Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Allah allah görümcesinin bir sorunu vardı yaa acaba onla ilgili ters bişeymi olduki merak ettim şimdi ben bu hatunu:1shok:CADIARZU

inşallah öyle bişey değildir tatlım yaa kızın başına bela olmasın. bence bilgisyarla ilgili sorunu çözemedi. iyi düşünelim iyi olsun:Saruboceq:

svdacık ne yaptın dün nişanlına jest merak ettimde

senağlamasenağlama çkolata aldım giderkeni pasta alcaktım ama anası tatlı yaptığı için almadım, pasta yenmez diye, çikolata ve nescafe alıp gittim, seviyoruz biz öyle diye, ama aramz soğuktu biraz bende 45 dk oturup kalktım canımı sıktı biraz senağlama yolda da söylendim durdum 2 günden beri soğuksun diyesenağlama

sonra eve gelince mesaj yazıyorum, evdeyim diye, oda tamam tatlım yazmış öpücük simges yollamış falan :) sonra bende kızdım tlfondan öpersin tabi diye yanında olunca buz gibisin diye :)) bugünde ben yüz vermicem ona hıhh

evet yaa sevdalım nerelerde acaba, belkide uyuyodur :))

umarım öyledir canımcım ya görüomusun dışardan insanlar nasıl huzur bozuyolar

sorma kuzum ya bende meraktayım akşamdan buyana. inşallah huzuru bozulmaz sıkıntı yaşamaz. kızın zaten sıkıntısı ona yeter bide çoluk çocukla uğraşmasınklava:

sıkma canını tatlım kafasına başka bişey takılmıştık o yüzden durgundur. onu içinde kolay değil evlilik hazırlığı iş sıkıntısıfisfisfis

sıkma canını tatlım kafasına başka bişey takılmıştık o yüzden durgundur. onu içinde kolay değil evlilik hazırlığı iş sıkıntısıfisfisfis

deli oldum yaa benimde canım sıkkın iş yerinde ama ben ona öyle yapmıyorum ya, surat bi karış hadi keyfi yok anladım. ben iş çıkışı gitmişim onlara, suratıma bakmıyo beyefendi , insan bi sarılır öper yaa neymiş bozulmuş bana klava:

svdacık olur böyle sıkıntılar evlilik arifesinde onuda anlamaya calış omuzlarına baya bir yük biniyor ister istemez başka alemlerde dolaniyor kafası vücüden yanında oluyor ama ruhen degil geciyor ama herkesin başına gelmiştir biz kına gecesinden bir gün önce fena kavga ettik hayatımızda öyle bir kavga etmemiştik ama oluyor işte

sorma kuzum ya bende meraktayım akşamdan buyana. inşallah huzuru bozulmaz sıkıntı yaşamaz. kızın zaten sıkıntısı ona yeter bide çoluk çocukla uğraşmasınklava:

efet yaa sevdalım gel artık bak hepimiz burda merak ettik seni bizi bilgilendirmediği için dövecem onuklava:

çok canım sıkkın yaa patronda deli etti az önce , ağlıcam valla birazdan senağlamasenağlama
oo ooo biz ne kavgalar ettik var ya, başkası olsa hayatta barışmazdı ama ben hep alttan alıyorum, ama bu sefer almıcam, trip yapıp duruyo bana yaa,sanki o kız ben erkek valla klava:

yapma böleee bak ben yitecem şimdi şamarıklava: sana ne diyorum oluyor böyle anlar surat yapacagına cek karşına konuş nen var kuzum senin de?

yapma böleee bak ben yitecem şimdi şamarıklava: sana ne diyorum oluyor böyle anlar surat yapacagına cek karşına konuş nen var kuzum senin de?

evet be kuzum sen sıkıntı o sıkıntı patlar biyerden alttan almaya devam et al karşına konuş katılıyorum ududubuma. daha bunun evliliği var allah başka sıkıntı vermesin ben nikah günü kavga ettim kıyamet koptu nikaha geç gittim ne geçti elime sadece tatsızlık. bilemedim alttan almayı sonra çok pişman oldum

yani fevri olma derim bir an bir sinirle yapıyoruz sonra pişman oluyoruz hem şu günlerini bari sen zehir etme datlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…