canım onada işte hani sen demiştinya hemn kalkmak lazımmış diye öyle yapın demiş
görümcemde adetten sonraki korunmasız ilşkide hamile olunmyor dimişti ama hamile kaldı canım riskli biraz yani
görümcemde adetten sonraki korunmasız ilşkide hamile olunmyor dimişti ama hamile kaldı canım riskli biraz yani
off yaa ben zaman yaklaştıkça çok geriliyorum yaa, bu gidişle ilk gece falan bişey olmucak(
off yaa ben zaman yaklaştıkça çok geriliyorum yaa, bu gidişle ilk gece falan bişey olmucak(
yaaa bide hamile kalcanbide ben yeni evli olcam , şimdi durumumuzda müsait değill
tamamda tatlım o kazalarda yani herzaman işe yaramı bilmem ama bu konuyo düşünmem lazım ben uyguluym bişey olmazsa sizde yapın delikafadulden
yaaa bide hamile kalcanbide ben yeni evli olcam , şimdi durumumuzda müsait değill
sıkma kendini ilk gece olcak diye bi şart yok ne zaman rahat hissedersen o zaman. yada benim gibi yap sarhoş ol bir şişe votka içmiştim rahatlamak için
bende bi limonlu içmek istiym ya nişanlımda namaz kılcaz olmaz öyle diyo
didoş o zaman sen hemen bi uygulamaya geç emi sonra bende çalışma listeme alayım delikafadulden
bende bi limonlu içmek istiym ya nişanlımda namaz kılcaz olmaz öyle diyo
didoş o zaman sen hemen bi uygulamaya geç emi sonra bende çalışma listeme alayım delikafadulden
ben 15 gün sonra yapmıştım o işi
namaz kılıncak olmaz yaaa hımmm sedoşum gerdek gecesi edilen dua geri çevrilmezmiş o gecenin en büyük nimetlerinden biri bu canım aklına ne geliyosa iste yüce rabbimden
aa nasıl yani neden 15 gün sonra
tamam tatlım hemen başlıyorum bide hamile kalırsam tatil burnumdan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?