buarada sevdalım nerede hiç gözükmedimi bugün?
sevdalım kayıplarda. dün akşamda yoktu sanırım modemi dağıttı tekrar toplayamadı.kaydirigubbakcemile3
Allah allah görümcesinin bir sorunu vardı yaa acaba onla ilgili ters bişeymi olduki merak ettim şimdi ben bu hatunu:1shok:CADIARZU
svdacık ne yaptın dün nişanlına jest merak ettimde
umarım öyledir canımcım ya görüomusun dışardan insanlar nasıl huzur bozuyolar
senağlamasenağlama çkolata aldım giderkeni pasta alcaktım ama anası tatlı yaptığı için almadım, pasta yenmez diye, çikolata ve nescafe alıp gittim, seviyoruz biz öyle diye, ama aramz soğuktu biraz bende 45 dk oturup kalktım canımı sıktı biraz senağlama yolda da söylendim durdum 2 günden beri soğuksun diyesenağlama
sonra eve gelince mesaj yazıyorum, evdeyim diye, oda tamam tatlım yazmış öpücük simges yollamış falan :) sonra bende kızdım tlfondan öpersin tabi diye yanında olunca buz gibisin diye :)) bugünde ben yüz vermicem ona hıhh
evet yaa sevdalım nerelerde acaba, belkide uyuyodur :))
sıkma canını tatlım kafasına başka bişey takılmıştık o yüzden durgundur. onu içinde kolay değil evlilik hazırlığı iş sıkıntısıfisfisfis
sorma kuzum ya bende meraktayım akşamdan buyana. inşallah huzuru bozulmaz sıkıntı yaşamaz. kızın zaten sıkıntısı ona yeter bide çoluk çocukla uğraşmasınklava:
svdacık olur böyle sıkıntılar evlilik arifesinde onuda anlamaya calış omuzlarına baya bir yük biniyor ister istemez başka alemlerde dolaniyor kafası vücüden yanında oluyor ama ruhen degil geciyor ama herkesin başına gelmiştir biz kına gecesinden bir gün önce fena kavga ettik hayatımızda öyle bir kavga etmemiştik ama oluyor işte
efet yaa sevdalım gel artık bak hepimiz burda merak ettik seni bizi bilgilendirmediği için dövecem onuklava:
yapma böleee bak ben yitecem şimdi şamarıklava: sana ne diyorum oluyor böyle anlar surat yapacagına cek karşına konuş nen var kuzum senin de?
vallahi bugün eli sopalıyım bakalım akşam nasıl olacak hayırlısııı
dövmeyesin birilerini.sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?