ama en güzeli kendi elinizle yapmanız. biz sorumluluk almakta çok zorlandık o yüzden eşim 30 yaşında ama o bile çok zorlandı
e tabiki aslında kendisi yapması iyi en azından evlenmenin ve bir yuva kurmanın zorluğunu kavrıyor
benim eşimle konuşunca bir evleneni görünce allah yardımcısı olsun diyor
benim eşim artık bazı şeylerin farkına vardı belkide ondan benim değerimi biliyor kaybetmek istemiyor
e adamın gözü korktu evliliktennn:roflol::roflol::roflol:
nee kaynatıyonuz bakayımmm, bizde herşeyimizi kendimiz yapıyoz
Acaba evliliğin zorluklarını gören erkekler eşine çokmu düşkün oluyor diyoruz
didoşumun sesi neden çıkmıyo
evet katılıyorumm
Acaba evliliğin zorluklarını gören erkekler eşine çokmu düşkün oluyor diyoruz
sen yemek yemiyonmu bakımklava:
bencede hanımlar. hiç bi zorluk görmemiş ne maddi ne manevi sıkıntı yaşamamış insanla uğraşmak kadar zor bişey yok en iyi ben bilirim
didoş eşiyle konuşuyodur belki kaydirigubbakcemile3
yedim canım evden sandviç getirmiştim onu yedim ben biraz cinsim iş yerinde filan yemek yiyemem. tanımadığımın evinde su bile içmem berbat bi huy mutfak konusunda acayip hassasım temizlik manyağı yani
bencede hanımlar. hiç bi zorluk görmemiş ne maddi ne manevi sıkıntı yaşamamış insanla uğraşmak kadar zor bişey yok en iyi ben bilirim
hem maddi sıkıntı hem manevi sıkıntı görmüş benim eşim annesiz babasız büyümüş kimsesi yokmuş bide onun herşeyi ben oldum onun için sımsıkı sarılıyor şimdi bana
yok canım sandviçle iletişim kuruyodum kocayla kurmaktan daha kolay oluyokaydirigubbakcemile3
ne güzel işte kıymetini bil
Al bendende o kadar kimsenin evinde yemek yiyemem yatağında yatamamkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?