Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Öyledir stres zaten yapmadan olmaz.Ama çokta yapma bir bakmışsın ki düğün olmuş ve sen kocişinle mutlu bir beraberliğe adım atmışsınız... Balayına gidecek misiniz tatlım?

çok geriliyorum bazen yaa o kadar çok düşünüyorum ki nasıl olcak diye bide ben kayınvalidemle aynı evde oturcam, çok iyi aslında kayınvalidem ama insan düşünmeden de yapamıyo işte dün gece hep bunu düşündüm nasıl olcak acaba diye senağlama
kuşadası bodrum gezmek istiyoruz ama bakalım benim işten istediğim zaman izin almam biraz zor, ama bakalım alıcam izin mecbur vericek yaa CADIARZU

kuzum düğün izni alırsın zaten 1 hafta yıllık izninide birleştir ona. yokmu yıllık iznin?

2 hafta yıllık iznim var canım

Canım zaten senin yasal hakkın var.İzin vermek zorundalar.

evet izin vermek zorunda tatlım ama idari kadroda benden başka kimse yok, yani bi 2 saat için bile çok zor izin alıyorum yaasenağlama

2 hafta yıllık iznim var canım

evet izin vermek zorunda tatlım ama idari kadroda benden başka kimse yok, yani bi 2 saat için bile çok zor izin alıyorum yaasenağlama

Canım yasal olarak hakkın var zaten. Bu konuda patronunun sana birşey diyeceğini sanmıyorum. Ve ayrıca evleniyorsun.Sana güvenipte mi o işi kurdular yani.Muhakkak senin yerine 1 hafta 10 gün bakabilecek biri olmalı.

Canım yasal olarak hakkın var zaten. Bu konuda patronunun sana birşey diyeceğini sanmıyorum. Ve ayrıca evleniyorsun.Sana güvenipte mi o işi kurdular yani.Muhakkak senin yerine 1 hafta 10 gün bakabilecek biri olmalı.

yani biliyorum 3 günde gel dicek vs vs, tlfonlara ben bakıyorum ofisle ilgili her türlü sorunla ben ilgileniyorum, çekiyle hesaplarıyla ben ilgileniyorum daha bir sürü şey, bankalara talimat yazıyorum muhasebeci boş boş oturuyo sinir oluyorum bende, artık muhasebeci bakıcak ben yokken, valla iznimi mecbur vercek vermezse çıkarsın beni tazminat versin o zaman

5 gün canım yeni evlendim ve evlilik izni yasal olan 5 günmüş bende iznimle birleştirdim 20-25 gün çatır çatır kullandım

Bende 5 gün kullandım,4 günde yıllık iznimi kullandım.Hafta sonları da girince araya bayaaa gün oldu.Biz de yurtdışına gitmiştik.Söyledim zaten biz rezervasyon yaptırttık ve parayı da verdik diye.Kimse birşey diyemedi.Sende öyle dersin olmazsa.

5 gün canım yeni evlendim ve evlilik izni yasal olan 5 günmüş bende iznimle birleştirdim 20-25 gün çatır çatır kullandım

kaydirigubbakcemile3 çok zevkli oluyor valla. Millet çalışırken sen tatil yapıyorsun ya. Birde benim telefonda çekmedi yurtdışında kimse de ulaşamadıdelikafadulden

ohhh ne güzell en iyisini yapmışsın valla

tuttum bu fikri güzel fikir :lepi:

ohh süper valla yasmincim iyi bir balayı yapmışssınız malesef benim iznim çoktu ama biz balayına gidemediksenağlama

ohh süper valla yasmincim iyi bir balayı yapmışssınız malesef benim iznim çoktu ama biz balayına gidemediksenağlama

Çok güzeldi canım ya.Ama işte insan 1 kez gidebiliyor.İyiki de gitmişiz. Bu sene de inş. Yunan Adaları'na gidelim diyoruz bakalım.Siz neden gidemediniz canım..

Çok güzeldi canım ya.Ama işte insan 1 kez gidebiliyor.İyiki de gitmişiz. Bu sene de inş. Yunan Adaları'na gidelim diyoruz bakalım.Siz neden gidemediniz canım..

canım eşimin sınavları var ders calışmak zorundaydı o yüzden gidemedik içimde kaldımı ne yalan söyleyim kaldı tabiki ama ben inanıyorumki eşim en yakın zamanda bunun telefasini yapacaktır.buarada yunan adaları süperdir gidin bencede bende yunan göçmeniyim tatlım

3 ay tatil yapmıştım ben ya harikaydı 1 ay da eşimin izni vardı. artık elimize geçmiyo.

Yapar canım eşin en kısa zamanda zaten yaz da geldi. Gerçekten mi benim de eşimin baba tarafı Yunan göçmeni. Gitmeyi düşünüyoruz tatlım;ama gemi ile mi yoksa kendi başımıza mı gitsek karar veremedik.

aa ne güzel birde akraba çıkıyormusuz ne gülerim ha.bence gemiyle gidin derim gemi tutmuyorsa tabiki.bizimkiler selanik göçmeni onlar nereden?

aa ne güzel birde akraba çıkıyormusuz ne gülerim ha.bence gemiyle gidin derim gemi tutmuyorsa tabiki.bizimkiler selanik göçmeni onlar nereden?

Canım gemi tutmuyor.Çünkü balayımızı cruise ile yaptık :) Ama cruise 'a para vermek istemiyoruz.Çünkü Santorini ve Mykanos'ta en az 1'er gece kalmak istiyoruz. Onlar da Selanik Göçmeni canım.Annesi ise Makedon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…