Canim korkma nasibi varsa duzelir dua et bol.bol cok uzuldum Allahim sana bagislasin bebeginiHerşey yolunda dedi düşük tehlikesi var dedi 10 gün sonra gel dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim korkma nasibi varsa duzelir dua et bol.bol cok uzuldum Allahim sana bagislasin bebeginiHerşey yolunda dedi düşük tehlikesi var dedi 10 gün sonra gel dedi
Basin sagolsun canim insallah Allahim bi daha nasio eder uzulmeİğne yapıldı ilaç başlandı,ama dünya üzerinde maalesef düştüğü durdurabilen bişey yok..Allah'ın taktiri çok şükür bugünümüze..hepiniz bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah..kalbim sizinle..
Canim adet belirtin olmuyo hamileysen bence esini gonder hemen test aldirkızlarr hamileler bana yardım edin lütfen.. bat günüm geldi ama hiç ağrım yok, regl de yok. normalde 3 gün önceden karnımın ağrısından anlarım reglin geleceğini. şimdi hiçbir şey yok. ümitlenmeli miyim, siz adet ağrıları yaşamış mıydınız?
öyle mi diyorsun? bazıları da adet olacak gibi karın ağrısı olur diyor. bilemedim benCanim adet belirtin olmuyo hamileysen bence esini gonder hemen test aldir
Benim gunum yaklastiginda kasik agrim olmustu herkesin farkli siz kan testi yaptirin bence en garantisiöyle mi diyorsun? bazıları da adet olacak gibi karın ağrısı olur diyor. bilemedim ben
Sadece goguslerde hasssiyet ve belde agri oluyo karin agrisi tatli istegi faln olmuyo yani en azindan bnm olmadiöyle mi diyorsun? bazıları da adet olacak gibi karın ağrısı olur diyor. bilemedim ben
Benimde ayni seninle canim :)Benmde beklenen tarih 29 kasim
Sat 22 subat
Sata gore 5+3
Kese ve bebek henuz gorunmedi
Sızınle aynı tarihlerımız :) cuma günü keseyi gorduk cok sukur iki hafta sonra cagırdı kalp atışlarını duyarız dedi İnş sizde yakın zamanda gorur ve duyarsınız
Benimde sizlerle aynı 5+ 1 de keseyi gördük, pazartesi tekrar gidecegim inşallahSızınle aynı tarihlerımız :) cuma günü keseyi gorduk cok sukur iki hafta sonra cagırdı kalp atışlarını duyarız dedi İnş sizde yakın zamanda gorur ve duyarsınız
bende 5gün kala başladı adet sancılarım ara ara gelip gidiyordu normalde çok agrırdlm ama hamile olunca az agrıdım İnşAllah hamilesindir canımöyle mi diyorsun? bazıları da adet olacak gibi karın ağrısı olur diyor. bilemedim ben
İnş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim benim 14 nisana randevum var inş kalp atışlarını duyarızBenimde sizlerle aynı 5+ 1 de keseyi gördük, pazartesi tekrar gidecegim inşallah
Amin inşallahİnş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim benim 14 nisana randevum var inş kalp atışlarını duyarız
Hiç sorma sabah ve akşamları çok oluyor bende ha bire mide bulantısını bastırsın diye birşeyler yiyomMide bulantısı ne zaman başladı sizde kızlar bıkac gundur başladı bende![]()
Benim cok agırlaşmadı ama inş artmaz sık sık az az yemeye çalışıyorum acıkınca da bulanıyorHiç sorma sabah ve akşamları çok oluyor bende ha bire mide bulantısını bastırsın diye birşeyler yiyom![]()
Benim cok agırlaşmadı ama inş artmaz sık sık az az yemeye çalışıyorum acıkınca da bulanıyorHiç sorma sabah ve akşamları çok oluyor bende ha bire mide bulantısını bastırsın diye birşeyler yiyom![]()