- Konu Sahibi Aleynanur41
-
Eee ne yapıldı sonra hastanede
Çok hayalperestsin. Emin ol gidersen alırlar bebeği o pusetten.Gidersekte pusetine koyup üstüne tülbent filan örtücem kimse almaz herhalde
yanlış anlamayın korkutmak için yazmıyorum ama müzisyen anne var bilmiyorum tanıyormusunuz onun bebegi yeni doğdugunda virüsten dolayı kalp hastası oldu burdan yazayım herkes okusun yeni doğan bebeklerden kadınlardan uzak durun .lohusa ziyareti bebek görme felan filan 40 cıkmadan kimse gitmesin.ben bu konuda çok sıkıntı yaşadım.okuyun hanımlar yapmayın karsıdaki hayır diyemiyor diye cümbür cemaat toplanıp lohusadan hizmet beklemeyin gitmeyin.Eşimde hasta oldu bugün bitki çayı karışım ne varsa kendimde içiyorum eşimede içittiriyorum vallaha
O kadar evhamlı olmakta iyi değildir ya bence mevlüd okutmıcak kadar sizin bilceğiniz iş tabiki.Çok hayalperestsin. Emin ol gidersen alırlar bebeği o pusetten.
Kalabalığa sokma. Eve kim gelirse gelsin ellerini yıkasın önce. Eğer hasta olduğuna dair şüphesi varsa gelmesin söyle hiç çekinme. Bebeğinden kıymetli değil. Sen çekiniyorsan eşin söylesin.
Ben doğum yaptığım zaman da kıştı. Bebek mevlüdü okutmadım eve o kadar insan gelmesin riskli diye.
Ne zaman bu virüsten dolayımı oldu salgın varyayanlış anlamayın korkutmak için yazmıyorum ama müzisyen anne var bilmiyorum tanıyormusunuz onun bebegi yeni doğdugunda virüsten dolayı kalp hastası oldu burdan yazayım herkes okusun yeni doğan bebeklerden kadınlardan uzak durun .lohusa ziyareti bebek görme felan filan 40 cıkmadan kimse gitmesin.ben bu konuda çok sıkıntı yaşadım.okuyun hanımlar yapmayın karsıdaki hayır diyemiyor diye cümbür cemaat toplanıp lohusadan hizmet beklemeyin gitmeyin.
müzisyen anne diye araştırın suanda çocuk 3 yaşında kalp nakli oldu.kartal bebek yazın çıkar.3 sene once oldu bu olay ama yeni doğdugunda virüs kapmış annesi anlatmıştı.kişiler hasta olmasa bile üstlerinde virüsler var bence oturun evinizde kimseyide kabul etmeyinNe zaman bu virüsten dolayımı oldu salgın varya
Ya birşey olursa Allah korusun anne sütüde koruyor antibiyotik görevini görüyor diye biliyorum :/Yarın metro ve otobüse binmem lazım çok dertliyim
İnşallah grip kapmaz
Ama binmek zorundayım napiyim
Anlamadım?Yenidoğnn bebeği hangi zekasız kalabalığa sokmaya çalışıyor?
Ya birşey olursa Allah korusun anne sütüde koruyor antibiyotik görevini görüyor diye biliyorum :/
Ben doğum yaptığımda yanlız kaldım bebeğim 11 gün yoğun bakımda yattı dua okudum uyudum kalktım hicbiseyi olmadı Allah'ın izniyleKızlar ben yeni doğum yapalı 11 gün oluyor ilk hastaneden mutlu mesut cıkan ben evde git gide morelim bozulmaya başladı sezeryan oldum dikişlerim yavaş yavaş geçmeye başladı çabuk toparladım Allaha şükür, bu dönemde eşim benimle kalıyor 11 gündür benimle ama dün ben evde durmaktan çok sıkıldım artık sende iyi gibisin çıkarım evden dedi oda bunaldı anlıyorum hele ben zaten hepten bunaldım...
Büyüklerim hep hurafelerden bahsediyor yok ikindiden sonra yalnız kalma evde filan eşimde bir çıktımı akşam 7ye kadar gelmez o yüzden içim rahat değil gitmesin istiyorum evden pskolojim bozuldu
Misafirliğe de gidemiyoruz eşimin konyadan akrabaları gelmiş kalabalık olacaklar bizide cagırıyorlar hem bebegı gormek ıstıyorlar o kadar ınsanın ıcıne nasıl sokucam yavrumu onuda bılmıyorum hastalık kapar diye korkuyorum yada cok mu evham yapıyorum bılmıyorumama evdede durmaktan bende cok cok sıkıldım...
Gece uykularım desen zaten yok bebek kalkıp duruyor uyuyamıyorum napcam bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?