolarına bakamıyorum fotografları görünce kusasım geliyo

Back
X