Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

senin düğünün olduğu zaman yazın tam ortası olduğu için eminim güzel olacaktır sevdacımm

saol şeker iyidir bende. kızlar ya en büyük hayalimdi kır düğünü olmadı benimki aceleye geldiği için ayarlayamamıştık bide 2 yerde düğün oldu tam karmaşaydı

Günaydın kızlar....

günaydın canımm nasılsın?

inşallah canım yaa temmuz başı havanın kötü olcağını sanmıyorum ama kısmet tabikide

senin düğünün olduğu zaman yazın tam ortası olduğu için eminim güzel olacaktır sevdacımm

inşallah tatlım

saol şeker iyidir bende. kızlar ya en büyük hayalimdi kır düğünü olmadı benimki aceleye geldiği için ayarlayamamıştık bide 2 yerde düğün oldu tam karmaşaydı

olsun canımcım yaa üzülme kısmet değilmiş, herşey istediğimiz gibi olmayabiliyo işte :1no2:

Canım ister kır düğünü ister normal düğün olsun.Önemli olan sizin mutluluğunuz:) Ve ben kır düğünü olmasına rağmen hiçbir şey anlamamıştım :)

Günaydın ududubcum

Canım benim mayıs sonuydu ve güzeldi.Temmuz'da hiç sanmam havanın kötü olacağını.İçini ferah tut.Bence son zamanlarını mutlu şeyleri düşünerek geçir.

Canım ister kır düğünü ister normal düğün olsun.Önemli olan sizin mutluluğunuz:) Ve ben kır düğünü olmasına rağmen hiçbir şey anlamamıştım :)

Günaydın ududubcum

doğru insan çok hazırlanıyor ama hiç birşey anlamıyor kendi düğününden

Canım benim mayıs sonuydu ve güzeldi.Temmuz'da hiç sanmam havanın kötü olacağını.İçini ferah tut.Bence son zamanlarını mutlu şeyleri düşünerek geçir.

off off son zamanlar ne yazık ki hep stresle geçiyo senağlama

Öyledir stres zaten yapmadan olmaz.Ama çokta yapma bir bakmışsın ki düğün olmuş ve sen kocişinle mutlu bir beraberliğe adım atmışsınız... Balayına gidecek misiniz tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…