Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

günaydın tatlım

takmıycam artık dün öyle yaptım bayan arkadaşlarla toplandık bütün akşam birlikteydik bende onu umursamıym bakalım nasılmış?

günaydın tazecik gelinler..
bende 15 gün sonra aranızda olucam sanırsam

Son düzenleme:
didoş bu arada dün teyzemi aradım şu rahim kurumasını falan sordum öyle birşey yok dedi olmaz dedi doğum kontrol haplarıda bi zarar vermiyor fakat biz yinede önermiyoruz ilk önce doğurganlığınızı kanıtlayın ilk çocuktan sonra kullanın doğal korunun diyoruz dedi......bu demek oluyorki komşum bana yalan söylemiş...

hoşgeldinn mandalin..bende onu merk ediyorm tatlım yaa, zararlı diyolar ama bende tam kararımı vermedim, ama havuza girmicem denize gircem biraz

hoşgeldinn mandalin..bende onu merk ediyorm tatlım yaa, zararlı diyolar ama bende tam kararımı vermedim, ama havuza girmicem denize gircem biraz

tatlım bence bunları bizlere değilde doktora sor düğünden önce doktor muayenesi şart bence ben gitmiştim hem korunma yöntemleri hem aklına gelen bütün sorulara cvp alırsın zaten her bayanın 3 ayda bi gitmesi gerek kadın doğumculara. hiç erinme araştır bi doktor ve git

merhaba kızlar gezınırkenb topigınızı gordum bı gırem dedım a.s.bende 8 aylık evlıyım 3ay boş gezdım hamıle kaldım 3aylıkta hamıleydım bebegıı kaybettımsenağlama bır ay gectı ustunden ee boyle işte evlenıyosun insanın basına neler gelıyo :bbo:evlennmeden once turp gıbıydım bı evlendım sıkıntılar ust uste gelıyo ben 23 eşim 28 yasında gorucu usulu evlendık ama sevgılı gıbıyız cok sevıyoruz allah bozmasın:asigim:

hoşbulduk:)
olmazmııııı :sm_cool:
bişey sorabilir miyim size?
ilk şey şaaptıktn sonra denize havuza girmek sakıncalı mı?

canım doktor bana girebilirsin dedi,ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.ben rahatsızlandım.birde ıslak mayoyla durma,eğer çok istiyorsan denize gir,ama denizede çok girmeni tavsiye etmem

yaa ama ben hep geldiğimde kimse olmuyor beni unuttunuz siz artık mörsümüyorsunuzdabenneyaptımkisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…