Taze Anneler Size De Saldırıyorlar Mı?

Valla ben de oyle gordum mu sanki beni annemin kucagina baglamislar gibi hissediyorum
Cok rahatsiz gozukuyo gercekten ama agzimi acip kimseye bi sey demem insanlar bu cureti nerden bulurlar anlamiyorum
Hem rahat olmasa bebek bu yani basar cigligi
Ben olsam cevap bile vermem gozlerimi devirir giderim

yapılan müdahalelerin hepsini yazsam roman olur konuyla alakalı iki tane yazayım sadece

1-kızım en fazla 3-4 aylıktı ben de slinge koydum eşimle markete gittik. sling ana kucağı gibi çocuk koyduğum an uyudu rahat etmese uyuyabilir miydi?
neyse markette kasaya geldik eşim ödemeyi yaparken ben aldıklarımızı poşetlemeye başladım. kadının biri de uzaktan izliyor yanımıza geldi eşyaları poşetlemek için hamle etti bi de bana diyor ki "sen dur ben yaparım çocuğa eziyet etme"

2- bu kez kızım biraz daha büyümüştü güzelce giydirdim şapkasını taktım ılık bir bahar günü evin hemen yakınındaki markete gidicem. apartman kapısından çıkmadan 1. kattaki kadın kapıyı açtı. Ben merhaba dedim, o selamımı almadan "bu çocuk böyle üşümez mi bik bik bik diye başladı. en son "ağzını kapatsaydın ağzına hava kaçar" bende ipler koptu. tutamadım kendimi kahkaha attım "bunu da ilk defa duyuyorum ne saçma şey, ya bırakın böyle hurafeleri" dedim yürüyüp gittim.

karışırlar, söylerler, ederler lafını yapıştır geç hiç canını sıkma
bazı insanlar cidden ruh hastası, çocuğunu sokakta dövene laf etmezler de sarıp sarmalayanın sinirini bozarlar.

Evet dışardan sıkışmış gibi görünüyor. Oysaki yalnızca sırtından destek alor halde yani bedenime yapışık değil gayet serbest içinde öyle olmasa hiç bi kuvvet o bebeği çığlığı basmaktan alıkoyamaz

kızım 5 aylık falandı aylardan mayıs, sabah saat 9-10 gibi bebek arabasıyla gezintiye çıktık..teyzenin biri ağzını burnunu kapat hava alcak bebek bi şey bildiğiniz yok dedi. e tabi hava alcak teyze ondan çıkardım zaten dışarı diyebildim..bi de yaklaşıp sütün yetiyor mu emziriyor musun diyen teyzegiller var..hepsi uzak durulası..sanki yetmiyorsa kendi emzirecek..tövbe Yarabbi..

Hıc takma bana da cok yapmıslardı heralde yasım kucuk mınyon tıplıyım kucuk gornuyorum dıye,bı gun bı kadın karsıdan gelıyodu gunes vardı bebege gunes gelıyo yuzune gozunu acamıyo bı ortu ort dedı orttum ılerıdekı teyze de bu sıcakta cocugun heryerını ortmus cocugu gostermemek ıcın kızamık cıkarcak cocuk falan dıye kızmıstı nasıl sınr olmstum bırı ak dıyo bırı b*k hıc takma bosver hrks herseyı cok bılıyo zaten,mıllete laf soyleme cesaretnı nerden bluyolarsa

Ülkemin herşeyi bilen teyzeleri. Var böyle kisiler sadece bebeginize ozel degil. Onlar herseyi bilir. Umursamayin.

Aaa ne manyak insanlar.
Duymamqk lazim sanirim boylelerini

Yazin bebek arabasinda kimi golge yap bebege, kimi aman aç gunes alsin derdi. Gulup geciyordum.Hiiiç takilma soylenenlere laf olsun diye konusuyor bazi insanlar.

La tevekkeli değil, benim Tr ye geri dönmemem. Türkiye'de millet alışmış sesini çıkarmıyor. Ben alışmamışım toplumun bana karışmasına, baskı yapmasına, yaşına başına bakmaz herkesi gömerdim oraya, hele bir karışsınlar. Ben asabi sayılırım, çekemem kimseyi. Siz de hiç kendinize karıştırmayın bence. Onlar sizi bir kere azarlıyorsa, esas siz üstüne 2 kere azarlayın haddini bilmedikleri için. Bir dahakine elaleme karışırken 2 kere düşünürler.

Anneliğin zorlukları olacağını tahmin ediyordum ancak etraftakilerin de zaten tedirgin okan yeni anneleri bu kadar rahatsız edip işini daha da zorlaştıracağını hiç düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…