Öyledir stres zaten yapmadan olmaz.Ama çokta yapma bir bakmışsın ki düğün olmuş ve sen kocişinle mutlu bir beraberliğe adım atmışsınız... Balayına gidecek misiniz tatlım?
kuzum düğün izni alırsın zaten 1 hafta yıllık izninide birleştir ona. yokmu yıllık iznin?
Canım zaten senin yasal hakkın var.İzin vermek zorundalar.
2 hafta yıllık iznim var canım
evet izin vermek zorunda tatlım ama idari kadroda benden başka kimse yok, yani bi 2 saat için bile çok zor izin alıyorum yaasenağlama
Canım yasal olarak hakkın var zaten. Bu konuda patronunun sana birşey diyeceğini sanmıyorum. Ve ayrıca evleniyorsun.Sana güvenipte mi o işi kurdular yani.Muhakkak senin yerine 1 hafta 10 gün bakabilecek biri olmalı.
canım yasal olarak evlilik izni 5 gün bunu muhakkak verecekler mecburlar takma kafana
5 gün canım yeni evlendim ve evlilik izni yasal olan 5 günmüş bende iznimle birleştirdim 20-25 gün çatır çatır kullandım
5 gün canım yeni evlendim ve evlilik izni yasal olan 5 günmüş bende iznimle birleştirdim 20-25 gün çatır çatır kullandım
Bende 5 gün kullandım,4 günde yıllık iznimi kullandım.Hafta sonları da girince araya bayaaa gün oldu.Biz de yurtdışına gitmiştik.Söyledim zaten biz rezervasyon yaptırttık ve parayı da verdik diye.Kimse birşey diyemedi.Sende öyle dersin olmazsa.
ohh süper valla yasmincim iyi bir balayı yapmışssınız malesef benim iznim çoktu ama biz balayına gidemediksenağlama
Çok güzeldi canım ya.Ama işte insan 1 kez gidebiliyor.İyiki de gitmişiz. Bu sene de inş. Yunan Adaları'na gidelim diyoruz bakalım.Siz neden gidemediniz canım..
canım eşimin sınavları var ders calışmak zorundaydı o yüzden gidemedik içimde kaldımı ne yalan söyleyim kaldı tabiki ama ben inanıyorumki eşim en yakın zamanda bunun telefasini yapacaktır.buarada yunan adaları süperdir gidin bencede bende yunan göçmeniyim tatlım
oo sen benden cok cok daha iyiymişsin canım 3 ay süpermiş yaa
canım eşimin sınavları var ders calışmak zorundaydı o yüzden gidemedik içimde kaldımı ne yalan söyleyim kaldı tabiki ama ben inanıyorumki eşim en yakın zamanda bunun telefasini yapacaktır.buarada yunan adaları süperdir gidin bencede bende yunan göçmeniyim tatlım
aa ne güzel birde akraba çıkıyormusuz ne gülerim ha.bence gemiyle gidin derim gemi tutmuyorsa tabiki.bizimkiler selanik göçmeni onlar nereden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?