Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

idare eder canım ne olsun dün bütün gün elektirkler yoktu eşim geldi elektirkler yok neyse arkadaşını aradı çağırdıda akşam saat 8de falan geldi elektirkler

iyidir canım idare edip gidiyoruz öyle işte dün elektirkler olmayınca bütün gün egzdim zaten canım sıkkındı kafa dağıttım akşamda elektirkler yoktu eşimle hadi biraz hava alalım dedik oda arkadaşı gördü bahçeden hadi gelin falan dediler bu arkadaşı ve hanımıda bizim sağdıçlardı düğünde neyse oturdk 11e kadar falan

iyi yapmışsınız canım bizde dün kayınvalideciğime gittik. nasıl mutlu oldum anlatamam yani.

yaaaa çok mutlu olunur zaten kayınvalideciğin dizinin dibinde neler oldu anlat bakalım....delikafadulden

öyle kös kös oturduk şekerim valla yedik içtik kalktık geldik harikaydı çoook mutlu oluyorum oraya gidince. gelmiyonuz gitmiyonuz biton laf yedik geldik

öyle kös kös oturduk şekerim valla yedik içtik kalktık geldik harikaydı çoook mutlu oluyorum oraya gidince. gelmiyonuz gitmiyonuz biton laf yedik geldik

anaaaam bunların hepsi öyle bizimkilerde aynı yok gelmiyonuz gitmiyonuz falan filan gelsek ne yazar elimini verip kolumuzu kaptırmaya hiç niyetimiz yok ne kadar uzak o kadar iyi...

anaaaam bunların hepsi öyle bizimkilerde aynı yok gelmiyonuz gitmiyonuz falan filan gelsek ne yazar elimini verip kolumuzu kaptırmaya hiç niyetimiz yok ne kadar uzak o kadar iyi...

haklısın canım benim dilimde durmuyo ama dün dedim unutuyonuz ama bizimde bi evimiz var çocyk değiliz müsait oldukça geliyoz. fena bozuldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…