ben sıramı sevdalıma vercem galibakaydirigubbakcemile3
İşte o konuda hassasum kaydirigubbakcemile2 yıkadıktan sonra hepsini tek tekl ütülerim....
al bendende o kadar tatlım bu kadar stresim o yüzden değilmi hamilelik doğum rüyalarıma giriyo valla:1ninca:
İşte o konuda hassasum kaydirigubbakcemile2 yıkadıktan sonra hepsini tek tekl ütülerim....
vallahi sen iyicene kafaya takmışsın hamileliği kuzum acaba doğum yapmaktanmı korkuyosun sen yoksa?
eee sen hamarat gelinsinn kaydirigubbakcemile2
kıs ben gömlek ütülemeye vakit bulamıyom hep ütüleyemem valla
Bende bir 60 da yıkarım son turu da 90 da :) Ama hiç ütülemem.Bende ütüleyeyim bari...
sevdalım vallahi senin bu hamaratlığına hastayım hiçmi erinmez bir insan yahuu
vallahi sen iyicene kafaya takmışsın hamileliği kuzum acaba doğum yapmaktanmı korkuyosun sen yoksa?
hihoyyyt
bende vakit bolya ondandır bi çalışmaya başlayım ozaman ne yapcam bilmem...oda belli oldu bu arada okullar tekrar açılınca vekil öğretmenlik yapıcam
ütüle canım sağlıklı
kaydirigubbakcemile3
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
svda, dscopur, sevdalim42422, SuKuNeT
bu ne demek svdacıkk
valla konumuz ilgilerini çekti herhalde :)
dün rahatlattı biraz koca ama nasıl olur bilmiyom doğum korkutuyo hayırlısı diyorum habire bakalım ne olacak kaldık bizde allah umudunabenneyaptımki
korkma tatlım ya milyonlarca insan hamile kalıp doğum yapmış olmadı sezeryen yada maddi durumunuz iyise suda doğum yaparsınız herşeyin bir çözümü vardır relaxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?