Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış yönlendirmek istemem kişiden kişiye gpre ve o anki şartlara göre değişir ama.. Taze transferle olan bir kızım var şu an 6 yaşında.. Daha sonra dondurulmuş embriyolarım vardı 2 adet onu transfer ettiler tutmadıolsa onlar da şu an 3 yaşında olucaklardı... Kısmet
Yok canim kizimi İstanbul memorial de yaptığım tedaviyle kucağıma aldimSiz bahcecide mi yaptrdnz hepsini?
Siz hic bahceciye gtmednz yani? Karistrmsm pardon :) bu ara gozlerim beynim bulandi tup bebek konularini okuya okuya..Allah bagislasn yavrunuzu :)Yok canim kizimi İstanbul memorial de yaptığım tedaviyle kucağıma aldim
Sizdeki sorun neydi?.sakncasi yoksa tabi..1. Tedavim 2embriyi 5.gün taze transfer =negatif
2.tedavim 2 embriyo 3.gün taze transfer =pozitif ama erken doğum ile kaybettim.
3.tedavim 2 embriyo 5.gün dondurulmuş transfer =pozitif 3 yaşında bir oğlum var.
4.tedavim 1 embriyo 6.Gün dondurulmuş transfer =pozitif 2 aylık bir oğlum daha oldu
Allah bekleyen herkese nasip etsin![]()
Bu konuda fikir alyorlar mi szden?Çok kararsız kaldım yumurtaların toplandı 10 tane döllenmiş yumurtam var transferimi tazemi yapmalıyım yok sa dondurulmuş olarak mı hangisi daha iyi bilemedim yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim![]()
Sizdeki sorun neydi?.sakncasi yoksa tabi..
Erkek infertilitesi. Sperm sayısı 1mil altında. Hız %10.. Benim 2 oğlumda prematüre doğdu. İlk gebeliğim de kendinden sonlandı kalbi durdu bebeğimin. Alakası var mı bilmiyorum ama sperm DNA hasarı %48di.bizim
kaybnza uzuldum..2 oglunuzu Allah bagislasin..saglikla buyutun insallah ..
Masallah bizde pozitifi görür de artik hayatin baska telaslarına düşeriz insallah sagliklica...1. Tedavim 2embriyo 5.gün taze transfer =negatif
2.tedavim 2 embriyo 3.gün taze transfer =pozitif ama erken doğum ile kaybettim.
3.tedavim 2 embriyo 5.gün dondurulmuş transfer =pozitif 3 yaşında bir oğlum var.
4.tedavim 1 embriyo 6.Gün dondurulmuş transfer =pozitif bir oğlum daha oldu 2 aylıkşimdi
Allah bekleyen herkese nasip etsin![]()
SontSiz hic bahceciye gtmednz yani? Karistrmsm pardon :) bu ara gozlerim beynim bulandi tup bebek konularini okuya okuya..Allah bagislasn yavrunuzu :)
Soyle soyleyeyim canim ben de..Siz hic bahceciye gtmednz yani? Karistrmsm pardon :) bu ara gozlerim beynim bulandi tup bebek konularini okuya okuya..Allah bagislasn yavrunuzu :)
Cok zahmetli olms yaSont
Soyle soyleyeyim canim ben de..
1.tedsvim ankara Gürkan klinik negatif
2.tedavim İstanbul memorial pozitif 1 kizim var 6 yasinda.
3.tedavim ist.memorial kimyasal
4.tedavi ankara bahceci ??? 6 toplama 3 dollenme elde var sıfır![]()