günaydın canım....nasılsın didşum
iyidir canım idare edip gidiyoruz öyle işte dün elektirkler olmayınca bütün gün egzdim zaten canım sıkkındı kafa dağıttım akşamda elektirkler yoktu eşimle hadi biraz hava alalım dedik oda arkadaşı gördü bahçeden hadi gelin falan dediler bu arkadaşı ve hanımıda bizim sağdıçlardı düğünde neyse oturdk 11e kadar falan
iyi yapmışsınız canım bizde dün kayınvalideciğime gittik. nasıl mutlu oldum anlatamam yani.
yaaaa çok mutlu olunur zaten kayınvalideciğin dizinin dibinde neler oldu anlat bakalım....delikafadulden
öyle kös kös oturduk şekerim valla yedik içtik kalktık geldik harikaydı çoook mutlu oluyorum oraya gidince. gelmiyonuz gitmiyonuz biton laf yedik geldik
anaaaam bunların hepsi öyle bizimkilerde aynı yok gelmiyonuz gitmiyonuz falan filan gelsek ne yazar elimini verip kolumuzu kaptırmaya hiç niyetimiz yok ne kadar uzak o kadar iyi...
günaydınnn hatuşlarr napıyonuzz bakayımm
ay en iyisi benim sanırım hep dipdibeyiz niye gelmiyonuz gitmiyonuz lafı yok delikafadulden
ay en iyisi benim sanırım hep dipdibeyiz niye gelmiyonuz gitmiyonuz lafı yok delikafadulden
günaydın datlım kaynanaları çekiştiriyoz hadi sende katıl kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?