Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

didişum yaa kaç yıl çıkarak evlendiniz, her evlilikte var be tatlım böyle problemler işte,. bizde böyle sorunlar yaşıyoruz bazen kızınca ben mesaj yazmadan duramıyorum dayanamıyorum o mübarek taş,, işte erkeklerle kadınlar birbirinden çok farklı, onlar bizim gibi iyi düşünemiyo işte..
en azından evlilik danışmanına gitmeye ikna etseydin iyi olurdu,

bide ailenden uzaktasın ya oda biraz dokunuyo sana emininm ama gör bak zamanla herşey düzelir tatlım

canım bizim çıkma gibi bi durumumuz olmadı tanışıyorduk ama çok yakından değil 2 ay nişanlı kalıp evlendik şimdi başımı taşlara vuruyorum

bide ailenden uzaktasın ya oda biraz dokunuyo sana emininm ama gör bak zamanla herşey düzelir tatlım

işte o bunu anlamıyor tatlım anlasa sorun kalmayacak ya bu kadın burda yanlız benden başka kimi var demiyor hiç valla sektiricem kafayı sürekli huzursuzum sigara aldı başını gitti habire onu içiyorum valla çöktüm tükett beni

ahh be tatlım kendini sigaraya verme yaa, ne bileyim sen gitsen bi psikolağa o sana ne yapman konusunda biraz bilgi verir belki

ben de geldimmm kaydirigubbakcemile2
haktancım taze gelin kategorisine girdik dimi bizde artık
ne var ne yok görüşmeyeli nasıl gidiyo evlilik?

ben de geldimmm kaydirigubbakcemile2
haktancım taze gelin kategorisine girdik dimi bizde artık
ne var ne yok görüşmeyeli nasıl gidiyo evlilik?

hoşgeldinnn a.s. ne zaman evlendiniz kızlar, bende kısmetse 35 gün sonra taze gelin olucam zemuszemus

günaydın hatunlar

didoşum dün yazdıklarınızı okudumda çok üzüldüm canım ya neden erkekler hep ilgi bekler eme kendileri gösteremez anlamam bence hiç kafana takma düşündükçe sorunlar büyüyor .. sana tatil şart

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…