- 20 Ocak 2016
- 2.338
- 4.738
- 133
- Konu Sahibi Salonsalomanje
-
Benim kızım kanguruyu çok seviyor. Oturamadığı için arabasını kullanamıyorum henüz. İnsanlar bu cüreti nerden buluyor çözemedimkanguruda benim kızım hiç rahat edemem kullanmadık ama genelde kendilerini çok bilmiş sanan tipler olur karışırlar takılmamaya bak hee hee de geç
Görseniz nası azarlıyo beni benim çocuğumu benden çok düşünüyo sanki.Duyan market poşetinde taşıyorsunuz zannedecek bebeğinizi!
Hiç aldırış etmeyin hatta size böyle yaklaşan bireylere direkt hadlerini bildirerek, saygısızca karşılık verin.
Kime ne canım?
Ayrıca yaptığınızda hiçbir hata bile yokken hemde...
çocuğu her fırsatta çıkarın dışarı inan evde hapis gibi çıkmayan çocuklar hep hasta olur bağışıklık açısından hava açısından güneş açısından dışarı çıkmak daha faydalı. sen zaten giydiriq çıkarırsın hiçbir şeyçik olmaz takma onlar çok biliyor her şeyiBenim kızım kanguruyu çok seviyor. Oturamadığı için arabasını kullanamıyorum henüz. İnsanlar bu cüreti nerden buluyor çözemedim
bana kangurudayken oğlum adamın biri karışmak gibi olmasında sıkışmış çocuk oraya ayaklarıda sarkıyo morarır çıkarın demişti.
bi seferde hadsizin biri aaaa deve ve hörgücü ama hörgücü önde diye bağırmıştı şok olmuştum
bana kangurudayken oğlum adamın biri karışmak gibi olmasında sıkışmış çocuk oraya ayaklarıda sarkıyo morarır çıkarın demişti.
bi seferde hadsizin biri aaaa deve ve hörgücü ama hörgücü önde diye bağırmıştı şok olmuştum
Offfff offfOhoo bunun daha hastaligi var,ek gidaya gecisi var,dis cikarmasi var,yurumesi var,sutten kesmesi var. Var da var sen cabuk sinirlenmissin:) daha her atraksiyonu icin ayri ayri bilmislikler duyacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?