Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

görümcemde adetten sonraki korunmasız ilşkide hamile olunmyor dimişti ama hamile kaldı canım riskli biraz yani

off yaa ben zaman yaklaştıkça çok geriliyorum yaa, bu gidişle ilk gece falan bişey olmucak (

canım valla ben korktum açıkcası ramazandan beri deniyolarmış olmuyomuş çocuk işte doktora gitmişler böyle demiş ve 4 senedir korunuyorlarmış

görümcemde adetten sonraki korunmasız ilşkide hamile olunmyor dimişti ama hamile kaldı canım riskli biraz yani

canım ama öteki türlüde zararlı ne yapcaz peki

off yaa ben zaman yaklaştıkça çok geriliyorum yaa, bu gidişle ilk gece falan bişey olmucak (

canım kendini sıkarsan kasarsan benim gibi olur sıonun dikkat!....

sıkma kendini ilk gece olcak diye bi şart yok ne zaman rahat hissedersen o zaman. yada benim gibi yap sarhoş ol bir şişe votka içmiştim rahatlamak için

tamamda tatlım o kazalarda yani herzaman işe yaramı bilmem ama bu konuyo düşünmem lazım ben uyguluym bişey olmazsa sizde yapın delikafadulden

canım bilmiyorum mantıklıda geldi yani dün kocişlede konuştuk bu konuyu yani sonradan bide olmamam riski var

yaaa bide hamile kalcan bide ben yeni evli olcam , şimdi durumumuzda müsait değill

canım doktora mutlaka gidin

didoş o zaman sen hemen bi uygulamaya geç emi sonra bende çalışma listeme alayım delikafadulden

bende bi limonlu içmek istiym ya nişanlımda namaz kılcaz olmaz öyle diyo

namaz kılıncak olmaz yaaa hımmm sedoşum gerdek gecesi edilen dua geri çevrilmezmiş o gecenin en büyük nimetlerinden biri bu canım aklına ne geliyosa iste yüce rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…