Taze Anneler Size De Saldırıyorlar Mı?

Kanguru takarken bebeğin belini bir kolunuzla destekleyin. O zaman kimsenin Size birsey demeye cesareti gelmez. Hemde bebeğiniz daha çok güvende olur

Ayy ben de yeni dogum yaptigimda herkesin bir fikri vardi..herkes bisey soyluyordu..biri bisey soylerdi 5 dk sonra digeri gelir tersi bisey soylerdi..kafayi yiyecektim ya bide lohusayim cildiriyordum..bi ara psikolojim falan bozulacak sandim..agresif ettiler beni..

Gecenlerdede bi arkadas var yeni dogum yapti, ilk dogumu.. Ben ondan once gordum gecirdim ama masallah ben ona bisey soylemiyorum boyle yap diye o bana soyluyor yok bu emzikler yeni cikmis da cok iyimis sende bunlardan al..senin kullandiklarin iyi degil disleri egri cikar.. Ben dogum yaptigimdada emzik kullanma demisti..emzige kesinlikle karsi biriydi..kendisi kullaniyor su an..ama onun kullandiklari iyimis.

Bi de her gelenin her görenin kucağa alıştırma demesi var nerdeyse emzirmeye bile aldırmayacaklar millete noluyo bu kadar anlamadım ben

Pazaraa 1.5yasindaki oglumla gidiyorum. Gecen havalar sogudugunda da oyle yaptim birakacak kimsem yok.bebek arabasini surerken teyzenin biri " senin kaynanan yok mu biraksana cocugu bu havada cikarmissin" dedi

Azicik ilerledik amcanin biri "usur bi cocuk hasta etcen" dedi.

İnsanlar konusuyo surekli. Ac bu sutun yetmiyo heralde diye basliyo bu muhabbet, cocuk buyudukce sekil degistiriyo. En son heralde " ee oglan evlenmis torun uok mu torun, olmuyo heralde" gibi bi yerde bitiyo sanirim

bizim ata sporumuz her şeye hadsizce burnunu sokmak.. eğer cevap veremeyecek kadar donup kalıyorsanız duymamazlıktan gelin.. aksi halde yapıştırın cevabı geçin..

Kanguru takarken bebeğin belini bir kolunuzla destekleyin. O zaman kimsenin Size birsey demeye cesareti gelmez. Hemde bebeğiniz daha çok güvende olur
Kangurunun bel desteği var zaten fakat insan yinede allarini salıp gezmiyo ki psikolojik men yine bebeği elimle sarıyorum elimi kolumu savura savura gezmiyorym kaşdı ki gezmemin de bi mahsuru yok üstelik ama işte teyzeler amcalar izin vermiyolar

millet pek seviyor karışmayı. kadının biri; eşim hava bulutlu ama parlakken güneş gözlüğü takar. gözleri ameliyat nedeniyle ışığa duyarlı. kadın yanımzdan geçerken; "cık cık cık güneş bile yok güneş gözlük takılır mı" dedi.

geçenlerde ohss nedeniyle ayaklarım karnım şiş. zor yürüyorum, hastane yolundayız. annem kardeşim kolumda yürütüyor; adamın biri "yolda üç kişi gezilmez" dedi.

takma, geri zekalı çok....

Alakasız olacak ama kanguru markanizi öğrenebilir miyim ? Bende alicam da bu arada bende karisanlara sinr oluyorum

Hay Allahim ya?
Kim cocuguna tasma takmak ister simdi?
Rezillik cidden..
Guvenlik bandi, yurume kemeri vs bir sey bulamamislar mi?

filimin birinde ikizlere takmışlardı sırttan. ama çocuklar çok yaramazdı. zor zaptediyolardı. normal çocuk gibi düşünmeyin. iki canavar. evlerden ırak

Bizim millet istiyorki çocuk olunca hayat bitsin kadınlar ana oldu artık hayatı bitti hiçbirşeye hakkı yok artık diye düşünüyorlar. Bence insan çocuk sahibi oldu diye toplumdan uzaklaşmamalı aksine daha çok gezmeli. Hem gezen çocuk hava alır daha güzel uyur kapalı yerde nereye kadar. Hiç çekinmeyin sanane deyip geçin

Kanguru tavsiyesi isteyen varsa ergo baby 360 oneririm. Cok rahat hem anne icin hem cocuk icin.
Tuzlu biraz ama Cin'den kopyasini uyguna alabilirsiniz :)

filimin birinde ikizlere takmışlardı sırttan. ama çocuklar çok yaramazdı. zor zaptediyolardı. normal çocuk gibi düşünmeyin. iki canavar. evlerden ırak
Benim bir buyuk bir kucuk iki cocugum var. disari cikiyoruz bazen cidden tehlikeli oluyor. Sirtina degil ama koluna baglananlardan nadiren kullaniyorum, sadece ekstra guvenlik icin. Kreste de kullaniyorlar yuruyuse gotururken.
Ama tasma mi taktin deseler kizardim dogrusu, simdi goruyorum ki Turkce'ye tasma diye cevrilmis.

Hadi sizi tek cocukla tecrubesiz gorduler de laf soylemeye kalktilar.Benim 3 aylik oglum ablasindan grip kapinca hastaneye gittik.Yanimda 3 yasindaki kizimi gormelerine ragmen her kafadan bi ses cikti,tecrubesiz bi anneymisim gibi:)icimden"ulan bu kizi da bu yasina getiren benim"demek gecti ama ya sabir cekip sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…