Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Bende bir 60 da yıkarım son turu da 90 da :) Ama hiç ütülemem.Bende ütüleyeyim bari...

eee sen hamarat gelinsinn kaydirigubbakcemile2

hihoyyyt

kıs ben gömlek ütülemeye vakit bulamıyom hep ütüleyemem valla

bende vakit bolya ondandır bi çalışmaya başlayım ozaman ne yapcam bilmem...oda belli oldu bu arada okullar tekrar açılınca vekil öğretmenlik yapıcam

Bende bir 60 da yıkarım son turu da 90 da :) Ama hiç ütülemem.Bende ütüleyeyim bari...

ütüle canım sağlıklı

sevdalım vallahi senin bu hamaratlığına hastayım hiçmi erinmez bir insan yahuu

kaydirigubbakcemile3

vallahi sen iyicene kafaya takmışsın hamileliği kuzum acaba doğum yapmaktanmı korkuyosun sen yoksa?

dün rahatlattı biraz koca ama nasıl olur bilmiyom doğum korkutuyo hayırlısı diyorum habire bakalım ne olacak kaldık bizde allah umudunabenneyaptımki

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
svda, dscopur, sevdalim42422, SuKuNeT

dün rahatlattı biraz koca ama nasıl olur bilmiyom doğum korkutuyo hayırlısı diyorum habire bakalım ne olacak kaldık bizde allah umudunabenneyaptımki

korkma tatlım ya milyonlarca insan hamile kalıp doğum yapmış olmadı sezeryen yada maddi durumunuz iyise suda doğum yaparsınız herşeyin bir çözümü vardır relaxxxxxxx

Bu arada araba alcaz karar verdik ama bir taraftanda korkuyoz ya eşimin babası sürekli para istiyo yok diyoz amcası borç istedi yok dedik görümcem istedi yok dedik şimdi bide arabayı görürseler bize yok dedilşer diye laf olacak ya

korkma tatlım ya milyonlarca insan hamile kalıp doğum yapmış olmadı sezeryen yada maddi durumunuz iyise suda doğum yaparsınız herşeyin bir çözümü vardır relaxxxxxxx

favorim suda doğum çok uçuk değil fiyatlar ssk olayında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…