inşallah senin büyük gününde hava harika olur
inşallah canım yaa açık havada olcak bide
kır düğünü mü yapıyon kısss?
evet canımcım kaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar....
günaydın canım nasılsın
İyiyim tatlım sen nasılsın? Svda cım benimde kır düğünüydü canım.Allah inan yardımcınız olur.Bizimde havalar kötü gidiyordu;ama düğünümüzün olduğu gün herşey mükemmeldi.
Günaydın kızlar....
İyiyim tatlım sen nasılsın? Svda cım benimde kır düğünüydü canım.Allah inan yardımcınız olur.Bizimde havalar kötü gidiyordu;ama düğünümüzün olduğu gün herşey mükemmeldi.
senin düğünün olduğu zaman yazın tam ortası olduğu için eminim güzel olacaktır sevdacımm
saol şeker iyidir bende. kızlar ya en büyük hayalimdi kır düğünü olmadı benimki aceleye geldiği için ayarlayamamıştık bide 2 yerde düğün oldu tam karmaşaydı
günaydın canımm nasılsın?
inşallah canım yaa temmuz başı havanın kötü olcağını sanmıyorum ama kısmet tabikide
inşallah tatlım
olsun canımcım yaa üzülme kısmet değilmiş, herşey istediğimiz gibi olmayabiliyo işte :1no2:
Canım ister kır düğünü ister normal düğün olsun.Önemli olan sizin mutluluğunuz:) Ve ben kır düğünü olmasına rağmen hiçbir şey anlamamıştım :)
Günaydın ududubcum
Canım ister kır düğünü ister normal düğün olsun.Önemli olan sizin mutluluğunuz:) Ve ben kır düğünü olmasına rağmen hiçbir şey anlamamıştım :)
haklısın canım inşallah hep mutlu oluruz
Günaydın ududubcum
Canım benim mayıs sonuydu ve güzeldi.Temmuz'da hiç sanmam havanın kötü olacağını.İçini ferah tut.Bence son zamanlarını mutlu şeyleri düşünerek geçir.
off off son zamanlar ne yazık ki hep stresle geçiyo senağlama
stres yapma hiç tatlım herşey düzelir allah bir yolunu açar
inşallah canım yaa, biz balayı için hayal kuruyoz ama bakalım nasıl izin alabilcem senağlama
inşallah canım yaa, biz balayı için hayal kuruyoz ama bakalım nasıl izin alabilcem senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?