- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Salonsalomanje
-
Bi de her gelenin her görenin kucağa alıştırma demesi var nerdeyse emzirmeye bile aldırmayacaklar millete noluyo bu kadar anlamadım benAyy ben de yeni dogum yaptigimda herkesin bir fikri vardi..herkes bisey soyluyordu..biri bisey soylerdi 5 dk sonra digeri gelir tersi bisey soylerdi..kafayi yiyecektim ya bide lohusayim cildiriyordum..bi ara psikolojim falan bozulacak sandim..agresif ettiler beni..
Gecenlerdede bi arkadas var yeni dogum yapti, ilk dogumu.. Ben ondan once gordum gecirdim ama masallah ben ona bisey soylemiyorum boyle yap diye o bana soyluyoryok bu emzikler yeni cikmis da cok iyimis sende bunlardan al..senin kullandiklarin iyi degil disleri egri cikar.. Ben dogum yaptigimdada emzik kullanma demisti..emzige kesinlikle karsi biriydi..kendisi kullaniyor su an..ama onun kullandiklari iyimis .
Kangurunun bel desteği var zaten fakat insan yinede allarini salıp gezmiyo ki psikolojik men yine bebeği elimle sarıyorum elimi kolumu savura savura gezmiyorym kaşdı ki gezmemin de bi mahsuru yok üstelik ama işte teyzeler amcalar izin vermiyolarKanguru takarken bebeğin belini bir kolunuzla destekleyin. O zaman kimsenin Size birsey demeye cesareti gelmez. Hemde bebeğiniz daha çok güvende olur
Tasma diye cevrilirse cikar tabii. Kaba bir tabir cocuk tasmasi.Durun daha çocuk tasmaları yaygınlaşmadı bizim ülkede, asıl şenlik onlar piyasaya dökülünce çıkacak
Tasma diye cevrilirse cikar tabii. Kaba bir tabir cocuk tasmasi.
Umarim bu sekilde kullanilmaz turkcede
Hay Allahim ya?aklıma başka bir çeviri şekli gelmedi, hatta netten baktım emin olmak için böyle çevirmişler gerçekten
KRaft benimki ama siz mutlaka anne için de bel desteği olan bi model alın ben baya zayıfım biraz da gezince belim kopuyoAlakasız olacak ama kanguru markanizi öğrenebilir miyim ? Bende alicam da bu arada bende karisanlara sinr oluyorum
Hay Allahim ya?
Kim cocuguna tasma takmak ister simdi?
Rezillik cidden..
Guvenlik bandi, yurume kemeri vs bir sey bulamamislar mi?
KRaft benimki ama siz mutlaka anne için de bel desteği olan bi model alın ben baya zayıfım biraz da gezince belim kopuyo
Benim bir buyuk bir kucuk iki cocugum var. disari cikiyoruz bazen cidden tehlikeli oluyor. Sirtina degil ama koluna baglananlardan nadiren kullaniyorum, sadece ekstra guvenlik icin. Kreste de kullaniyorlar yuruyuse gotururken.filimin birinde ikizlere takmışlardı sırttan. ama çocuklar çok yaramazdı. zor zaptediyolardı. normal çocuk gibi düşünmeyin. iki canavar. evlerden ırak
Hadi sizi tek cocukla tecrubesiz gorduler de laf soylemeye kalktilar.Benim 3 aylik oglum ablasindan grip kapinca hastaneye gittik.Yanimda 3 yasindaki kizimi gormelerine ragmen her kafadan bi ses cikti,tecrubesiz bi anneymisim gibi:)icimden"ulan bu kizi da bu yasina getiren benim"demek gecti ama ya sabir cekip sustumBenim üç buçuk aylık bir kızım var yeni yeni havayı güzel buldukç küçük gezintilere çıkıyoruz kızımla. Uzun süredir eve kapalı kaldığımızdan her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Kızımı kanguruyla gezdiriyorum. Son çıkışımozda markete gittik ve tanımadığım orta yaşlı bi bayan birden bana senin taktığın şey ne kadar güvenli, kucağında küçücük bebek var farkında mısın? Dedi. Ama resmen azarlıyo beni. Ben neye uğradığımı şaşırdım. İlk şoku atlatınca da onu ben doğurdum onu göz göre göre tehlikeye atacak halim yok diyebildim. Tüm keyfim kaçtı eve döndük. Bi kaç defa bu şekilde çıktığımızda böyle saldırıp moralimi bozuyorlar. Herkes bi akıl satma peşinde. Size de oluyor mu yoksa bende mi gariplik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?