Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bencede didoş size iyi bi tatil lazımm
idil sizede lazım aslında herkesten uzakta
bizede balayı lazımm :))

yok tatlım birlikte zaten tatil yapıcaz allahım 8 gün bi yatta geçermi tek parça halinde varya birbirimizi yiyip oturucaz. ben kandime tatil istiyorum bi hafta sonu iki gün sadece ben kafamı dinlemem lazım

didoşum sen bayağı bi dertlisin anlaşılan hayırdır sen neden yanlız tatil yapmak istiyon

Mutluluk dileyin ayrı ev işe yaramıyo al benim evim ayrı mutluluktan uçuyorum

koca geç saatlere kadar çalışıyo burad bi siyasi partinin ilçe başkanlığında yönetici en erken 9 da gelir birlikte hiç vakitgeçiremeyiz ve hiç bi zevkimiz şunumuz bunumuz aynı değildir anlamıyor beni bende onu çok dengesiz davranır hep bazen karşıma geçip sana tahammülüm kalmadı bile demiştir. birbirimize çok girdik saçma sapan şeyler yüzünde ben herşeyi sorun eden bi insanım en ufak şey için uykularım kaçar ama ona anlamsız geliyor konuşmak istediğimde ya dinlemez ya başka bişey geç gelmelerden dolayı evimizde hala bi düzen tutturamadık bide o şımarık ben şımarık ailelelr şımartmış şımartacağı kadar belasını çekiyoruz ikimizde inatçı kimse alttan almıyo. işin kötüsü o olmadanda yapamıyorum sinirlenip tlf nu bile kapatamıyorum o çok rahat yapıyor bunu

gün boyu ben aramazsam aklına düşmez hep çok yoğundur eve de gelip oyun oynayınca iş zıvanadan çıkıyo annem babam daha doğrusu kimsem yok burda ona bağlıyım o bunu anlamıyor ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadık kayınbabam çok patavatsızdır bende sinir olurum önceleri susuyodum baktım olmuyo bende cvp vermeye başladım ailemi sevmiyosun diye başlıyo bizimkide dedim sevmek zorunda değilim.

ararım çok arıyosun der aramam sevmiyosun beni bi gün bıkıp gideceksin der dedim gel bi evlilik danışmanına gidelim doktor bile buldum yok inat. gitmem diyip duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…