- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi Salonsalomanje
-
Evet dışardan sıkışmış gibi görünüyor. Oysaki yalnızca sırtından destek alor halde yani bedenime yapışık değil gayet serbest içinde öyle olmasa hiç bi kuvvet o bebeği çığlığı basmaktan alıkoyamazValla ben de oyle gordum mu sanki beni annemin kucagina baglamislar gibi hissediyorum
Cok rahatsiz gozukuyo gercekten ama agzimi acip kimseye bi sey demem insanlar bu cureti nerden bulurlar anlamiyorum
Hem rahat olmasa bebek bu yani basar cigligi
Ben olsam cevap bile vermem gozlerimi devirir giderim
o izlenim nası veriliyorsa bana da söyleyin bari yoksa birini fena benzetcem bi günHiç başıma bu ve bunun benzeri olay gelmedi. Çok nemrudum insanlar bulaşmak istemiyo:)
Benim üç buçuk aylık bir kızım var yeni yeni havayı güzel buldukç küçük gezintilere çıkıyoruz kızımla. Uzun süredir eve kapalı kaldığımızdan her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Kızımı kanguruyla gezdiriyorum. Son çıkışımozda markete gittik ve tanımadığım orta yaşlı bi bayan birden bana senin taktığın şey ne kadar güvenli, kucağında küçücük bebek var farkında mısın? Dedi. Ama resmen azarlıyo beni. Ben neye uğradığımı şaşırdım. İlk şoku atlatınca da onu ben doğurdum onu göz göre göre tehlikeye atacak halim yok diyebildim. Tüm keyfim kaçtı eve döndük. Bi kaç defa bu şekilde çıktığımızda böyle saldırıp moralimi bozuyorlar. Herkes bi akıl satma peşinde. Size de oluyor mu yoksa bende mi gariplik.
yuhhh yaniiiKızıma hamileyken Parkta oturan 3 teyzeden biri oğlun daha küçük ikinciyi niye yaptın demiştiAldırsaydım sevinir miydin dedim,tövbe olur mu öyle şey Dedi
bana kangurudayken oğlum adamın biri karışmak gibi olmasında sıkışmış çocuk oraya ayaklarıda sarkıyo morarır çıkarın demişti.
bi seferde hadsizin biri aaaa deve ve hörgücü ama hörgücü önde diye bağırmıştı şok olmuştum
Kızıma hamileyken Parkta oturan 3 teyzeden biri oğlun daha küçük ikinciyi niye yaptın demiştiAldırsaydım sevinir miydin dedim,tövbe olur mu öyle şey Dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?