Taze Anneler Size De Saldırıyorlar Mı?

Salonsalomanje

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
2.338
4.738
133
Benim üç buçuk aylık bir kızım var yeni yeni havayı güzel buldukç küçük gezintilere çıkıyoruz kızımla. Uzun süredir eve kapalı kaldığımızdan her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Kızımı kanguruyla gezdiriyorum. Son çıkışımozda markete gittik ve tanımadığım orta yaşlı bi bayan birden bana senin taktığın şey ne kadar güvenli, kucağında küçücük bebek var farkında mısın? Dedi. Ama resmen azarlıyo beni. Ben neye uğradığımı şaşırdım. İlk şoku atlatınca da onu ben doğurdum onu göz göre göre tehlikeye atacak halim yok diyebildim. Tüm keyfim kaçtı eve döndük. Bi kaç defa bu şekilde çıktığımızda böyle saldırıp moralimi bozuyorlar. Herkes bi akıl satma peşinde. Size de oluyor mu yoksa bende mi gariplik.

kanguruda benim kızım hiç rahat edemem kullanmadık ama genelde kendilerini çok bilmiş sanan tipler olur karışırlar takılmamaya bak hee hee de geç
Benim kızım kanguruyu çok seviyor. Oturamadığı için arabasını kullanamıyorum henüz. İnsanlar bu cüreti nerden buluyor çözemedim

Duyan market poşetinde taşıyorsunuz zannedecek bebeğinizi!
Hiç aldırış etmeyin hatta size böyle yaklaşan bireylere direkt hadlerini bildirerek, saygısızca karşılık verin.
Kime ne canım?
Ayrıca yaptığınızda hiçbir hata bile yokken hemde...

Görseniz nası azarlıyo beni benim çocuğumu benden çok düşünüyo sanki.

bana kangurudayken oğlum adamın biri karışmak gibi olmasında sıkışmış çocuk oraya ayaklarıda sarkıyo morarır çıkarın demişti.
bi seferde hadsizin biri aaaa deve ve hörgücü ama hörgücü önde diye bağırmıştı şok olmuştum

Eskiden de sırtlarına takıp gezerlermiş. Çocuğu çok sıkmadığın sürece ne zararı olabilir ki? Boşver canım sen. Bebeğinin kucağında olması sanki bebek arabasında olmasından daha güvenli gibi geliyor bana.

Benim kızım kanguruyu çok seviyor. Oturamadığı için arabasını kullanamıyorum henüz. İnsanlar bu cüreti nerden buluyor çözemedim
çocuğu her fırsatta çıkarın dışarı inan evde hapis gibi çıkmayan çocuklar hep hasta olur bağışıklık açısından hava açısından güneş açısından dışarı çıkmak daha faydalı. sen zaten giydiriq çıkarırsın hiçbir şeyçik olmaz takma onlar çok biliyor her şeyi

Sinir bozucu çok yaa insanın karatekid'e bağlayası gelir
Bende bir kere bir bebege müdahale etmiştim arabasınde öne doğru sarkmış ayakkabısını agzına almıstı ayakkabı pis gozukuyordu ay alma agzına fılan dedım sevımlı sekılde ve annesı bana kızdı temiz ayakkabısı dıye halbuse gayette pis gozukuyodu
İyi niyetlilerde vardır uyuzluguna davrananlarda en iyisimi sallamayacaksın. He teyze öyle öyle de geç

yok artık yaaa ayy benım kavga edesım geldı

Ay abimin yeni bebeği oldu, ne zaman sokağa çıkarsak bunlardan var. Ört üstünü üşür, iki adım sonra kızım çocuğa havale mi geçirticen? İstisnasız her gördüğüm yerde bozarım, sanane sen misin bu çocuğun annesi diye.

Buyuk kizim 2 aylikken bos ve rahat bi yere yemege gitmistik. Kayinvalidem dedi ki "ayy burasi cok soğuk kizin ustunu ört" neyse örttüm. 10 dk sonra ablam dedi ki "ayy burasi cok kizi soy zibinla kalsin."
Hasbinallah dedim ya sabir.
Ya hu bu cocugun anasi benim. Birakin da ben karar vereyim. Onemli olan cocugu doguran kisi olarak benim hislerim.
Biri menapoza giriyor,digeri hayatinin her doneminde usuyen tipik yurdum kadini ustelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…