Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bilmiyorum kusum ama bankadaki kızı döverim bugün bundan eminim.buarada senin isim ne nikini yazmak zor oluyoooookaydirigubbakcemile3

didem tatlım seninki burçin miydi? bankacıyı dövdükten sonra bana yardımada gelebilirmisin????????????????????kötükedihüso

ahh ahh hep alttan alıyoz zaten nedir bu kadınların çektiği yaa senağlama
hadi yaa nikaha mı geç gittinn anaaa

yani fevri olma derim bir an bir sinirle yapıyoruz sonra pişman oluyoruz hem şu günlerini bari sen zehir etme datlımm

haklısın canımcım, zaten ben ona sinyali verdim patrona çok sinirlendim dedim :)) nişanlımda akşama beni sakinleştirmeye çalışır

didem tatlım seninki burçin miydi? bankacıyı dövdükten sonra bana yardımada gelebilirmisin????????????????????kötükedihüso

banada gell banadaaklava:

kapıda yalvartmıştım kocişi ne iş yaradı dersen hiç bi işe yaramadı. nikaha bayaa bi rotarlı gitmiştim.

amann iyi yapmışsın bence yalvarsınlar işte

yok kısss hiç işe yaramadı hala çileden çıkarmayı beceriyo kıssslar annem haziran 13 de gliyomuş şimcik aradı almış biletini yuppiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool:kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:dance:

benim göbeğim çıktı bu aralar yaa nasıl ericek

saol tatlım çok özledim annişimi. sevdacım göbek sorunu şu aralar bendede var çok zayıfım ama göbeğim çıkıyo koca dalga geçiyo napıcam bilmiyorum bende. sabahları mekik çekiym dedim onuda yapamadım:1no2:

mekik faydalı aslında bende bi aralar akşamları çekiyodum, ama şimdi o kadar zor geliyo ki

Ya nette sorun var açılıyor donup kalıyor yada hiç bağlantı olmuyor dün akşamdan beri anlamadımki

Nasılsınız bakalım bensiz neler kaynattınız bakalım geri dönüp okuyacağımda korkuyorum şimdi donup kalcak bidaha giremiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…