Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

ne olsun canım can sıkıcı olaylar başka bişey yok araba aldık ya onuda buradan........okumuş geri işte neyse ya sen neler yapıyon bakım....

ya ne salaklar diyicem kusura bakma ama almışsanız almışınız canım onlara ne kendilerimi verecekmiş benzin parasını.
neolsun bendede aynı dün doktora gittim kulağım sancıyodu allahtan bişey çıkmadı hastanede organ nakli birimi açmışlar bütün organlarımı bağışladım çocuk olayındanda bu yıl vazgeçtik onuda doktoumla konuştum inşallah seneye. bu kadar valla başka bişey yok bende

niye canım eşin hala oyun oynuyomu

arada ama fazla değil 1 kez oynayıp bırakıyo ama bukez o bana sinir olmaya başladı en normalde resim yaparım sakinleşme yöntemimdi eskiden evlendim evleneli vakit ayıramıyodum takrar çıkardım takımlarımı boya aldım tual aldım başladım yapmaya benle ilgilenmiyosun diyip duruyo 2 gündür.

delikafadulden senin bana yaptığını yapıyorum deseydin....kaydirigubbakcemile2

delikafadulden senin bana yaptığını yapıyorum deseydin....kaydirigubbakcemile2

demedim bişey boşver annem geliyo zaten 1 hafta bişey kaldı tatsızlık olmasın diye çabalıyorum. zaten afakanlar bastı kocayı annem babam ananem geliyo krize girdi ne yapsam nasıl etsem diyodur içinden şimdi bunlar şımartacaklar didoşu diyodur eminim uğraşmıyorum yaptıklarının acısını annemler gelince çektiricem

tamam canım... kociş kızıyo valla yemek ye diye yemedim dün akşam ne yediysem o hala canım bişey istemiyoki

tamam canım... kociş kızıyo valla yemek ye diye yemedim dün akşam ne yediysem o hala canım bişey istemiyoki

olsun canım ye bişeyler ye olmadı bi elma filan ye hasta olucaksın. yazmışsın durgunum diye o arada banada oluyo beynim düğmesini kapatıyo sanki ara ara kafanı takma hiç bişeye zemuszemus

sağol canım bebişten niye vazgeçtin

aman be tatlım ne biliym hazır hissedemedim bi türlü kendimi aklımda hep 40 bin soru var dedim bu iş böyle olmaz bu kafayla olmaz bekleyelim dedim. kısmet ya kafama yatmıyo bitürlü

bende öyle düşünüyorum şimdi olmasın diyorum sonrada rahatlığa iyice alışıcam o zaman hiç istemem gibi geliyo

bende öyle düşünüyorum şimdi olmasın diyorum sonrada rahatlığa iyice alışıcam o zaman hiç istemem gibi geliyo

işte bende öyle oldum canım alıştım rahatlığa. kafama göre takılıyorum gidiyorum geliyorum bide biz gezmeyi çok seviyoruz haftasonları filan evde durmadık hiç çok alıştım bu rahatlığa ne olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…