Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

kayınvalidemlerde su bile içemiyodum ilk zamanlar hemen her yerim kabarıyodu yeni yeni alıştım ama yemeğe gitmemek için çabalıyorum çalıştığım içinde bahanem oluyo yorgunum şu bu

bende canım aynen öyle ya bide benim kaynanam çok pis bize falan geldimi yemeğe yardım edelimmi diyo yok derim hemen mutfağa falan sokturmam

bende canım aynen öyle ya bide benim kaynanam çok pis bize falan geldimi yemeğe yardım edelimmi diyo yok derim hemen mutfağa falan sokturmam

aynen böyle evlerine girince ağır bi koku var annem gelince gitmek zorunda kalıyo ama babamı bi türlü götüremiyoz geçen yıl geldiğinde yemeğe gidicez baktım babam mutfağa geçmiş yemek yiyiyo baba dedim yemeğe gidicez ne yapıyon sen yok dedi kıl mıl çıkar ben yiyemem ilaç içmem lazımdı o yüzden yemek zorunda kaldım derim dedi kopmuştum gülmekten delikafadulden

delikafadulden bendede var öyle huy napayım elimde değil yemeğe itmeyiz zaten çaya gidersek bide oda ilk zamanlar gidiyoduk gider çaydanlığı güzelce yıkar ben demlerdim çayı bardaklarıda hemen tertemiz yıkardım :roflol:

bende hiç değilse kendime aldığım fincanı çamaşır sularıyla yıkar öyle içerim. berbat bi huy ama ya. ilk evlendiğimizde kocanın anasından getirdiği bütün kıyafetleri yıkamıştım dolaba koymadan

didoşum nasıl tanıştınız nişanlılık ayları nasıl geçti ilk zamanlarınız nasıldı

ayyy koptum muhabbetinize :)) siz en iyisi çantanızda çamaşır suyu taşıyın :dance:
Allahtan benin kayınvalidem temizdir yaa

ayyy koptum muhabbetinize :)) siz en iyisi çantanızda çamaşır suyu taşıyın :dance:
Allahtan benin kayınvalidem temizdir yaa

sorma ya evdede öyleyim hele misafir geldimi onlar gidene kadar çatlasam wcye gedemem mesela gittilermi hemen çamaşır suyu dökerim temizlerim öyle girerim huy işte başkasının evindede giremem mesela

didoşum nasıl tanıştınız nişanlılık ayları nasıl geçti ilk zamanlarınız nasıldı

aile dostu diyelim amcalarıyla benim ailem çok yakındır. işte bu evlenmek isteyince direk beni söylemişler zati tanışıyoduk öyle saçma saçma görüşmeye başladık msn de 10 gün sürmedi bu antebe damladı benim bu harika esprilerime bitmiş adamcağız o zaman bilmiyodu sivri dilli olduğumu zannımca. 3 gün sonra evlenme teklifi etti kabul ettim bende beğeniyodum gıcığı ikmizinde filmlere merakı vardı şu bu. neyseee 1 ay sonra nişanlandık haziran ayında ağustosta düğünü yaptık çok acelemiz vardı. nişanlıyken çok çektirdim ben buna düğün günü vazgeçtim dedim kapılarda süründü. şimdi sıra onda o süründürüyo

sorma ya evdede öyleyim hele misafir geldimi onlar gidene kadar çatlasam wcye gedemem mesela gittilermi hemen çamaşır suyu dökerim temizlerim öyle girerim huy işte başkasının evindede giremem mesela

siz beni iş yerinde görün ben wc gireceğim zaman temizlikçi abla öğrenmiş huyumu benden önce girip çamaşır suyu döküyo .

sendemi aynını yaptın evlenmiyorum hıı...

anammm o nasıl bi huy öyle :))

huy işte:roflol:

ordaki konuşma güzeldi ama ben evlenmiyorum diye diretiyorum. bizim nikah düğünden 3 gün önce antepte olmuştu iki kez giydim gelinliğimi antepte nikah ve yemek burda düğün. koca diyo iyide bizevlendik zaten ben diyorum ne zaman dedi yav delimisin 3 gün önce nikah oldu ya antepte ben kaldım durdum durdum boşanıyorum o zaman dedim. baktı baş gelemiyo indi aşağı kuzenimi getirdi yanıma inat nuh dedim peygamber demedim düğün boyunca yüzüm gülmedi ne oynadım ne ettim bi babişimle dans ettim isteyerek bizim şarkımız vardır babamla ne zaman dinlesem ağlarım ahmet kaya dan olmasaydı sonumuz böyle ah aha canım babam

ya ben herşey hazırdı ama haklıydım kiraya çıkalım diye ısrar ettim şimdi olmaz şimdilik babamların evde kalalım dedi bende yok ben gelinlikle buraya inmem ya kendi evime inerim yada git kendin evlen tek başına ben evlenmiyorum başkasını bul evlenecek ddiyorum ha bire neyse görümcem dedesi falan duymuş tabi ben odaya girdim kitledim kapıyı çıkmıyorum neyse en son dedesi bizim eve gidin falan demişte öyle yumuşadım hemen eve gittik bi baktım pislik içinde herşeyi attım ne var ne yok düğün arefesi ben temizlik yapıyom işte hemen yatak odasını ayarlattırdım geldi kuruldu falan alışverişe gtiitk falan filan yani...

sende az değilsin haaaaaaaaaaaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…