Tüp Bebek Merkezleri Taze embriyo mu dondurulmuş embriyo mu daha sansli oluyor

S9292

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
107
52
18
33
Çok kararsız kaldım yumurtaların toplandı 10 tane döllenmiş yumurtam var transferimi tazemi yapmalıyım yok sa dondurulmuş olarak mı hangisi daha iyi bilemedim yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 🙁

Doktorlar genelde dondurulmuşu tavsiye ediyor. Bence yaşla da ilgili olabilir bu durum. Geçen sene 37 yaşındayken tüp bebek yaptırmıştım. Taze embriyo ile %30 dondurulmuşla %65 şansın olur demişti. Ama taze yaptırıp tutanlar da var. Ayrıca yerinizde olsam denerdim tazeyi sonuçta 10 yumurta da az değil.

canım benimki donmuş transfer olacak rahim dinlendirme uyguluyor bana bahçecide mehmet bey

Taze transferin ohss riski var, doktorunuz durumunuza göre en doğru yönlendirmeyi yapacaktır. Ama dondurulmuş embriyo ile rahmi bir iki ay dinlendirip, yumurta geliştirici ilaçlardan arındırıp sonra transfer yaptırmak daha yüksek başarı oranına sahipmiş.

Dondurup transfer yapmanın amacı rahimi dinlendirmek.. Sşzin doktorunuz ne diyor onunla birlikte karar vermeniz lazım.. Biz daha yumurta toplamadan dondurmaya karar vermiştik doktorum öyle uygun gördü..

Dondurulmuş embriyonun tutunma şansı daha yüksek diyorlar ve yumurta toplamadan sonraki süreç gerçekten zor oluyor Ben bir hafta on gün gaz sancısı karın şişliği kabızlık çekmiştim Bu dönemde transfer olsaydım çok zor olurdu benim için dondurulmuş embriyo transferi olmak çok rahat hem kafa olarak hem vücut olarak rahatlamis oluyorsun transferin daha kolay oluyor.
Ben dondurulmus transfer tavsiye ederim

Bana da doktorum daha yumurtalar toplanmadan dondurulmuş tavsiye etti pcos olduğum için ohss riski varmış. Rahim dinlenince daha yüksek şans oluyor dedi. Şuanda dinlendirme sürecindeyim ben de.

Yanlış yönlendirmek istemem kişiden kişiye gpre ve o anki şartlara göre değişir ama.. Taze transferle olan bir kızım var şu an 6 yaşında.. Daha sonra dondurulmuş embriyolarım vardı 2 adet onu transfer ettiler tutmadı :( olsa onlar da şu an 3 yaşında olucaklardı... Kısmet

Siz bahcecide mi yaptrdnz hepsini?
Yanlış yönlendirmek istemem kişiden kişiye gpre ve o anki şartlara göre değişir ama.. Taze transferle olan bir kızım var şu an 6 yaşında.. Daha sonra dondurulmuş embriyolarım vardı 2 adet onu transfer ettiler tutmadı :KK43: olsa onlar da şu an 3 yaşında olucaklardı... Kısmet

1. Tedavim 2embriyo 5.gün taze transfer =negatif
2.tedavim 2 embriyo 3.gün taze transfer =pozitif ama erken doğum ile kaybettim.
3.tedavim 2 embriyo 5.gün dondurulmuş transfer =pozitif 3 yaşında bir oğlum var.
4.tedavim 1 embriyo 6.Gün dondurulmuş transfer =pozitif bir oğlum daha oldu 2 aylık :nazar: şimdi
Allah bekleyen herkese nasip etsin 🖤

1. Tedavim 2embriyi 5.gün taze transfer =negatif
3.tedavim 2 embriyo 5.gün dondurulmuş transfer =pozitif 3 yaşında bir oğlum var.
4.tedavim 1 embriyo 6.Gün dondurulmuş transfer =pozitif 2 aylık bir oğlum daha oldu:nazar:
Sizdeki sorun neydi?.sakncasi yoksa tabi..

Sizdeki sorun neydi?.sakncasi yoksa tabi..

Erkek infertilitesi. Sperm sayısı 1mil altında. Hız %10.. Benim 2 oğlumda prematüre doğdu. İlk gebeliğim de kendinden sonlandı kalbi durdu bebeğimin. Alakası var mı bilmiyorum ama sperm DNA hasarı %48di.bizim

1. Tedavim 2embriyo 5.gün taze transfer =negatif
4.tedavim 1 embriyo 6.Gün dondurulmuş transfer =pozitif bir oğlum daha oldu 2 aylık :nazar: şimdi
Masallah bizde pozitifi görür de artik hayatin baska telaslarına düşeriz insallah sagliklica...

Nerde yaptırdınız tedaviyi acaba kaç yumurta toplandi kaci embriyo olsu genelde..

Siz hic bahceciye gtmednz yani? Karistrmsm pardon :) bu ara gozlerim beynim bulandi tup bebek konularini okuya okuya..Allah bagislasn yavrunuzu :)
Sont
Siz hic bahceciye gtmednz yani? Karistrmsm pardon :) bu ara gozlerim beynim bulandi tup bebek konularini okuya okuya..Allah bagislasn yavrunuzu :)
Soyle soyleyeyim canim ben de..

1.tedsvim ankara Gürkan klinik negatif
2.tedavim İstanbul memorial pozitif 1 kizim var 6 yasinda.
3.tedavim ist.memorial kimyasal
4.tedavi ankara bahceci ??? 6 toplama 3 dollenme elde var sıfır:(

Sont

Soyle soyleyeyim canim ben de..

1.tedsvim ankara Gürkan klinik negatif
2.tedavim İstanbul memorial pozitif 1 kizim var 6 yasinda.
3.tedavim ist.memorial kimyasal
4.tedavi ankara bahceci ??? 6 toplama 3 dollenme elde var sıfır:KK43:
Cok zahmetli olms ya :( ama kızınız varms ne guzel Allah bagislasn..kardesi olsun istyorsanZ da gonlunuze gore olsun insallah..belki dogal yolla olur kimbilir..boyle hikayesi olanlar da var ..anatolia ve ankara tupu arastrdnz mi hic? Tabi hâlâ denmyi düşünüyorsanız..bu iki merkz hakknda iyi yorumlar goruyorm bn de cok kararsz kaldm

Back
X